Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (80)
Raspunsuri - Pagina 19
diana.b spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui MSymo Hello!!!Astazi am incheiat saptamana 27, intram in sapt 28......., facem cinste cu o limonada! Symo 27+ Diana Nicole |
felicitari

Doamne ajuta sa ajungem toate cu bine la sfarsitul celor 40 de saptamani

Cum e la 27 de saptamani?
Mie acum doua saptamani imi misca bb mai mult decat acum..... nu stiu ce sa mai cred, nu vreau sa ma panichez

22+
diana.b spune:
| citat din mesajul lui beatrice75 Am schimbat de azi semnatura, desi ar trebui maine, dar nu mai am rabdare si in plus, in weekend, in general, iau pauza de la calculator 25+ ![]() |
cunosc sentimentul

si eu ar trebui sa schimb semnatura marti, dar de fiecare data o fac luni seara

ce sa fac? stau prost cu rabdarea
22+
MSymo spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui diana.b
felicitari ![]() Doamne ajuta sa ajungem toate cu bine la sfarsitul celor 40 de saptamani ![]() Cum e la 27 de saptamani? Mie acum doua saptamani imi misca bb mai mult decat acum..... nu stiu ce sa mai cred, nu vreau sa ma panichez ![]() 22+ ![]() |
Doamne ce bine e!!! Mai am 10 saptamani, tinand cont de faptul ca in sapt 37 imi scoate firul de la cerclaj, daca fetita e ok, dr a zis ca atunci va fi si nasterea. Doamne ajuta!
Cu miscarile, nu zi hop pana nu sari. Asa m-am panicat si eu, dar aiurea, sa vezi ce forta are mai tarziu, mie imi "rupe" splina. Si am citit ca ei se dezvolta mult si repede acum si nu mai au nici spatiu mare de tumbe, doar mai imping cate un picior, iar marea lor preocupare cica este somnul, dar asa.....motaiala de cate 30-40 min.
Symo
27+
Diana Nicole
Joy21 spune:

Am venit de afara, am facut niste drumuri pe jos. Caaald...
M-a luat si o durere de burtica, in partea de jos, de la efort cred, asa ca am bagat un no-spa (primul din sarcina aceasta). Deci, mai putin mers pe jos...
Acum Sofia doarme si vreau sa-i fac un pilaf, ca-i place dar vreau cumva sa dorm si eu putin, ca noaptea pe la 2 ma chinuiam sa adorm.
Victoria, mami de
Anna Sofia,
24+ cu inimioara
David Lloyd George
diana.b spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui EvaF
Diana, mai caut in Fr. Dar de ce nu o iei tu din Romania? Ai vazut ca am pus un link pt un site romanesc, eu de acolo am cumparat-o pe prima http://www.b e b e l u s u l t a u.ro/detalii.php?cod=SF23 ******************** Eva & Luca (08.09.2008) acum 18+ cu Noah (30. 12. 2010) "To fill the hour -- that is happiness." (Ralph Waldo Emerson) |
am vazut in cela din urma........ asa ca din Romania am s-o iau

initial am crezut ca o gasesc doar prin zona aceea si cum am o prietena in Franta..... am zis sa te intreb

nu spun ca la pranz mi-am sunat toate prietenele si cunostintele sa le intreb daca au rude/prieteni in Elvetia sau daca au concediu programat pe acolo

pe mine cand ma apuna nebunia, ma apuca si nu ma lasa asa usor

22+
Joy21 spune:
MSymo, felicitari, de la 28 de sapt intri in trim III (si luna a7a)! Asta da motiv de sarbatoare. Sa fie bine si de-acum incolo 
Victoria, mami de
Anna Sofia,
24+ cu inimioara
David Lloyd George
diana.b spune:
| citat din mesajul lui bruxinha Bine v-am gasit dragi doamne si colege de "suferinta" Imi doresc sa ma primiti si pe mine printre voi, ca o mandra purtatoare de sarcina de 20-21 de saptamani, cu bebe activ foc. Va pup! |
Bine ai venit
!!!
22+
ana_o spune:
Bruxinha, bine ai venit!
Te primim cu mare drag, sarcina usoara si bb la termen!
Ana
26s, viitoare mami de
, David Ciprian
Lidia_P spune:
le urez la toate fetele noi bine au venit sarcina usoara si bebe mancaciosi
eu astazi am reusit doar sa va citesc....este sfarsit de luna si este un calvar la munca....acum am avut si eu un moment de liniste...
gogosica al meu crede ca burtica mea este teren de fotbal ca de aseara inscrie la goluri.....sa vedeti cum se facea burtica mea zici ca eram in desene animate....cam cum ii faceau matele lui Jerry cand ii era foame ![]()
![]()
![]()
25+ 
ana_o spune:
Fetelor, sunt tare in dilema, mi-a curs un san, nici nu stiu cum sa reactionez
, cred ca ar trebui sa ma bucur, nu? Dar numai din stangul. Sunt asa din cauza ca nu am mai avut niciodata asa trairi...
...
Sugubina, felicitari pentru vesti bune de la echo!
Lidia, asa face si burtica mea, danseaza toata ziua. Acum sper sa doarma putin, ca iesim o ora, doua.
Ana
26s, viitoare mami de
, David Ciprian

Hello!!!