BV Emushi, mya85! iulie-august 2010 (172)
Raspunsuri - Pagina 7
rodyka spune:
delfinariu, buna seara...
bantui pe aici cautand si iar cautand remedii ptr pisicuta mea atomica, parca vad ca dimineata o luam de la capat... mi-am cumparat suc de pere, si struguri, si prune... si nu am luat deloc azi proteinele (drojdie de bebe + germeni de grau). am citit ca ar trebui sa consum mai multe fibre, fructe, legume si mai putine proteine... si la fel am citit ca, ceaiul de musetel trateaza diareea, si eu i-am dat Isei exact pe dos . cu tot stresul de azi, am mancat doar o data si aia pe fuga, vitaminele nu le-am mai luat asa ca spre seara lapte - ioc!!! i-am dat iar completare . cercul vicios... acum doarme de mai bine de 4 ore, nu da semne ca s-ar trezi (ptr ea noaptea e noapte, nu se trezeste inainte de ora 3)... ma duc sa ma intind, ma doare spatele de cat am plimbat-o azi prin toata casa... sper ca maine sa fie mai bine...
_
delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
racusor2010 spune:
carmen, mie mi-a recomandat pediatra si a zis ca sunt f bune...pe o prietena au ajutat-o, asa ca poate isi fac efectul si la tine
vad ca te confrunti cu aceleasi probleme ca si mine dar sa nu faci ca mine, ca mai rau faci la laptic
eu ajunsesem sa fiu obsedata cu alaptatul, cand nu aveam destul, plangeam cu andrei in brate si ii ceream iertare ca il dezamagesc ca nu pot sa il cresc cum trebuie
acum andrei indrageste sanul, asa cu lapte putin, dupa biberon, mai vrea putin la san , desi nu prea mai e nimic...
chiar daca lactatia nu vine ca la fete, cred ca asta ori vine de la inceput, ori nu, bucura-te de orice masa la san, lasa cantarul si da-i completare numai cand cere...si verifica si tu daca mai e laptic dupa ce suge ea...uneori andrei sta o ora, dar daca nu mai curge repede, molfaie si cand apas eu tasneste lapticul. asa ca il pun di nou, sa pape laptic gras...de asta dureaza asa mult mesele la noi
si cand chiar nu mai e sau foarte putin si vad ca plange, atunci completare. desi avem deja un programel cand primeste lapte praf si cere el...
si m-am rugat mult sa am laptic pentru puiul meu, noroc cu larisa
http://www.femeiaortodoxa.ro/index.php?option=com_content&view=article&id=175:rugaciune-catre-maica-domnului-care-alapteaza&catid=35:rugciuni&Itemid=54
http://www.crestinortodox.ro/acatiste/acatistul-sfantului-nectarie-doilea-acatist-67060.html
asa ca te rog nu te mai stresa cu lapticul, incearca alaptatul la cerere si lapte praf cu regula...neaparat san si apoi lapte praf, adica daca doar ii e foame dupa san...daca ia in greutate, bine...
si in seara asta am baut galactogil si iar imi simt sanii mai plini...oare o fi asa periculos? mie nu imi place ca e prea dulce si cred ca si de la el nu slabesc eu, dar asta e...
uff, m-am intins, dar ma gandesc la tine scumpa sa nu te stresezi ca mine si sa nu te mai bucuri de alaptat si de clipele cu Leti, pentru ca esti prea focusata pe laptic
mami de brotacel Andrei Ioan
09.06.2010
racusor2010 spune:
nu stiu daca de la galactogil sau combinatia cu celelalte, cert este ca azi noapte copilul a dormit 2 ore dupa ce a papap la san e prima data...plus ca aveam sanii tari cu laptic
sper sa se repete experienta
dar declar noapte dormita
ma ingrijoreaza numai ce a zis carmen de galactogil
09.06.2010
mirela2 spune:
neata
cum ati dormit voi si bebeii?
noi avem program la buda
ieri am fost la dr, DT a iesit ok, nici un risc de nicio trisomie
bbii erau ok, se jucau nas in nas
si mami de Vlad (12.12.1999)
crispro spune:
Neata! Aseara greu l-am adormit pe micut... Desi era dupa baita, si as fi crezut ca doarme dus... Dar am stat un ceas pana sa adoarma... Dar apoi a dormit 5 ore intr-una, pana l-am trezit eu la 3 noaptea sa manance, ca imi plesneau sanii. asa de rau ma dor cand is plini, de nu pot sta in pat numai pe spate, sa nu ii ating deloc... A mancat azi noapte 15 minute, apoi iar somn 4 ore... Sper sa o tina tot asa...
Mirela,ti-a mai dat doctorul ceva vitamine? Ma bucur ca bebeii sunt bine.
Racusor, bine ca ai reusit sa dormi si tu un pic.
Mycya, cum ai dormit? Te-au lasat mancarimile?
Cristina , mami fericita de bebe Vlad
mirela2 spune:
da, magneziu, calciu si fier
daca ma doare burta sa opresc calciul
si mami de Vlad (12.12.1999)
crispro spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mirela2 da, magneziu, calciu si fier daca ma doare burta sa opresc calciul si mami de Vlad (12.12.1999) |
Numai sa le poti lua, sa iti faca bine.
Cristina , mami fericita de bebe Vlad
racusor2010 spune:
crispro, asta cu adormitul am patit-o si noi cum era obisnuit sa ii facem baita mai tarziu si apoi sa se intinda cu papa...aseara nu prea aveam laptic asa ca a papat mai mult biberon, deci am terminat repede si de la 10.30 la 12.00 ne-am chinuit sa il adormim...
bine, tati ii povestea, il plimba, va dati seama ca nu se culca copilul...asa ca a intrat mami, l-a lipit frumos de ea, l-a mangaiat, nu i-a zis nici pas, si a adormit pana la urma, chiar si in patutul lui aproape de 3 s-a trezit sa pape, a durat cam o ora papa, dar apoi s-a trezit pe la 6
si surpriza...dimineata ba dormea, ba papa, deci tot nu era flamand foarte tare...doar ca a trebuit sa plec la analize asa ca dupa ce ne-am chinuit pana la 8 sa pape la san, i-am dat si completare
09.06.2010
racusor2010 spune:
sa vedem acum ce laptic avem pentru ca am fost la analize si am cam facut foamea
m-a trimis dr sa imi fac analizele de sange sa fim siguri ca nu am lipsa de fier si de aici picioarele umflate...
si cantarul dimineata arata 1 kil in minus bine, am uitat sa iau saptamana asta vitaminele nu am mai luat asa multe suplimente de lactatie (si s-a vazut la cantitatea de laptic)
dar asa frumos se vedea 57.9 cand timp de 5 saptamani nu a coborat sub 59
acum beau o cana de galactogil, am papat 1 sana intreaga cu croissante (de foame am mancat repede, si acum ma doare burta ca am mancat prea mult ) si imi astept baietii de la plimbare, ca tati azi si-a luat liber
09.06.2010
racusor2010 spune:
azi mergem la Primarie sa luam banii de trusou si alocatia de nou nascut...oare cati banuti?
09.06.2010