Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (80)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns julyjuly spune:

Draga zozela,

M-a intristat foarte mult povestea micutului Siluan. Sa-i dea Dumnezeu multa, multa sanatate lui si putere de a trece peste aceasta perioada parintilor sai! Bravo voua ca v-ati mobilizat sa-i ajutati. O sa urmaresc si la cauze umanitare povestea si sper sa pot ajuta si eu !

Doamne ajuta!

july mami de Alex (12.11.2004) 22 sapt. + Tudor Constantin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_o spune:

leely_ana, te primim cum sa nu. dar trebuie sa scrii 10 mesaje, ca sa scapi de moderare si sa te putem citi in timp real. te asteptam!
Fetelor, sunteti criminale cu barbatii, am si eu un om care se inacdreaza in cate-un exemplu dat de voi. Numai ce m-am trezit, dar ma amuz de una singura teribil. Vorba Mirunei, de-ar sti ei povestirile noastre... Citesc tot din urma si revin.
Plus ca trebuie sa raportez un bebe David ffffff miscaciios, care si-a lovit mama non stop, o loveste in continuare si n-a lasat-o mai deloc sa doarma. Si n-am mancat ciocolata.

Ana
26s, viitoare mami de, David Ciprian

Mergi la inceput

Symo, felicitari pentru schimbarea de semnatura! Mai e putin!

Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lore1983 spune:

Bine ai venit leely_ana_83! Sarcina usoara si bebe sanatos!

Miruna, esti foarte simpatica! Pe mine sotul ma ajuta daca il rog, insa daca nu prea are chef nu insist nici eu, desi ma supar. Numai sambata este dispus sa ajute la curatenie. Oricum nu prea are de ales...

Este trist cazul baietelului Siluan, sa-i dea Dumnezeu sanatate si parintilor ajutor sa treaca peste acest necaz!

19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Citat:
citat din mesajul lui diana.b

intrebare pentru EvaF: ai aflat daca se gaseste in Franta salteluta de baie ca cea de pe site-ul din Elvetia?!?!?

mi s-a pus pata rau de tot pe ea si o vreeeeeeeaaaaaauuuuuu!!!

22+

Diana, mai caut in Fr. Dar de ce nu o iei tu din Romania? Ai vazut ca am pus un link pt un site romanesc, eu de acolo am cumparat-o pe prima
http://www.b e b e l u s u l t a u.ro/detalii.php?cod=SF23

Eva & Luca (08.09.2008) acum 18+ cu Noah (30. 12. 2010)

"To fill the hour -- that is happiness." (Ralph Waldo Emerson)

Mergi la inceput

M-a intristat rau povestea micutului Siluan, dragul de el... Of...

Ana

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui zozela

Dragi mamici si burtici, am intrat sa va spun o poveste trista, a unui puiut de 5 luni.

Mergi la inceput

Legat de kilograme, eu sunt in saptamana 19, iar dupa ecografie in saptamana 20. Pana acum am luat 7 kg. Calculatorul acela spune ca e ok. Eu nu ma stresez prea tare ca am deja experienta primei nasteri unde am lasat deja la maternitate 13 kg in 2 zile.

Legat de starile de tristete si melancolie sunt fff normale, le-am avut si la prima sarcina si le am si acum. Ma cuprinde dorul de acasa, dorul de diverse iesiri, de prieteni, plang din orice, sunt fff greu de multumit, saracul sotul meu nu stie cum sa imi intre in gratii. Orice ma deranjeaza, ba ca ma priveste nu stiu cum, ba ca parca a vorbit cu ton, devin susceptibila la orice. Si el vine si tarziu, are un post f important si vine in genere la 20h00-21h00, uneori e in delegatii, sau vine spre dimineata ca are petreceri la firma sau team-buildinguri, si ma are si pe mine de consolat. Dar vor trece, incet incet vom redeveni puternice si senine ca inainte, e normal sa ne simtim mai vulnerabile pe perioada aceasta cand hormonii o cam iau razna si intervin fff multe schimbari fizice si psihice...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daciana.t spune:

zoze

Siluan trebuie sa traiasca

eu sunt bine, insa bulversata de povestea lui Siluan, pe langa faptul ca sunt colega cu simo la randunici este din Brasov si ma doare si mai tare ca nu o pot ajuta cu ceva concret.

"dragostea e zarea libera si larga unde sufletul isi intinde aripile" Ch. Wagner
Te īnaltii cu adevarat nu cānd urci, ci cānd privesti drumul parcurs.

Claudia+18 si mami de Daciana - 13.01.2008 o galushca mititica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daciana.t spune:

Eva, avem DPN apropiate, eu sunt in 28.12...

sarcina usoara

"dragostea e zarea libera si larga unde sufletul isi intinde aripile" Ch. Wagner
Te īnaltii cu adevarat nu cānd urci, ci cānd privesti drumul parcurs.

Claudia+18 si mami de Daciana - 13.01.2008 o galushca mititica

Mergi la inceput