Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (80)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amelia_ilie spune:

Am reusit si eu sa ajung sa citesc ce s-a scris. N-am fost azi prea prezenta, m-am luat cu treaba si am citit ce s-a scris abia casa.

Am facut si eu calculul kilogramelor. AM plecat cu 65 la 1,74m si acum am 70. Cica in luna 5 ar trebui sa am intre 71,1 si 72,2. Sper sa reusesc sa ma mentin la nivelul asta, mai mic decar prognoza, ca oricum aveam ceva kilograme in plus (pe care voi vrea sa le dau jos dupa).

19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorinaalex spune:

Fetelor, iar ramasesem in urma rau cu cititul. Am ajuns la zi acum. Nici nu vreau sa-mi imaginez cate capitole am de citit dupa 3 saptamani de vacanta. Mai am un pic. Nu mai pot, am inceput sa am insomnii din cauza emotiilor.
Beatrice, nu inteleg cum firma din Danemarca recolteaza celulele manual? Recoltarea se face de catre medicul care asista la nastere nu de firma cu care inchei un contract de banking. E vorba de procesare? Eu din cate am citit, inteleg ca singura diferenta intre aceste firme este ca difera modul de procesare in sensul ca unele precum CBC pastreaza sangele integral, iar altele precum Biogenis recurg la separare celulara. Bineinteles ca fiecare sustine ca metoda lui e cea mai buna. Eu oscilez intre aceste 2 firme.
JoAnn, ce burtik frumoasa ai … cred ca nu e mare avand in vedere ca sunt doi bebei.
Elfica, cum o cheama pe doctorita din Polizu care ti-a propus cezariana? Eu stiam ca Polizu recomanda naturala.
EvaF, incredibila povestea cu biletele. Si multumim pentru ca ne-ai impartasit experienta ta cu alaptatul.
Mi-am facut si eu tesul cu kg. Sunt cu 3 kg sub limita inferioara data de calculator. Sper sa mentin trendul ca ma apuca disperarea daca iau 20 kg. Nici inainte nu eram vreo silfida.
Va pup pe toate si sa aveti o seara frumoasa!

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Am scris mult si s-a sters

Asta e... in esenta sunt plina de nervi pentru ca am strans prin casa si am sters praful si cand a venit momentul ca dl consort sa dea cu aspiratorul mi-a spus ca nu mai da la ora asta, ca azi e joi si el face curat vinerea . Ce tabieturi...

Mi-am luat fata nervoasa si o afisez pana ma satur. Saptamana viitoare o sa tin minte si nu o sa pun mana sa il ajut deloc. Isi merita soarta. In loc sa zica mersi ca am avut chef si putere...

Eva, am pus caruciorul.

MIRUNA cu Emanuel Alexandru si Iustin Adrian 24 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

Citat:
citat din mesajul lui mirunam

Am scris mult si s-a sters

Asta e... in esenta sunt plina de nervi pentru ca am strans prin casa si am sters praful si cand a venit momentul ca dl consort sa dea cu aspiratorul mi-a spus ca nu mai da la ora asta, ca azi e joi si el face curat vinerea . Ce tabieturi...

Mi-am luat fata nervoasa si o afisez pana ma satur. Saptamana viitoare o sa tin minte si nu o sa pun mana sa il ajut deloc. Isi merita soarta. In loc sa zica mersi ca am avut chef si putere...

Eva, am pus caruciorul.

