Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (80)
Raspunsuri - Pagina 16
ral_eli spune:
miruna esti ceva.. de vis. "self-extracting" cum zice al meu. asta e visul lui, sa ajung la acelasi nivel cu programele care se dezarhiveaza singure, se instaleaza singure fara ca utilizatorul sa-i dea comenzi 
22+
mirunam spune:
Msymo, felicitari!!! Mi se pare ca esti asa departe fata de mine! Hai ca nu mai e mult si vedem ursuletii 
MIRUNA cu Emanuel Alexandru
si Iustin Adrian
24 +
julyjuly spune:
Draga ral_eli,
si eu voi naste (cica) pe 30 noiembrie...nu mai am rabdare deja si incep sa ma agit ca nu am pregatit nimic, dar la mine pregateala e deocamdata strict legata de partea financiara, adica banii de pus deoparte pentru nastere. Mai am un copil si la capitolul hainute, patut, suntem dotati...evident ca sunt mici cumparaturi de facut, gen biberon, tetina, creme si sampon de baie, pampers, etc...ca sa nu mai zic ca visez ca-i fac lui bebe o camera a lui mobilata doar cu mobilier de bebe...dar vise ...asa ca nu ma panichez si incerc sa le iau pe toate usor asa vum iti recomand si tie ! 
july mami de
Alex (12.11.2004)
22 sapt. +
Tudor Constantin
julyjuly spune:
July, mie mi se par ok dietele care nu sunt hipocalorice, gen Montignac si South Beach, mai ales ca ai parte de toate elementele importante, iar restrictiile sunt chiar de bun simt.
Da, Vasari, ai dreptate
, spre Montignac ar cam trebui sa ma indrept dupa nastere, ca n-am incotro, trebuie sa slabesc, ca nu mai merge. Acum fiind cu sarcina, nu pot fi stricta, dar dupa, voi face tot posibilul sa ma tin de dieta !
july mami de
Alex (12.11.2004)
22 sapt. +
Tudor Constantin
beatrice75 spune:
If you say Doura!
Fetelor, am dat pe calculatorul cu kg in sarcina si-mi arata ca maxim in luna 9-a tre sa am 72 de kg
Adica asta ar insemna sa ma ingras 23 de kg. 
24+

beatrice75 spune:
Am schimbat de azi semnatura, desi ar trebui maine, dar nu mai am rabdare si in plus, in weekend, in general, iau pauza de la calculator
25+

alinushca spune:
v-am indus in eroare
. am slabit in primele luni de sarcina 4 kg cu regimul de care ziceam iar acum cu bebe si tot am pus la loc tot 4 kg. deci practic am luat 4 kg in sarcina. si la mine pofta de mancare a variat iar acum parca a mai crescut. dar incerc sa ma mentin ca la greutatea mea (84) chiar nu se justifica sa pun 12-15 kg in sarcina. maxim 7-9 pana la sfarsit sunt de ajuns. adica as mai avea 3-5 kg de luat pana la sfarsit de sarcina ceea ce cred ca e chiar usor de atins.
doura, nici eu nu imi pun sotul la treburi. cata vreme eu stau acasa si el munceste incerc sa il menajez la maxim. dar tot asa, se poate descurca si singur si uneori ma ajuta foarte mult. mai ales cu copiii, aici este si va ramane domeniul lui
ca fapt divers un unchi de-al meu era libanez (zic era pentru ca s-au despartit dupa niste ani) si era un om foarte harnic si muncitor. punea mana la orice treaba. familia mea a ramas cu o impresie foarte buna despre el.
Mami de
(28.10.2008) si
bb2 24+ 
zozela spune:
Dragi mamici si burtici, am intrat sa va spun o poveste trista, a unui puiut de 5 luni.
Simo27, colega noastra de la "Puiuti de Randunici" e o mamica inimoasa… asa mama, sotie, prietena mai greu de gasit. Are 3 copii, David din 2002, Sam (puiut de randunica) din 2008 si Siluan, un pufulete din 08.02.2010.
