Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (80)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lore1983 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ral_eli

lore la mine cantarul ar zice ca sunt in grafic dar cand i-amdat sa-mi arate luna a 9-a imi arata ca de acum incolo trebuie sa mai iau maxim 6 kg :( oare o sa reusesc? parca vad ca ma fac o batoza. eu plecasem de la 67 kg la 1.64 cm

22+

Ral_eli, nu te descuraja! Renuntam la dulciuri sau macar mancam foarte putine si incercam sa mancam sanatos! Eu cred ca asta e solutia. Sunt mandra ca ieri nu am mancat nimic dulce ! Eu ar trebui sa ajung la 83 kg in luna 9, insa o sa incerc sa nu depasesc 80kg!

19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ral_eli spune:

alinushca ai aceeasi greutate ca la inceput??? cum ai reusit ? eu mananc normal, ca inainte si nu am nici pofte, seara nu mananc si tot am pus 3 kg pana acum. si eu care eram asa mandra de mine
eu m-am ingrasat f mult pe vremea cand eram sub tratament de cortizon si de atunci nu am reusit sa mai dau jos, ba din contra incet-incet am ami adaugat ceva kg. eu sper sa ma tina bebica ocupata (alaptat, plimbat) si sa ma ajute sa revin in forma

22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

eu chiar nu vreau sa-mi pun sotul sa faca curat prin casa..hainele si le arunca pe unde merge dar oricum le bag la masina imediat pt ca spal in fiec zi sau maxim la 2 zile..pantofii ii spal in fiec zi dar daca uit cumva isi spala singur fara discutii..mancare fac eu..dar stiu ca el sta in picioare f f mult ziua si e mereu pe fuga ca sa zic asa..munceste f mult si il respect pt asta..am doar 3 camere si nu f mari deci nu e cine stie ce efort sa fac curat..si sincer acum cand ma vede ca obosesc imi zice sa-l las ca face si el dar eu am ordinea mea.incep mereu din aceeasi camera ..etc..sa nu radeti de mine..nu sunt nebuna ca femeile aia de la topicul un ochi vanat...mai stiti? era una care dadea foc la wc ca sa dezinfecteze sau la cada ..si era vb despre wc si cada din casa ei nu publice..

alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si 24+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana.b spune:

Citat:
citat din mesajul lui douradoudou

diana eu imi amintesc ac eva ne daduse link la un site din romania care avea salteluta plutitoate(cerd ac de aia vb tu)/..m-am uitat in bookmarks dar nu am salvat ...si nu mai stiu cum se numeste..

am sa incerc sa citesc din urma ca sa gasesc site-ul romanesc.......... sau ma va salva EvaF

oricum, mersi frumos douradoudou

22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

Citat:
citat din mesajul lui diana.b

Citat:

diana eu imi amintesc ac eva ne daduse link la un site din romania care avea salteluta plutitoate(cerd ac de aia vb tu)/..m-am uitat in bookmarks dar nu am salvat ...si nu mai stiu cum se numeste..

am sa incerc sa citesc din urma ca sa gasesc site-ul romanesc.......... sau ma va salva EvaF

oricum, mersi frumos douradoudou

22+

am gasit..mi-am amintit sie-ul: http://www. b e b e l u s l t a u .ro/produse.php?resultpage=2&categorie=Cadite+si+suporturi

si 24+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Citat:

sa nu radeti de mine..nu sunt nebuna ca femeile aia de la topicul un ochi vanat...mai stiti? era una care dadea foc la wc ca sa dezinfecteze sau la cada ..si era vb despre wc si cada din casa ei nu publice..

si 24+ cu

Nu o sa o uit niciodata! Este limita mea. Mi-am propus sa nu o depasesc . Cel mai tare era cum aranja canile cu coada in stanga sau in dreapta si sosete la uscat... Eh, m-am surprins avand obiceiuri similare, iar acum ma chinui sa nu o intrec

MIRUNA cu Emanuel Alexandru si Iustin Adrian 24 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Buna !
Doura, felicitari ! Ma bucur ca e totul bine. Incerc sa ajung si eu la intalnire.
Celesta, testul se face default la voi? De ex eu nu l-am facut nici data trecuta, probabil nici acum. Tin pumnii sa fie o experienta suportabila. :)
Iris-Harieta, uita-te la sectiune Legal, acolo stiu ca se discuta si de pfa si mult mai complet decat am putea noi. Sau poti sa-i pui direct o intrebare lui Marius.
Diana, salteluta e si pe bebelusultau .ro. Cred ca tot de la Eva e linkul.
July, mie mi se par ok dietele care nu sunt hipocalorice, gen Montignac si South Beach, mai ales ca ai parte de toate elementele importante, iar restrictiile sunt chiar de bun simt.

Alina si Maria - 3 nov 2007 si bb2 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ral_eli spune:

miruna ma regasesc in tot ce zici, cu completarea ca al meu pune sosetele murdare langa prosopul de fatza, cica sa se usuce
doura eu tare mi-as dori sa facem impreuna treburile "administrative", nu eu in bucatarie si el la tv cu telecomanda in mana...dar la tine poate e alta situatie
dar eu consider nedrept , pt ca si eu muncesc si am serviciu poate mai solicitant decat al lui, dar usor -usor il "educ"
pissi

22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pissi78ro spune:

Citat:

pissi

22+

ral_eli- multumesc de incurajari. Parca mi s-au mai linistit durerile,m-am programat la ora 16.00 la Arcadia, maternitatea privata sa ma vada cineva. Ca deh!!! dr. mea nu are timp.
Apropos de kg si eu am plecat de la 66 kg la 1,62 m.Acum am 70 kg. Cred ca voi fi o balena

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Citat:

miruna ma regasesc in tot ce zici, cu completarea ca al meu pune sosetele murdare langa prosopul de fatza, cica sa se usuce

22+

Asta nu o are. Le lasa pe jos. Trebuie sa vezi partea buna, spre deosebire de mine nu te apleci sa le culegi . Am omis ca la dus face lac si sterge cu tricourile pe jos ajungand sa puta a igrasie

Daca ne-ar citi...

MIRUNA cu Emanuel Alexandru si Iustin Adrian 24 +

Mergi la inceput