MIRUNA cu Emanuel Alexandru si Iustin Adrian 24 +

eu il pun pe sot doar sa spele balconul...in casa eu fac..din pacate obosesc din ce in ce mai mult asa ca dupa nastere o sa accept o menajera..bine inteles menajera pe care o platesc cu ora..nu am chef sa stau cu straini in casa..

alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si 24+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alegria_son spune:

buna fetelor! doar ce mi-am facut cont pe acest site si as dori sa ma alatur "burticilor de noiembrie-decembrie" numai ca nu stiu cum sa fac...poate ma invatati si pe mine
scuze daca n-am scris la subiectul potrivit! merci!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lore76 spune:

geniusamb, ms mult pt parola
m-am uitat pe poze , sunteti tare dragute toate

Lore 20 + &

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

Citat:
citat din mesajul lui alegria_son

buna fetelor! doar ce mi-am facut cont pe acest site si as dori sa ma alatur "burticilor de noiembrie-decembrie" numai ca nu stiu cum sa fac...poate ma invatati si pe mine
scuze daca n-am scris la subiectul potrivit! merci!

gravi intre 22-23 saptamani

bine ai venit .. scrie repede 10 mesage ca sa scapi de moderare..si te asteptam cu detalii si datele pt lista..UM..DN..DPN

alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si 24+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeacc spune:

Buna dimineata si de la mine!

Am reusit in sfarsit sa ajung la zi cu cititul. Am vazut multe vesti bune; sa dea Dumnezeu ca pana la final numai de asa ceva sa avem parte!

Eu am bifat in timpul in care nu am mai scris:
- operatia sotului, a suravietuit, e ok
- prima tabara a copilului, am supravietuit eu cu brio desi n-am prea dormit astea 6 nopti insa el a venit f incantat
- zugraveala si reamenajare in camera copilului cat a fost plecat ptr a nu crea "gelozii" cand ma voi apuca de amenajat camera bebelinei

Pe 4 august ajung iar la dr sa o vad pe bebelina....sper sa fie totul bine caci ea este tare activa.

Doura si fetele care planificati intalnirea, vin si eu. Nu prea am eu timp de scris, dar de intalneala in parc, da.

Edit ca mai doream sa spun ceva.

Am vazut ca vorbiti de recoltare celule.Mie medicul ginecolog mi-a recomandat Biogenis, lucreaza cu ei de ceva vreme si parintii au fost multumiti.Voi ce ati auzit de Biogenis?

Si ca vorbeati de kg, eu am acumulat pana acum 8...N-ar fi asa rau daca nu as fi plecat deja de la o greutate impresionanta.Si sper sa nu mai iau multe in lunile ce urmeaza.

Am fost ieri sa ma inscriu la medicul de familie la care sunt arondati sotul si copilul, mi-a facut fisa si mi-a dat si Carnetul gravidei...nici nu stiam ca exista asa ceva...e bun de tinut ca amintire.Mi-a masurat si tensiunea, era 10 cu 7. Cred ca e ok, nu? Dr nu mi-a zis ca ar fi de rau, iar eu nici nu m-am gandit sa o intreb, insa vad ca voi va pricepeti.

Va pup

Andreea, mami de baiat si 25+ cu
asa creste bebelusa
www.perfectnanny.ro/" target="_blank"> ... we care

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JoAnn spune:

buna dimineata
in sfarsit m-am odihnit si eu cum trebuie...am adormit pe la 9 aseara si m-am trezit azi dimi la 6,30...

Eva wow , mai rar ,chiar fff rar ,asa intamplare cum povestesti tu...sa primiti banii inapoi...bravos pt. acea institutie.

Citat:
citat din mesajul lui mirunam

Mi-am luat fata nervoasa si o afisez pana ma satur.

miruna m-a amuzat mult fraza asta...

am mai scris cineva de un bb grasun ...geniusamb daca nu ma insel ...offf neuron gravid, iar nu imi aduc bine, sper sa nu incurc....oricum multe felicitari si sanatate...

alegria son wellcome sarcina usoara , bb la termen.

revin

21+ viitoare mami de gemene
www.youtube.com/watch?v=DcB8py9JWF4" target="_blank">
Forever,Michael

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEXA1985 spune:

Buna dimineata burtici.

Fetelor si eu sunt la dr. H. insa eu am auzit ca decat daca nu are incotro , recomanda cezariana.Si am multe prietene care au nascut cu el. E un medic de exceptie. Eu zic sa nu va mai faceti griji, pentru ca nu aveti de ce.

24+

Mergi la inceput