Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (80)
Raspunsuri - Pagina 8
amelia_ilie spune:
Buna dimineata burtici!
Azi am ajuns la serviciul la 7.15. Din ce in ce mai devreme...
Alegria_son, bine ai venit! Sarcina usoara si bb la termen!
Alexia, si eu am votat, dar nu mai stiu cati banuti ti-a dat
.
Sa aveti o zi superba! Ma bag la treburi, ca am ceva de terminat...
19+ 
alinushca spune:
Alexa, tin sa te contrazic. Nu am zis nici o secunda ca face cezariene fara motiv. Doar ca unul dintre motive este trecerea de 40 de saptamani. Nu e o chestie scoasa din burta, chiar el o spune de la bun inceput daca stai de vorba cu el despre asta. Avand in vedere ca sunt multe fete aici care merg la el, e bine sa fie informate si nu visatoare ca lasa ca poate o sa fie ok aspectul asta.
Mami de
(28.10.2008) si
bb2 24+ 
mirunam spune:
Andreea, ma bucur ca ai revenit! Chiar am vrut sa te sun, a trecut prea mult timp de cand ai disparut. De Sashenka stii ceva? Nici ea nu a mai intrat de ceva vreme. Felicitari pentru sot si mai ales pentru reusita de a supravietui primei tabere. Emanuel probabil va avea parte de asa ceva la 18 ani
. Daca prind curaj mai devreme imi asigur cazarea la 100m distanta si un binoclu bun.
Doura nici varianta cu menajera nu e usoara. Eu am avut ci ziua, cu ora si chiar si zilnica, in ultimii 8 ani. De acum 1 an am renuntat. M-am saturat si am ajuns la concluzia ca mai bine le gestionez si le fac singura. Imi este groaza ca va veni timpul sa cedez si o iau de la capat. Ca sa iti dai seama la ce nivel de alergie am ajuns, anul trecut am facut cu sotul curatenia dupa constructor, renuntand la menajera ca ma scotea din minti. Praca vad ca in luna a 9-a impartasim pareri despre curatenia in 5 minute ![]()
Bravegirl, rozmarinul de hypermarket e o mare pacaleala. Am cumparat de cateva ori si este crescut fortat motiv pentru care il pierzi. In plus e foarte diferit de cel adevarat, crescut la el acasa.
Danaint, daca anticorpii apar pentru prima oara in sarcina (nu au mai fost sarcini anterioare sau daca au fost nu au mai aparut) efectul negeativ asupra copilului poate fi icterul prelungit. Probleme pot aparea daca este a doua sarcina cu anticorpi dezvoltati. Asta este ceea ce am citit si eu pe net, avand aceiasi problema. Nu stiu cat de corect este.
MIRUNA cu Emanuel Alexandru
si Iustin Adrian
24 +
alinushca spune:
Miruna, pai de ce trebaluiesti tu? Ar trebui sa te abtii iar dupa nastere poti sa iti reintri in drepturi depline fara sa iti fie teama ca te obosesti prea tare. Si serviciu, si curatenie ...
Iar despre nervii cu sotul, pe de o parte sunt jutificati pentru ca suferim cu nervii toata sarcina si inca si mai rau dupa nastere o vreme. Insa privit din afara, n-aveti cu ce sa va complicati existenta, nu ? Relaxati-va ca cine stie cum o fi dup-aia cu 2... 
Mami de
(28.10.2008) si
bb2 24+ 
ana_o spune:
Andreea, bine-ai revenit!
Ti-am simtit lipsa si am intrebat de tine.
Bineinteles, ma bucur ca ne vom intalni toate, din nou, cand va ajunge Doura. Cu ocazia asta poate vom fi si mai multe!
Geniusa, felicitari pentru bebe grasunel!
Alegra, bine ai venit in odisee, te asteptam cu datele pentru listuta!
Miruna,
!
Ana
26s, viitoare mami de
, David Ciprian
Iris-Harieta spune:
Buna dimineata!
BabyCry intrebai in capitolul 78 cine e din Brasov....am vazut ca nu ti-a raspuns nimeni .Probabil doar noi doua suntem de aici. Eu merg la consultatii la Anastasiu Vlad. Am facut morfofetala la Ecogli. Pentru septembrie trebuie sa iti faci deja programare. Tot acolo a fost si nasa mea la Gliga si a fost multumita. Vezi tu ce alegi pana la urma, eu zic ca ai de unde:)
Bebelina mea a fost tare jucausa toata noaptea, cred ca majoritatea sunt asa daca ziua suntem active si ii leganam.....
26+
ana_o spune:
Raportez si eu ca maine o sa ne mutam in noul apartament. Nu sunt toate gata, dar ca sa ne mutam, e ok. Domnul iubi e mai incantat decat mine, se bucura ca un copil. Intr-adevar, imi cam lipseste entuziasmul. Aseara a venit cu vesti bune despre noul lui business si el era atat de happy ca vestile sunt bune si in curand isi va incepe activitatea, iar eu eram cu o mimica normala, el chiar credea ca nu sunt de acord cu planurile lui. Avand in vedere ca el termina programul la 6... cateodata la 8, va dati seama ce inseamna inca 2-3 ore in plus, zilnic, pentru noul business. Asta in conditiile in care eu mai am putin si nasc. Banii sunt motivanti si parca ai face un compromis. Dar ce naibilui de viata de familie mai ramane?! Sunt mandra de el... ca a reusit ce si-a propus si ca e bun in ceea ce face. Pe de alta parte, imi pierd iubitul de tot...
Ana
26s, viitoare mami de
, David Ciprian
Iris-Harieta spune:
Ma gandeam poate stie cineva sa imi raspunda si mie la o intrebare. Daca sunt angajata si am si PFA stiti cum se procedeaza cand intru in concediu prenatal, se inchide temporar PFA-ul? Poate mai este cineva in aceeasi situatie.
26+
ana_o spune:
Cat priveste gatitul de ieri, am fost la mare inaltime in ochii omului meu, i-am facut ciorba ardeleneasca, pana la urma, cu muuult tarhon... mi-a recunoscut ca gustul ala de ciorba nu l-a mai simtit niciodata si ca-i place mult, mult. Apoi i-am facut cotlete de porc cu cartofi, la cratita aia electrica in care am copt vinetele, au iesit super, si, bineinteles, salata de vinete pe care am terminat-o dupa ce a venit el, l-am lasat sa aleaga cantitatea de ceapa si de sare. Face parte din categoria de barbati pe care-i atragi/cuceresti cu talentele culinare. Of, viata asta de cuplu...
Ana
26s, viitoare mami de
, David Ciprian