Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (80)
Raspunsuri - Pagina 4
douradoudou spune:
am revenit..am flight duminica deci sapt viitoare ne vedem clar..bbelina e f bine..am vazut-o 5 minute..am 62 de kg ..colul 4.5 ca de obicei ..inchis..sunt happy
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si 24+ cu
Elfica spune:
Doura: Felicitari, te asteptam pe taram romanesc si apoi stabilim cand are loc intalnirea. Sper sa pot veni, din punctul meu de vedere trebuie sa fie seara, dupa 18.30 - 19 sau in week-end.
Nu uita de rozmarin! Iarta-ma ca indraznesc sa iti aduc aminte!
26+
douradoudou spune:
raluca multumim pt capitolul nou
elfica si miruna nu v-am uitat cu rozmarinul
si 24+ cu
Elfica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alinushca elfica, 2-3 zile pot sau pot sa nu fie de ajuns. majoritatea cred ca pleaca cu 2-3 saptamani inainte de acasa. nasterea iminenta se vede si nu se vede. teoria spune ca daca a coborat copilul, s-a dilatat si s-a sters colul e clar ca nasti iar daca nu nu. insa in practica unele stau cu copilul coborat si cu colul deschis si sters mult si bine, iar altele care nu aveau nici un semn ca nasc sunt trimise acasa si dupa cateva ore intra in travaliu plin. nu cred sa fie nevoie de programare cu 2-3 luni inainte decat ca un moft. nu au ei atatea cliente! Ai perfecta dreptate... prietena mea a fost norocoasa ca ce i-a spus medicul s-a indeplinit, dar nu se intampla mereu. Sper sa ma ajute Dumnezeu sa faca lucrurile de asa maniera incat sa fie totul bine, indiferent cum si unde ajung sa nasc (Bucuresti sau Constanta, natural sau in apa, ca sper sa nu mai existe alte variante). Mami de (28.10.2008) si bb2 24+ |
26+
Lidia_P spune:
a disparut toata lumea?se vede ca se apropie week-end-ul ca e slaba activitatea pe aici
eu in week-end ma duc la o nunta si abia astept sa mananc sarmalute.....de o sap visez la ele
25+
beatrice75 spune:
La mine au inceput niste pulsatii puternice la inima, mi-am luat tensiunea, 11 cu 5, pulsul 86(sper sa functioneze tensiometrul), n-am iesit afara, doar ca am spalat aragazul si am stat putzin in aburi, dar deja ma simt ca o handicapata, sunt zile cand nu pot face chiar nimic, desi nu ies afara in caldura si uneori mi se face rau daca stau in picioare, indiferent daca ma aflu intr-un loc racoros.
24+
danaint spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui diana.b
ce fel de masaj faci?!?! 22+ |
Fac masaj la laba piciorului - in speranta ca mai imi trec din umflaturi... in ultima vreme insa e doar relaxant, ca tot umflate le am
Imi face usor, usor pe picioare in sus, cu o crema hidratanta de gravide. Si apoi pe spate, unde eu am probleme (fac de ani de zile masaj la spate - altfel nu pot sta de durere).
Per ansamblu, e asa bine numai la ecografie mai trece timpul asa usor si repede
s25
beatrice75 spune:
mai bine te limitezi la masaj spate, citisem undeva candva ca masajul pe talpi poate provoca contractii, mai intereseaza-te!
24+
douradoudou spune:
Citat: |
citat din mesajul lui beatrice75 La mine au inceput niste pulsatii puternice la inima, mi-am luat tensiunea, 11 cu 5, pulsul 86(sper sa functioneze tensiometrul), n-am iesit afara, doar ca am spalat aragazul si am stat putzin in aburi, dar deja ma simt ca o handicapata, sunt zile cand nu pot face chiar nimic, desi nu ies afara in caldura si uneori mi se face rau daca stau in picioare, indiferent daca ma aflu intr-un loc racoros. 24+ |
tensiunea aia este excelenta...si pulsul la fel...eu acum in sarcina am pulsul de obicei peste 90
si 24+ cu