Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (80)
Raspunsuri - Pagina 13
douradoudou spune:
diana eu imi amintesc ac eva ne daduse link la un site din romania care avea salteluta plutitoate(cerd ac de aia vb tu)/..m-am uitat in bookmarks dar nu am salvat ...si nu mai stiu cum se numeste..
fetelor eu zic ca iris ar putea sa primeasca parola pt ca ea avea album de poze..
eu cred ca asa e corect..nu e chiar nou- venita doar ac a lipsit o perioada
alinushca sper din ot sufletul sa gasesti in rom. un medica care sa fie de acord cu vbac..e dreptul tau si al copilului..mi se pare atat de nedrept sa te oblige la cezariana mai ales ca din cate zici nu ai probleme de sanatate..copilul e bine..
eu azi peste caeva ore plec la cumpararaturi asa ca nu prea o sa apar "prin zona"..dar va
pe toate
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)

si
24+ cu
douradoudou spune:
pissi ia no=spa ..nu intra in panica poate nu este decat o durere de la cresterea uterului dar mai bine stai cuminte...daca persista durerea si daca alterneaza cu durere in zona lombara si contractia uteruilui fugi la medic imediat..
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)

si
24+ cu
ral_eli spune:
pissi tu in Iasi nasti? citeam la odiseea de iuli-aug de o mamica din iasi care a avut o experienta nasoala acolo (cred ca din cauza ca nu a cotizat suficient). nu vreau sa te ingrijorez,se poate intampla la orice maternitaten sa dai peste cine stie ce specimenen de oameni. si ajung la vb alinuscai: eu imi doresc in fiecare zi sa traiesc intr-o tara civilizata; ma bucur pt simona ca are sansa sa plece la londra
acum am cazut io in depresie, nu numai ana.
miruna esti tare cu sotul ca l-ai putut instrui, eu dupa 5 ani nu am reusit sa-l fac decat sa dea cu aspiratorul, si se lauda la toata lumea ca ma tine ca o printzesa ca el face face toata curatenia in casa
. intrebat fiind cine face restul (smotru, spalat, calcat, mancare, etc) raspunde ca vine un spiridus noaptea si le face , el le gaseste toata in ordine 
ana felicitari pt casa noua si pt noua activitate a lui iubi, sa fie intr-un ceas bun.
22+
mirunam spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui beatrice75 http://www.youtube.com/watch?v=O9SvPLZD8I0&feature=player_embedded 24+ ![]() |
Animalele isi ingrijesc puii mai constincios decat oamenii. Am vazut animale care se comporta cum nu se comporta oamenii cu puii, care sufera ca noi cand ii pierd. Pacat ca nu toti stim sa le respectam.
MIRUNA cu Emanuel Alexandru
si Iustin Adrian
24 +
ral_eli spune:
lore la mine cantarul ar zice ca sunt in grafic dar cand i-amdat sa-mi arate luna a 9-a imi arata ca de acum incolo trebuie sa mai iau maxim 6 kg :( oare o sa reusesc? parca vad ca ma fac o batoza. eu plecasem de la 67 kg la 1.64 cm
ana , eu stau senina si zic la toata lumea ca nasc pe 6 dec (un fix de al meu
, cu toate ca am DPN pe 29 nov) si mi se pare cale luunga pana atunci, si tu zici ca nasterea e colea.. dupa colt. cam intru in panica
nu am nika pregatit, nika cumparat, doar o lista luuuunga cu ce avem de achizitionat/ facut
22+
mirunam spune:
| citat din mesajul lui ral_eli intrebat fiind cine face restul (smotru, spalat, calcat, mancare, etc) raspunde ca vine un spiridus noaptea si le face , el le gaseste toata in ordine ![]() 22+ |
Ehe, mai am mult de educat
Dar ce sa zic, bun si atat
MIRUNA cu Emanuel Alexandru
si Iustin Adrian
24 +
alinushca spune:
July, nu ma pricep la diete. Spun asta pentru ca nu am fost niciodata la un nutritionist ci doar am citit pe net variante si pareri pro si contra la variante. Dar am observat in cazul meu particular ca cea mai mare problema era painea alba. In mare mancam sanatos si evitand mezelurile, conservele, grasimile nesanatoase, etc, dar de painea alba nu reuseam sa ma despart (franzela calda de la Vel Pitar) si asta era sursa constanta de ingrasare. La inceputul sarcinii am renuntat la ea fiindu-mi teama sa nu ma fac de 90 de kg si acum la 25 de saptamani am tot greutatea pe care o aveam la inceputul sarcinii. Dupa nastere planuiesc sa reiau si sa continui "dieta" pe care mi-am facut-o pentu mine, si ea este si prietenoasa cu alaptatul: fara paine alba si fainoase in general (paste), fara cartofi, fasole, mazare, varza, fara dulciuri pe cat posibil sau macar sa fie facute in casa, fara combinat fructe cu altceva mancat la scurt interval de ele. Cam asta e ce stiu.
Mami de
(28.10.2008) si
bb2 24+ 
pissi78ro spune:
| citat din mesajul lui ral_eli pissi tu in Iasi nasti? citeam la odiseea de iuli-aug de o mamica din iasi care a avut o experienta nasoala acolo (cred ca din cauza ca nu a cotizat suficient). nu vreau sa te ingrijorez,se poate intampla la orice maternitaten sa dai peste cine stie ce specimenen de oameni. si ajung la vb [ 22+ |
Salut, da in Iasi nasc. S-a deshis si la noi o maternitate privata Arcadia si aolo am sa ma duc. Nu vreau sa ma deplasez foarte mult pe timp de iarna, caci as fi putut sa ma duc in Germania, sotul meu fiind cetatean german.
18+

24+