Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (80)
Raspunsuri - Pagina 15
leely_ana_83 spune:
Buna ziua fetelor!
As vrea sa ma alaturi si eu, bineinteles si bebe in odiseea sarcinii
Ma primiti?
MSymo spune:
Hello!!!
Astazi am incheiat saptamana 27, intram in sapt 28......., facem cinste cu o limonada!
Symo
27+
Diana Nicole
mirunam spune:
Ah, sa nu va ganditi ca in schimbul eforturilor mele obtin servicii tehnice. Sotul meu abia daca schimba un bec. Eu am reparat de toate prin casa, am sculele mele etc. El in schimb cheama pe cineva sau inlocuieste lucrul stricat.
Au venit prietenii in vizita si ramasese trusa de surubelnite la intrare. Nu stiu de ce toti il intrebau pe Emanuel "E trusa lui tati? Il ajuti?"... copilul sincer "Nu e trusa mamei, tati nu repara
". Dar deh vin dintr-o familie de femei cu inclinatii tehnice mai ceva decat barbatii.
Compenseaza prin gatit totusi...
MIRUNA cu Emanuel Alexandru
si Iustin Adrian
24 +
douradoudou spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui MSymo Hello!!!Astazi am incheiat saptamana 27, intram in sapt 28......., facem cinste cu o limonada! Symo 27+ Diana Nicole |
symo felicitariiiiiiiiiiii..

alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)

si
24+ cu
beatrice75 spune:
Iar au inceput palpitatiile, de data aceasta pulsul este 96. Desi stau cu aerul conditionat la maxim, eu transpir. Tensiunea buna. Dar nu prea am incredere in tensiometrul, ca mi l-a cumparat sotzul de la TCM.
24+

ral_eli spune:
da lore, ai dreptate dulciurile sunt de vina
eu manac sanatos (adika fara prajeli, fara preparate din carne gen mezeluri,etc) dar decand cu sarcina mi-am zis ca acum pot trisa si mananc napolitane si inghetata cam o data la doua zile . off de la astea mi se trage
22+
julyjuly spune:
bravo alinushca pentru faptul ca nu ai luat in greutate deloc! e o super chestie ! eu am luat aprox. 3 kg si dupa 20 de saptamani, am simtit ca am mai multa pofta de mancare. A coincis apetitul asta cu faptul ca am inceput sa iau Tardyferon Fol, dar incerc sa ma abtin de la excese. Iar painea alba, da, e numai buna de evitat ![]()
of, of....
week-end minunat tuturor fetelor!
+
july mami de
Alex (12.11.2004)
22 sapt. +
Tudor Constantin
douradoudou spune:
beatrice nu mai intra in panica...toate gravidele simt asa..sa nu mai zic ca eu dau in tahicardie uneori...toate pulsurile alea sunt k..tensiune ok..daca te mai agiti mult o sa ai pulsul peste 100 si tensiunea mare..si eu am AC pe f rece si eu stau apropae dezbracata ca mor de cald...noapteanu po sa respir..aasa suntem cam toate..nu te mai speria 
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)

si
24+ cu