Din pacate puiutul mic, are grave probleme de sanatate, acum se afla in Salzburg, urmand sa plece intr-o clinica din Innsbruck in speranta ca se poate face transplant. Este bolnav de ciroza si atrezie a cailor biliare datorate infectiei hepatice cu CMV.
Simo si-a facut analizele in sarcina si i s-a spus ca are imunitate la CMV deci problemele astea au cazut ca din cer.
Pe scurt, dupa nastere nu i-a trecut icterul. I s-a spus sa astepte ca o sa treaca, au urmat analize, s-a vazut ca sunt valori mari la bilubirina, i s-a dat medicatie, nu au fost imbunatatiri. Intre timp a mai avut un hop… operatie de hernie, cu probleme si spaima mare nu-mi amintesc exact motivul, parca din cauza reactiei copilului micut la anestezieie.
Dupa mai multe internari la Brasov, au plecat la Bucuresti, la Fundeni, unde dupa un alt set de analize si alt set de medicamente au plecat acasa, urmand sa revina dupa aprox o luna la control.
Saptamana trecuta s-au intors la control la Fundeni, iar vineri, in 23 iulie, li s-a spus ca singura sansa este transplantul de ficat… DAR sa mai astepte pana in toamna
S-au mobilizat, ne-am mobilizat cu totii, iar luni au plecat in Germania, de acolo in Austria. Marti a fost internat, i s-au facut analize, miercuri i s-a facut punctie, azi primeste rezultatul biopsiei. Din rezultatele de pana acum: ficatul este negru, nu are nicio sansa pe un tratament, nu se stie DACA se poate face transplantul. Totusi, cu sprijinul unor medici MINUNATI, s-a luat legatura cu o clinica din Innsbruck, care poate face astfel de interventii, probabil si din cauza varstei asa de mici. A vorbit seful clinicii din Salzburg. Vor fi primiti saptamana urmatoare in Inn. pentru analize pentru luarea deciziei… SE POATE FACE CEVA PENTRU SILUAN?
Parintii sunt terminati! Un mic frumos, vesel, comunicativ… of… ne rupe sufletul ca inca nu stim daca se poate face ceva.
Dar speram, ne rugam la Dumnezeu, si facem ce putem pentru a-i sprijini; ei sa se poata concentra doar pe micut.
Fiti alaturi de noi! Fiti alaturi de puiut!!
Are nevoie de rugaciunile noastre… si bineinteles de niste resurse financiare. Cazul o sa fie preluat de rubrica „Umanitare” a forumului. Fiecare cum poate, cat poate...si doar un gand bun, o rugaciune pentru el!
La inceputul fiecarui capitol, la "Puiuti de Randunici", sunt pasii care i-am facut impreuna pana acum, precum si conturile lui George, in care se pot dona niste banuti, care sa-i ajute sa acopere macar cheltuielile cu spitalizarea si analizele. O singura zi de spitalizare, fara nicio analiza, ii costa 700 euro.
Imediat ce avem actele medicale, le vom pune pe siteul si blogul lor la care muncim acum si vom initia campanii mai ample, in presa, TV, forum si alte cai.
Avem deja sprijinul Asociatiei MAME si speram sa ne auda strigatul de ajutor cat mai multi oameni.
Impreuna putem muta muntii!!!
Siluan trebuie sa traiasca!!
Mamica lui Mihai si cu Maria Sa la purtator!
julyjuly spune:
pentru beatrice75:
Da, Bea, ai zis bine, calculatorul arata ca in luna a 9-a "ar trebui sa...", dar iti garantez ca nu va fi asa...cine ia 20 de kg in sarcina e intr-o maaaare exceptie. Sincer, nu cred ca vei ajunge asa ![]()
mai vorbim 
july mami de
Alex (12.11.2004)
22 sapt. +
Tudor Constantin