Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (80)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Elfica spune:

Am trimis pe adresa de gmail actele juridice despre care va spuneam. M-am uitat si la poze: bebelu86 are burtica micutza, dar are timp sa creasca, iar Joan o are maricica biiine, se vede ca sunt doua sufletele acolo. Poate ma invrednicesc si eu in acest week-end sa fac niste poze, sa ma prezint si eu cum se cuvine, respectiv cu burtica la parada . Va pup!

26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lore1983 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Elfica

Lore83: Merg la Galati, la socrii. Abia astept un gratar cu diverse: carnitza, vinete, porumb, ca la Bucuresti nu pup de-astea... Si de luni se lasa si sec, incepe postul Sf. Maria, asa ca ne destrabalam in acest week-end cum se cuvine.

AnaO: E bine acum, 26+ scrie pe noi . Zboara timpul asta, ca numai maine nu-i poimaine si tremuram ca nastem si cum va fi. Oare cine naste prima de la odiseea noastra? Oricum, noi suntem printre primele, teoretic. Practic, mamele de gemenasi poate ne-o iau inainte si cine stie ce bebe grabit. Doamne ajuta sa fie toti sanatosi, indiferent cand isi aleg sa vada lumina zilei!

26+

Mmmm, suna bine gratarel si vinete si porumb...si bineinteles relaxare. Pe mine ma oboseste tare serviciul, desi nu am mereu mult de lucru. Seara cand ajung acasa nici de gatit nu mai am chef , insa trebuie...

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

diana, si plafonul s-a redus la 3500 lei.

elfica, eu sunt deja patita asa ca suflu si in iaurt. chiar recent a fost la subiectul doctorului o fata care avea aproape 40 de saptamani si ne povestea ca a chemat-o pe garda lui. am avertizat-o ca nu e cazul sa faca cezariana doar pentru ca a ajuns la 40 de saptamani. fiind prima sarcina probabil, nu a stat prea mult pe ganduri si a mers cu incredere pe mana doctorului. caruia daca i s-a parut ca nu are nastere iminenta, si ca nici ea nu a fost impotriva, a taiat-o la fix 40 de saptamani fara sa fie alte probleme. e bine sa ai si variante de iesire pentru sf sarcinii.

Mami de (28.10.2008) si bb2 24+

Mergi la inceput

Si sa va mai recomand ceva: daca aveti chef de un film ok, mergeti la Intalnire exploziva (in engleza Knight and Day) sau incercati sa il downloadati. E foarte dragutz, relaxant, o comedie plina de actiune si imbinata cu ceva romantism. Am fost aseara la Liberty Mall unde a fost foarte dragutz. Nici nu ma asteptam, dar e mult mai bine decat la celelalte mall-uri, va recomand sa incercati. E mai liber, cu mai putini tarani care vorbesc si rad cu cei de langa sau chiar cu prietenii la telefon in timpul filmului... Sau am fost eu norocoasa, nu stiu, aerul conditionat numai bine cat sa te simti confortabil, dar nu sa iti vajaie capul, ce sa zic, totul a fost excelent. Week-end placut tuturor, ca pentru mine mai e un pic si consider ca a inceput !

26+

Mergi la inceput

iar despre nasterea in apa ar fi niste chestii de spus. si mie imi place apa la nebunie si chiar asta e felul meu de a ma relaxa cand am diverse dureri. mi-as dori mult sa nasc in apa si daca nu as gasi intelegere la stat la sfarsit de sarcina m-as duce la regina maria sa nasc in apa (m-am interesat, se poate). bv sau ct sunt totusi greu de imaginat cu copil mic dupa noi. insa la noi in tara chiar si nasterile in apa (din ce se poate citi pe forum) sfarsesc asa de des pe masa sau chiar la cezariana... canu pare sa fie prea serioasa povestea cu nascutul in apa cel putin asa cum este ea oferita acum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana.b spune:

alinushca esti tu sigura ca s-a redus si plafonul?!?!?

