Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (80)
Raspunsuri - Pagina 12
Iris-Harieta spune:
Multumesc lorin,chiar ai fost draguta ca mi-ai raspuns asa repede. Imi doresc sa stau acasa cu fetita pana face 2 anisori asta daca nu o sa se schimbe legea.
26+
Lore1983 spune:
Buna dimineata burtici!
Alegria_son bine ai venit!
Alexa am votat si eu!
Am cautat pe internet un "cantar" de sarcina care sa nu aiba toleranta asa mare la kg in plus (20 kg era parca la calculatorul de pe DC).
Linkul : http://www. paternityangel .com/Preg_info_zone/Weight/CalcWeight.htm (fara spatii). Poate va este de folos...
18+
Iris-Harieta spune:
Multumesc lorin,chiar ai fost draguta ca mi-ai raspuns asa repede. Imi doresc sa stau acasa cu fetita pana face 2 anisori asta daca nu o sa se schimbe legea.
26+
pissi78ro spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ana_o Pissi, eu cred ca e vorba de ligamente. Tu ai 19 saptamani, deci de acum o sa inceapa cresterea aia, a uterului si implicit a lui bebe, cam toate burticile ne-am confruntat cu aceasta durere in jurul sapt 18-20. Pentru linistea ta, poti merge la doctor, insa sper sa te linisteasca spunandu-ti acelasi lucru. Gndeste pozitiv, oricum. ![]() Ana 26s, viitoare mami de , David Ciprian |
ana_o - multumes tare mult pentru explicatii. Sper sa fie asa. Para imi proiecteaza durerea si in zona lombara. Sa dea Dumnezeu sa fie doar dureri de crestere.
Asa ma enerveaza dr. astia la care nu poti ajunge cand ai nevoie.
A mai avut cineva asemenea dureri?
18+
Lore1983 spune:
| citat din mesajul lui pissi78ro Salutare fetelor! Eu sunt am suparata. De aseara am o durere surda in abodmenul inferior, pelvis. Parca e ca o tensiune, acum s-a mutat mai ales in partea stanga. Nu stiu ce e. Am sunat dr. si mi-a zis a ea a are program la abinet, dar sa ma duc doar daca e un loc liber. Daca nu sa ma du la spital, la medicul de garda. Astazi tb sa ple si la un drum, adica la parinti, vreo 4 ore cu masina. Nu stiu ce sa fac, oare e periculos? Nu stiu ce inseamna aceasta durere 18+ ![]() |
Este posibil sa nu fie nimic ingrijorator! Oricum, este bine sa te vada si doctorul.
Am avut si eu dureri in zona pelviana (ce-i drept nu asa persistente), in special in dreapta, (asemanatoare cu durerea de ovare). Am fost la dr la consult: a palpat abdomenul, dar nu ma mai durea atunci. Mi-a zis ca sunt dureri datorate intinderii ligamentelor uterului. Aceste dureri exista si daca stai in repaus.
Mult succes pissi, sa fie totul bine!

18+
inacat spune:
dragi ursoaice, cateva zile am plecat si eu si gasesc o groaza de capitole noi.
Inainte sa ma apuc de recuperat ce ati scris vroiam sa va zic ca am vazut la tv aseara o stire cu o ursoaica ce nu s-a lasat pana cand nu si-a salvat puiul prins intr-o plasa si m-a impresionat asa de tare ca mi-au dat lacrimile, mai ales ca sotu' zice: "da, se stie ca ursoaicele sunt mame foarte bune si isi apara puii de orice pericol, chiar cu riscul vietii" (el nu stie ca odiseea noastra se numeste burtici cu ursuleti).

ne auzim mai tarziu
21+ 
ana_o spune:
Lore, fara alte cantare, ca numai ce am reusit sa scap de obsesia kg maximum permise in tp sarcinii.
Atata timp cat mananc sanatos si respect orele normale de servit masa, consider ca nu mai am motive sa-mi fac griji.
Ana
26s, viitoare mami de
, David Ciprian
ana_o spune:
Inacat, f emotionanta stirea, am vazut-o aseara si am revazut-o azi dimineata. 
Trebuie sa dorm putin, altfel o sa fiu zombie azi. Deseara incepem sa mutam hainele in apart, asa ca vom avea activitate intensa. Si cred ca eu o sa merg mai devreme acolo, ca praf nu mai e, sa ma apuc de lustruit geamurile, ca spalate sunt. Cand ma gandesc ce urmeaza, ma apuca somnul si mai rau... Sper sa ma lase bebe David sa dorm, inca motzaie prin burtica, dar simt ca nu mai are nici el energie pentru mult timp, asa ca va las si va pup pe toate!

Ana
26s, viitoare mami de
, David Ciprian
julyjuly spune:
| citat din mesajul lui alinushca Apropos de kilogramele de sarcina. Organismele noastre sunt diferite. Unele femei arata la f f scurta vreme dupa nastere de parca nu ar fi nascut, si au si abdomen plat, iar altele dupa nastere se ingrasa in mod aproape inexplicabil. Gnditi-va ca dupa nastere va fi iarna si va fi greu o perioada sa mai faceti miscare, in principiu sa iesiti pe-afara. Parerea mea personala este ca o atare dieta atent controlata pentru cele care vor sa slabeasca la loc dupa nastere, trebuie si poate sa inceapa imediat dupa nastere. Daca ea este tinuta cu cap nu afecteaza in nici un fel alaptatul sau sanatatea proprie. Mami de (28.10.2008) si bb2 24+ ![]() |
bravo allinusha pentru mesajul tau ! eu sunt una din mamicile care trebuie sa fie atente la dieta de dupa nastere....vreau sa slabesc, dat fiind ca nici inainte de sarcina nu eram o gratioasa. Daca aveti sfaturi legat de dieta controlata ce ar trebui tinuta pe perioada alaptarii, le astept cu placere si mare interes!

O zi usoara la toata lumea si un pic de limonada rece ca vremea-i iar caniculara
!july mami de
Alex (12.11.2004)
22 sapt. +
Tudor Constantin
diana.b spune:
intrebare pentru EvaF: ai aflat daca se gaseste in Franta salteluta de baie ca cea de pe site-ul din Elvetia?!?!?
mi s-a pus pata rau de tot pe ea si o vreeeeeeeaaaaaauuuuuu!!! 

22+ 

(28.10.2008) si