Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (80)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Citat:
citat din mesajul lui daciana.t

Eva, avem DPN apropiate, eu sunt in 28.12...

sarcina usoara

"dragostea e zarea libera si larga unde sufletul isi intinde aripile" Ch. Wagner
Te īnaltii cu adevarat nu cānd urci, ci cānd privesti drumul parcurs.

Claudia+18 si mami de Daciana - 13.01.2008 o galushca mititica

Si tie sarcina usoara, Daciana! O sa ramanem ultimele pe aici sa facem galerie tuturor fetelor. La odiseea precedenta de sept-oct eu am nascut printre primele si acum printre ultimele stam aici pe baricade cu pompoanele in manute

Eva & Luca (08.09.2008) acum 18+ cu Noah (30. 12. 2010)

"To fill the hour -- that is happiness." (Ralph Waldo Emerson)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bruxinha spune:

Bine v-am gasit dragi doamne si colege de "suferinta"
Imi doresc sa ma primiti si pe mine printre voi, ca o mandra purtatoare de sarcina de 20-21 de saptamani, cu bebe activ foc.
Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misticgirl spune:

Hello, burticilor!
ALEXA, ai primit 294 banuti de la mine
Fetelor, eu sunt OK, tot la Telega cu Nicholas. Azi e f. cald si aici, dar suportabil fata de Bucuresti. Stau pe sezlong si va citesc. M-am enervat rau acum vreo doua ore si incerc sa ma calmez, pt ca simt ca nu-mi face bine deloc. In primul rand, nu mai pot manca daca sunt nervoasa si asta nu-mi face bine, mai ales ca si asa nu ma omor cu mancatul
Sa va spun de ce m-am enervat: am rugat o colega sa-mi ia salariul astazi (se duce sotul sa ia banii de la ea), mi l-a luat si m-a sunat sa-mi spuna cat am luat si cand mi-a spus am crezut ca o sa lesin pe loc...am luat doar 40% din suma pe care o asteptam. Si asta in conditiile in care oti banutii sunt deja redirectionati pt facturi, renovare, schimbarea contorului electric etc.
Am vb la salarii si mi-au spus ca pe 15 aug o sa iau si lichidarea si restul de bani de acum, dar tot suparata sunt. Offff....am zis eu ca medicalele astea ma vor da peste cap, atat financiar, ct si psihic .

Claudia 24+ si Nicholas (25.11.04)
http://community.webshots.com/user/misticgirl

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lore1983 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bruxinha

Bine v-am gasit dragi doamne si colege de "suferinta"
Imi doresc sa ma primiti si pe mine printre voi, ca o mandra purtatoare de sarcina de 20-21 de saptamani, cu bebe activ foc.
Va pup!

Bine ai venit, Bruxinha! sarcina usoara si bebe sanatos!

19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona-maris spune:

Siluan este in inima si rugaciunile noastre.Dumnezeu sa il ajute si sa le dea rabdare parintilor
MSyMO,felicitari pentru semnatura! CE putin mai avem...cam 3 luni si vedem bebeii!
Fetele,daca acum 2 sapt ma plangeam de insomnii,acum dorm si cand sunt treaza,dorm linistit cam 10 -12 ore pe zi,parca sunt bebe
Sapt viitoare tre sa facem curatenie in casa,ca daca plecam,sa ramana curat in urma...si urasc cand se zugraveste
In rest sunt trista ca doc meu ma poate primi tocmai peste 2 sapt,vreau sa il mai vad pe bebe,nu l-am vazut de la morfo de pe 7...dar adevarul e ca ma simt bine,nu am probleme...deci e moft
Simona .+25

Mergi la inceput

Doura, te asteptammmmmm
Andreeacc, bine ai revenit!
Se plangea cineva mai devreme de arsuri la stomac.Eu rezolv cu paine prajita,da rezultate bune si imediate
Fetelor ..vreau sa ma tund,dar vreau si parul lung repede,nu sa astept 3 ani sa creasca.Nebunie mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lore1983 spune:

Simona, poti face un compromis: te tunzi, dar mai putin si astfel nu astepti 3 ani sa iti creasca la loc!

19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana.b spune:

Citat:
citat din mesajul lui douradoudou

Citat:
citat din mesajul lui diana.b

Citat:
citat din mesajul lui douradoudou

diana eu imi amintesc ac eva ne daduse link la un site din romania care avea salteluta plutitoate(cerd ac de aia vb tu)/..m-am uitat in bookmarks dar nu am salvat ...si nu mai stiu cum se numeste..

am sa incerc sa citesc din urma ca sa gasesc site-ul romanesc.......... sau ma va salva EvaF

oricum, mersi frumos douradoudou

22+

am gasit..mi-am amintit sie-ul: http://www. b e b e l u s l t a u .ro/produse.php?resultpage=2&categorie=Cadite+si+suporturi

alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si 24+ cu

aaaaaa, gata!!!

saru'mana mult ....... ma bucur din tot sufletul

22+

Mergi la inceput

Lore,cred ca asa am sa fac...ma tund mediu!Ce preocupari am...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

Hola dragelor!

Acu citex din urma..Dar am zis sa dau raportu: am fost la spital sa iau medicalu (am pana pe 11,dupa care imi iau vaca mea normala 15zile).Am asteptat vreo 3h iarasi,dar macar m-a pus intr-unpat.Amcitit, am auzit fetele pacolo, a trecut repede timpu.

Vestile sunt bune: colul arata foarte bine, s-a vazut ca am sezut cuminte !! Si am si rezultatele de la Triplu Test: risc mic,sunt Puficele ok! Asa k pana pe 11 aug FARA DOCTORI! Sunt foarte vesela!Urmeaza morfo pe 16.

Va pupez si revin.

sugubina +21 cu Puficele

Mergi la inceput