Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (80)
Raspunsuri - Pagina 18
EvaF spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui daciana.t Eva, avem DPN apropiate, eu sunt in 28.12... sarcina usoara ![]() "dragostea e zarea libera si larga unde sufletul isi intinde aripile" Ch. Wagner Te īnaltii cu adevarat nu cānd urci, ci cānd privesti drumul parcurs. Claudia +18 si mami de Daciana - 13.01.2008 o galushca mititica |
Si tie sarcina usoara, Daciana
! O sa ramanem ultimele pe aici sa facem galerie tuturor fetelor.
Eva & Luca (08.09.2008) acum
18+ cu
Noah (30. 12. 2010)
bruxinha spune:
Bine v-am gasit dragi doamne si colege de "suferinta"![]()
Imi doresc sa ma primiti si pe mine printre voi, ca o mandra purtatoare de sarcina de 20-21 de saptamani, cu bebe activ foc.
Va pup!
misticgirl spune:
Hello, burticilor!
ALEXA, ai primit 294 banuti de la mine
Fetelor, eu sunt OK, tot la Telega cu Nicholas. Azi e f. cald si aici, dar suportabil fata de Bucuresti. Stau pe sezlong si va citesc. M-am enervat rau acum vreo doua ore si incerc sa ma calmez, pt ca simt ca nu-mi face bine deloc. In primul rand, nu mai pot manca daca sunt nervoasa si asta nu-mi face bine, mai ales ca si asa nu ma omor cu mancatul 
Sa va spun de ce m-am enervat: am rugat o colega sa-mi ia salariul astazi (se duce sotul sa ia banii de la ea), mi l-a luat si m-a sunat sa-mi spuna cat am luat si cand mi-a spus am crezut ca o sa lesin pe loc...am luat doar 40% din suma pe care o asteptam. Si asta in conditiile in care oti banutii sunt deja redirectionati pt facturi, renovare, schimbarea contorului electric etc. 

Am vb la salarii si mi-au spus ca pe 15 aug o sa iau si lichidarea si restul de bani de acum, dar tot suparata sunt. Offff....am zis eu ca medicalele astea ma vor da peste cap, atat financiar, ct si psihic
.
Claudia
24+
si
Nicholas (25.11.04)
http://community.webshots.com/user/misticgirl
Lore1983 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bruxinha Bine v-am gasit dragi doamne si colege de "suferinta" Imi doresc sa ma primiti si pe mine printre voi, ca o mandra purtatoare de sarcina de 20-21 de saptamani, cu bebe activ foc. Va pup! |
Bine ai venit, Bruxinha! sarcina usoara si bebe sanatos!

19+
simona-maris spune:
Siluan este in inima si rugaciunile noastre
.Dumnezeu sa il ajute si sa le dea rabdare parintilor

MSyMO,felicitari pentru semnatura!
CE putin mai avem...cam 3 luni si vedem bebeii!

Fetele,daca acum 2 sapt ma plangeam de insomnii,acum dorm si cand sunt treaza
,dorm linistit cam 10 -12 ore pe zi
,parca sunt bebe
Sapt viitoare tre sa facem curatenie in casa,ca daca plecam,sa ramana curat in urma...si urasc cand se zugraveste![]()
![]()

In rest sunt trista ca doc meu ma poate primi tocmai peste 2 sapt
,vreau sa il mai vad pe bebe,nu l-am vazut de la morfo de pe 7...dar adevarul e ca ma simt bine,nu am probleme...deci e moft![]()
Simona
.+25
simona-maris spune:
Doura,

te asteptammmmmm

Andreeacc,
bine ai revenit!
Se plangea cineva mai devreme de arsuri la stomac
.Eu rezolv cu paine prajita,da rezultate bune si imediate![]()
Fetelor ..vreau sa ma tund
,dar vreau si parul lung repede
,nu sa astept 3 ani sa creasca
.Nebunie mare...
Lore1983 spune:
Simona, poti face un compromis: te tunzi, dar mai putin si astfel nu astepti 3 ani sa iti creasca la loc! ![]()
19+
diana.b spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui douradoudou
am gasit..mi-am amintit sie-ul: http://www. b e b e l u s l t a u .ro/produse.php?resultpage=2&categorie=Cadite+si+suporturi alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009) ![]() si 24+ cu ![]() |
aaaaaa, gata!!!
saru'mana mult
....... ma bucur din tot sufletul 

22+
sugubina spune:
Hola dragelor!
Acu citex din urma..Dar am zis sa dau raportu: am fost la spital sa iau medicalu (am pana pe 11,dupa care imi iau vaca mea normala 15zile).Am asteptat vreo 3h iarasi,dar macar m-a pus intr-unpat.Amcitit, am auzit fetele pacolo, a trecut repede timpu.
Vestile sunt bune: colul arata foarte bine, s-a vazut ca am sezut cuminte !! Si am si rezultatele de la Triplu Test: risc mic,sunt Puficele ok! Asa k pana pe 11 aug FARA DOCTORI! Sunt foarte vesela!Urmeaza morfo pe 16.
Va pupez si revin.
sugubina
+21 cu Puficele

Daciana - 13.01.2008 o galushca mititica