Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (80)
Raspunsuri - Pagina 11
lorin7774 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ana_o Lorin, mi-ai facut pofta de limonada, fac una rapid, ca am la indemana toate ingredentele(lamaie, zahar brun si gheata). ![]() Ana 26s, viitoare mami de , David Ciprian |
eu am ramas in gand cu orezul cu lapte de ieri si n-am apucat sa-mi fac; nici limonada nu mi-e la indemana, asa ca pana dupa-masa stau si sufar in tacere...pufuleti am in meniu...
Amelia, multumesc la fel

-----------------------------------------
LOREDANA, mamica de MIRUNA CAPSUNA

cu ajutorul lui Dumnezeu
22+ 
lorin7774 spune:
| citat din mesajul lui ana_o Lorin, felicitari si pentru schimbarea de semnatura, n-am inteles, in prima faza... ![]() ![]() Ana 26s, viitoare mami de , David Ciprian |
nu-i bai, stai linistita

tu zicea de "starile hormonale" ?
eu am avut senzatia ca nu au disparut total decat dupa ce am terminat cu alaptatul...ori am fost eu mai zbuciumata, ori ... nu stiu, dar saracu omu' meu s-a bucurat de aceasta a doua sarcina, dar in egala masura a fost ingrozit crezand ca o sa se repete "nebuniile de femeie gravida"...a avut noroc....sunt altfel de om in aceasta sarcina...
la prima l-am terorizat, efectiv...

cu ajutorul lui Dumnezeu
22+ 
Iris-Harieta spune:
Multumesc lorin pentru informatii, ma gandeam ca nu o sa ma functioneze PFA-ul pe parcursul concediului de crestere a copilului dar nu stiam exact cum se procedeaza, trebuie sa trec pe la finante sa ma interesez.La ce medic mergi in Brasov?Vrei sa nasti la maternitate sau la Eva?
Referitor la parola sa zicem ca nu ma supar, dar din moment ce si eu am atasate pozele acolo nu mi se pare normal sa nu am acces la ele daca vreau sa sterg sau sa adaug. Daca mamicile care au avut mai mult timp sa scrie si au luat aceasta decizie ma supun majoritatii.
pissi78ro spune:
Salutare fetelor!
Eu sunt am suparata. De aseara am o durere surda in abodmenul inferior, pelvis. Parca e ca o tensiune, acum s-a mutat mai ales in partea stanga. Nu stiu ce e. Am sunat dr. si mi-a zis a ea a are program la abinet, dar sa ma duc doar daca e un loc liber. Daca nu sa ma du la spital, la medicul de garda.
Astazi tb sa ple si la un drum, adica la parinti, vreo 4 ore cu masina. Nu stiu ce sa fac, oare e periculos? Nu stiu ce inseamna aceasta durere
18+ 
alinushca spune:
Apropos de kilogramele de sarcina. Organismele noastre sunt diferite. Unele femei arata la f f scurta vreme dupa nastere de parca nu ar fi nascut, si au si abdomen plat, iar altele dupa nastere se ingrasa in mod aproape inexplicabil. Gnditi-va ca dupa nastere va fi iarna si va fi greu o perioada sa mai faceti miscare, in principiu sa iesiti pe-afara. Parerea mea personala este ca o atare dieta atent controlata pentru cele care vor sa slabeasca la loc dupa nastere, trebuie si poate sa inceapa imediat dupa nastere. Daca ea este tinuta cu cap nu afecteaza in nici un fel alaptatul sau sanatatea proprie.
Mami de
(28.10.2008) si
bb2 24+ 
Lidia_P spune:
| citat din mesajul lui ALEXA1985 Poate ma ajutati si azi cu un vot . http://soferderomania.promotor.ro/ALEXA85 24+ ![]() |
L-ai ajutat pe ALEXA85 cu 150 bani!
25+
lorin7774 spune:
| citat din mesajul lui Iris-Harieta Multumesc lorin pentru informatii, ma gandeam ca nu o sa ma functioneze PFA-ul pe parcursul concediului de crestere a copilului dar nu stiam exact cum se procedeaza, trebuie sa trec pe la finante sa ma interesez.La ce medic mergi in Brasov?Vrei sa nasti la maternitate sau la Eva? Referitor la parola sa zicem ca nu ma supar, dar din moment ce si eu am atasate pozele acolo nu mi se pare normal sa nu am acces la ele daca vreau sa sterg sau sa adaug. Daca mamicile care au avut mai mult timp sa scrie si au luat aceasta decizie ma supun majoritatii. |
uite ca am gasit :
"Art. 3
(1)Persoanele care sunt īndreptatite sa beneficieze de indemnizatia pentru cresterea copilului, reglementata de prezenta ordonanta de urgenta, si realizeaza venituri profesionale supuse impozitului pe venit, potrivit prevederilor Legii nr. 571/2003, cu modificarile si completarile ulterioare, beneficiaza de un stimulent īn cuantum lunar de 300 lei.
(2)Stimulentul prevazut la alin. (1) se acorda si persoanelor care au fost īndreptatite sa beneficieze de indemnizatia pentru cresterea copilului reglementata de dispozitiile aplicabile pāna la data intrarii īn vigoare a prezentei ordonante de urgenta, cuprinse īn Legea nr. 19/2000, cu modificarile si completarile ulterioare, de Legea nr. 303/2004 privind statutul judecatorilor si procurorilor, republicata, cu modificarile ulterioare, de Ordonanta de urgenta a Guvernului nr. 221/2000 privind pensiile si alte drepturi de asigurari sociale ale avocatilor, aprobata cu modificari si completari prin Legea nr. 452/2001, precum si de alte acte normative referitoare la stabilirea si acordarea acestui drept, denumite īn continuare acte normative speciale.
(3)Īn cazul persoanelor care beneficiaza de indemnizatia pentru cresterea copilului si solicita dreptul la stimulent, plata acestei indemnizatii se suspenda.
(4)Īncepānd cu data de 1 ianuarie 2007, cuantumul stimulentului lunar prevazut la alin. (1) este de 100 lei."
- OUG 148/2005
in traducere libera, daca te-au prins cu venituri in perioada asta - chiar si din PFA -, nu mai primesti indemnizatia ci doar acel "stimulent".