stiu ca initial s-a discutat si de acest lucru, in loc de 4000 ron sa fie 3400 ron (adica -15%), dar in legea data in iunie nu mai este nimic mentionat de scaderea plafonului........

nu mai inteleg nimic

22+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alinushca

diana, si plafonul s-a redus la 3500 lei.

elfica, eu sunt deja patita asa ca suflu si in iaurt. chiar recent a fost la subiectul doctorului o fata care avea aproape 40 de saptamani si ne povestea ca a chemat-o pe garda lui. am avertizat-o ca nu e cazul sa faca cezariana doar pentru ca a ajuns la 40 de saptamani. fiind prima sarcina probabil, nu a stat prea mult pe ganduri si a mers cu incredere pe mana doctorului. caruia daca i s-a parut ca nu are nastere iminenta, si ca nici ea nu a fost impotriva, a taiat-o la fix 40 de saptamani fara sa fie alte probleme. e bine sa ai si variante de iesire pentru sf sarcinii.

Am citit si eu despre fata aceea, dar nu mai stiam continuarea. Stiam ca i-a spus ca daca nu naste pana pe data de ..., sa vina pe garda lui sa o interneze. Dar nu imi imaginam ca ar putea recurge la asa ceva!

Bravegirl: Stiu ca si tu ai avut acelasi medic, dar stiu ca ai nascut natural. Ai nascut la 40 de saptamani fix sau mai devreme? S-a pus problema la fel, ca daca depasesti 40 de saptamani, sa faci cezariana?

26+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alinushca

iar despre nasterea in apa ar fi niste chestii de spus. si mie imi place apa la nebunie si chiar asta e felul meu de a ma relaxa cand am diverse dureri. mi-as dori mult sa nasc in apa si daca nu as gasi intelegere la stat la sfarsit de sarcina m-as duce la regina maria sa nasc in apa (m-am interesat, se poate). bv sau ct sunt totusi greu de imaginat cu copil mic dupa noi. insa la noi in tara chiar si nasterile in apa (din ce se poate citi pe forum) sfarsesc asa de des pe masa sau chiar la cezariana... canu pare sa fie prea serioasa povestea cu nascutul in apa cel putin asa cum este ea oferita acum.

Stiam ca pentru nastere in apa la Regina Maria e nevoie de programare cu luni de zile inainte si si asa costa enorm (2.200 - 2.500 EUR), daramite daca vrei sa te duci de urgenta... Eu incerc sa fac un plan viabil pentru Constanta si sper sa mearga: sa ma duc acolo cu 2-3 zile inainte sa nasc, incat sa nu fiu cu grija drumului, sa ma imaginez nascand pe autostrada . Si dr. H sa ma supravegheze in fiecare saptamana din luna a noua, cum face de obicei. Stiu de la o prietena ca se vede cand se apropie nasterea, copilul coboara si medicul poate estima ca in x zile nasc. Si atunci imi iau bagajelul si cu incredere ma duc la malul marii si astept minunea! Stiu insa ca socoteala de acasa nu se potriveste cu cea din targ, dar ma rog la Doamne Doamne sa fie totul bine!

26+

Mergi la inceput

hmm... ai dreptate, pe forum la discutia despre indemnizatie erau sigure fetele de palfon dar m-am uitat in monitor si nu zice nimic de plafon. deci nu stiu ce sa iti zic. pe mine oricum nu ma afecteaza ca nu ma apropiam oricum de plafon

Mergi la inceput

elfica, 2-3 zile pot sau pot sa nu fie de ajuns. majoritatea cred ca pleaca cu 2-3 saptamani inainte de acasa. nasterea iminenta se vede si nu se vede. teoria spune ca daca a coborat copilul, s-a dilatat si s-a sters colul e clar ca nasti iar daca nu nu. insa in practica unele stau cu copilul coborat si cu colul deschis si sters mult si bine, iar altele care nu aveau nici un semn ca nasc sunt trimise acasa si dupa cateva ore intra in travaliu plin. nu cred sa fie nevoie de programare cu 2-3 luni inainte decat ca un moft. nu au ei atatea cliente!

Mergi la inceput