Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (80)
Raspunsuri - Pagina 5
danaint spune:
Citat: |
citat din mesajul lui beatrice75 mai bine te limitezi la masaj spate, citisem undeva candva ca masajul pe talpi poate provoca contractii, mai intereseaza-te! 24+ |
Am acordul doctoritei, chiar mi-a recomandat pentru picioare... Nu am avut nicio problema pana acum, nu stiu ce sa zic ?!?
s25
BraveGirl spune:
Elfica, eu am nascut natural la fix 38de sapt. Eu cred ca e usor sa zici din afara ca nu trebuia cezariana la tipa respectiva, dar poate a stiut dr nostru de ce a facut-o. Adica pe mine cel putin m-a incurajat sa nasc natural, desi la Eoruclinoc se fac mai mult cezariene. Si legat de nastere...eu riscam sa nasc prematur, pe 19oct am zic gata nasc, dar am mai stat O LUNA!!!! Am nascut pe 18noiembrie, cu dureri mai mici decat pe data de 19oct. Pe 17 nov am mers la control si mi-a zis dr ca in curand nasc...si in curand a fost peste vreo 18 ore
==========
Corina
Mamica de Arianna Maria si 25+
POZE CU PRINTESA
BEBE2
beatrice75 spune:
continui sa am pulsatii, nsh de ce, am baut un suc energizant (Teddy), abia astept sa vina sotul, va pup si mai vb maine
24+
BraveGirl spune:
am uitat...ieri am vazut in Carrefour rozmarin in ghiveci. nu e prima data cd vad. Am mai vazut undeva, dar nu-mi aduc aminte unde..parca la Mega Image.
==========
Corina
POZE CU PRINTESA
BEBE2
celesta spune:
Fetele.... ma declar invinsa, nu tin pasul cu voi la scris, sunt aproape zilnic prezenta, va citesc pe toate, ma uit la poze, dar is mereu in urma cu evenimentele (macar un capitol, doua)... acum printr-o minune am ajuns la zi cu cititul, dar pana scriu eu, toata lumea si-a rezolvat problemele si dilemele
Alexa, nu esti singurica cu 62 kg me2... am pus 9 kg pana acum... cam mult zic eu, in conditiile in care greutatea ideala care trebuie sa o puna o graviduta este de 12-13 kg... ma consolez ca le voi da jos dupa...
Maine am programare la ora 8 am pt testul de diabet gestational nemancata, nebauta si pregatita cu suculetul de 300 si ceva ml... revin cu impresii dupa
In rest, incep sa ma vait de picioare umflate, obosesc repede, dorm prost ca nu-mi gasesc pozitia, cea mica ma bumbaceste cat poate, dar desi da cu putere, eu ma bucur ca e vioaie si isi face simtita prezenta
25+
BraveGirl spune:
Lidia, la mine sunt putine celule, dar le-am pastrat. Ajung pt 44kg, dar cum eu, negradiva, cantaresc 45-45,5kg, am zis ca eu le consider ca ajung si pt un adult, nu numai copil
==========
Corina
POZE CU PRINTESA
BEBE2
sugubina spune:
geniusamb catai bebelu FELICITARI! Sa creasca mare si sanatos!
sugubina +21 cu Puficele
EvaF spune:
Azi nu ma pot concentra la vreo discutie, sunt f fericita ca am un obiectiv foto nou-nout, exact ce imi trebuia, am cel mai dragut sot din lume
Dar tot am ceva de povestit. Sa vedeti, fetelor, cand am revenit de la Zurich, in gara sa luam TGV-ul din Mulhouse, un oras francez in Alsace langa socri unde ne oprisem cateva ore, cauta sotul biletele in buzunarul de la jeans() si surpriza, ce sa vezi?! nu erau acolo, nu erau niciunde. Am cautat peste tot pana am reusit sa pierdem si trenul. Am asteptat inca o ora, urmatorul TGV si am platit inca 2 bilete, iar 150 euro, alti bani, alta distractie. Ei bine, ajungem acasa tarziu, obositi, nervosi, ne-am zis asta e, ghinion. Ne luam adio de la banii pierduti.
Cand colo ieri, isi verifia sotul contul bancar si ce sa vedeti? Fusese rambursat de catre SNCF (CFR francez) exact suma corespunzand biletelor noastre pierdute. Fara sa fie sunat, fara nimic. Ce s-a intamplat? Cineva a gasit biletele, cel mai probabil in gara, a vazut ca nu sunt compostate si le-a adus la ghiseul garii. Acestia au verificat tranzactiile efectuate de posesorului biletului -sotul meu intrucat aici biletele sunt nominale, au numele beneficiarului trecut pe ele (biletele au fost cumparate electronic, nu la ghiseu, deci usor de verificat ce bilete si cand s-au luat) si au remarcat ca a cumparat la interval de o ora de doua ori bilete pentru aceeasi destinatie, de unde au dedus ca a pierdut biletele pe care ei le au la ghiseu, cu seria afisata in tranzactia bancara. Au rambursat o serie de bilete fara sa le ceara nimeni nimic.
Ce parere va faceti? In Ro nu mai vedeam banii astia vreodata. Dom'le ce inseamna sa traiesti intr-o tara civilizata unde ma exista oameni corecti...
V-am povestit ca sa vedeti si voi ca exista si se poate...
Eva & Luca (08.09.2008) acum cu (30.12. 2010)
EvaF spune:
In alta ordine de idei, mie nu imi trece nimeni ca astept un in listuta de pe prima pagina?Daca nu, nu-i bai, dar au trecut cateva saptamani de cand stim ce avem si listuta e tot goala in dreptul meu
Eva & Luca (08.09.2008) acum cu (30.12. 2010)