cu ajutorul lui Dumnezeu
22+ 
mirunam spune:
Alinushca, sper din tot sufletul sa reusesti sa gasesti un medic disponibil care sa fie de acord sa te asiste la nasterea naturala. E asa pacat sa iti doresti ceva firesc si sa fii constransa de incompetenta medicala sa faci ce vor ei. Nu condamn alegerile nimanui dar cred ca ar fi frumos ca si mamicile care nasc "ca doamnele" (nu de frica sau pentru probleme medicale) sa inteleaga ce inseamna cezariana, nu pentru ele, ci pentru copil.
Fetele papacioase de lapte cu orez sau fidea cu lapte, in weekend am luat lapte de la dozatorul din Kaufland si am redescoperit gustul
. Stiu pe cineva care lucreaza la ei si m-a asigurat ca e curat si sigur. Trebuie fiert dar gustul e minunat. Maine fac provizii si imi potolesc si eu pofta ca de cand va citesc tot salivez.
MIRUNA cu Emanuel Alexandru
si Iustin Adrian
24 +
ana_o spune:
Pissi, eu cred ca e vorba de ligamente. Tu ai 19 saptamani, deci de acum o sa inceapa cresterea aia, a uterului si implicit a lui bebe, cam toate burticile ne-am confruntat cu aceasta durere in jurul sapt 18-20. Pentru linistea ta, poti merge la doctor, insa sper sa te linisteasca spunandu-ti acelasi lucru. Gndeste pozitiv, oricum.
Ana
26s, viitoare mami de
, David Ciprian