Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (80)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

Urmaream de vreo 2 zile povestea lui Siluan fetele de la randunici sun fantstice si sunt sigura ca vor reusi cu ajutorul nostru sa ofere tot ce vor avea nevoie parintii pentru transplant. Numai sa dea Dumnezeu sa reziste pana atunci si sa fie acceptat pentru transplant.

msymo, felicitari pentru intrarea cu bine in trimestrul III! Mai e putin, ai sa vezi! Si poate n-o sa fie nasterea chiar la 37 de saptamani... nu se pot prezice chestiile astea chiar daca par sigure. Mai bine i-ar fi sa creasca in burtica pana spre 40. Ma uitam pe la alte odisee dinaintea noastra si m-am ingrozit efectiv cate nasteri erau la 36-37 de saptamani. Toate prin cezariana. Oare chiar toate or fi avut probleme asa cumplite ca nu mai puteau astepta maturarea completa a plamanilor de unii singuri?

Mami de (28.10.2008) si bb2 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Buna, fetelor!

Mi-e inima asa de grea pentru bietul pui, noi il alintam Micu Nu mai sunt intreaga de doua zile, saracii de ei. Simo, randunica de-a mea, e o fata de o pui la rana, nu inteleg...Uitati-l cat de frumos e copilul asta http://good-times.webshots.com/photo/2565958470102654381YiVbmo si se simte atat de rau...

Olga 24+ cu Alexandru si mami de Ioana-Sofia (25.02.2008 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Fac capitol. In incercarea de a-mi muta gandul cateva secunde de la ei...

Olga 24+ cu Alexandru si mami de Ioana-Sofia (25.02.2008 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novdec2010 spune:

Poftiti la capitol nou

Mergi la inceput