BV Emushi, mya85! iulie-august 2010 (172)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CarmenAlbu spune:

Btz pune lapticul la congelator sa nu-l arunci ca e pacat!!

Vai ce neoameni, ma eu nu am mai auzit niciodata asa ceva, povestea ta e incredibila!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emushi spune:

offf, ai nascut la cuza, nu? tot peste idioate din astea am dat si eu,, imi venea sa le iau la bataie! vreo 2 asistente mai ok, de-abia le-am induplecat sa nu-i mai dea supliment lu' bb si sa ma cheme mai repede, dar parca le ceream sa incalce cine-stie-ce norme!
edit: sa nu se inteleaga altceva, ma refeream doar la cucoanele care-mi hraneau copilul cu juma' de ora inainte sa-l alaptez!
http://www.pagina-mirunei.piczo.com
Am implinit 2 ani...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

Citat:
citat din mesajul lui CarmenAlbu

Paula vezi ca nu pui bine pompa e chiar usor eu stau cu ea agatata de sani si nu doare deloc in comp cu suptul de la inceput, pompa are protectia aia de silicon chiar unde bagi sanul, aia trebuie indepartata inainte de muls!
Otilia inca mixt ii dau , de azi am inceput cu niste pastile pt lactatie motherlove more milk plus , a auzit cineva de ele? cica in 24 de ore au rezultate, putin cam scumpe dar daca trebuie iau!

Aelita deci asa tocmai tie iti e frica. las; ca facem galerie!!!

Puiut daca nu ai alte probl mergi pe natural cu epi, cred ca in rom se fac atatea ceza ca e si plicul mai mare, e grea tare recuperarea

FERICIREA SE NUMESTE LETIZIA
Doamne Ajuta-ne!!!

Carmen eu iau more milk plus, dar sincera sa fiu la mine nu am vazut nu stiu ce efect. poate la tine are ...

in seara asta chiar sunt suparata ca ori am mai putin laptic, ori stagneaza iar Andrei cere mai mult si goleste mai repede sanii...

dar e a doua seara cand dupa san + completare ajungem urland de foame acasa, azi chiar de la jumatatea drumului

si nu imi mai simt sanii plini ca serile trecute diferenta: nu am mai baut galactogil si nu am mai luat nutrinatal...dar am luat galactofor si more milk plus...dar vad ca efectele nu sunt aceleasi

mami de brotacel Andrei Ioan

09.06.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarmenAlbu spune:

Racusor poate are un puseu de crestere, fa proba cantarului!
Acum ma sperii ca e ultima mea speranta.... Daca nici cu asta nu reusesc nu am alti asi in maneca... san plus completare pana se duce productia la san...
Eu la proba cantrului vad cat mananca san, am cantarul pe noptiera cand ii dau sa pape ca desi sta o ora nu scoate mai lult de 20-40 ml... si suge mititica nu doarme!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arissa spune:

Buna seara!

Bun venit delfinasilor proaspat anuntati!

puiutz, ai asteptat atata vreme sa se intoarca bebe si acum eziti doar pentru ca o asistenta a aruncat niste vorbe? Fetele au dreptate, controlul colului nu doare in mod obligatoriu, depinde de cine il face. La prima sarcina nu-mi amintesc sa ma fi durut verificarile, cred ca avea doctorita mana buna, acum la a doua in schimb da. Desi nu pot spune ca au fost usoare durerile de la nastere, nu as schimba pe cezariana pentru nimic. Daca ai si posibilitatea sa alegi epidurala, cu atat mai mult nu ar fi cazul sa dai inapoi.

anca, multi ani sanatosi si nastere usoara!
giorgia, la cat mai multi ani impreuna!

Despre noi: Iulia e in continuare cumintica si doarme foarte mult (oare prea mult?). Am citit ca bebelusii de varsta ei dorm in medie intre 16 si 20 de ore pe zi. Ea doarme sigur 20. Nici nu prea o simtitm prin casa. Singura problema e ca orele in care sta treaza se nimeresc uneori a fi noaptea. Nu plange tare, doar scanceste si se foieste, vrea atentie sau mai vrea la san, iar mie imi vine un pic cam greu, pentru ca Maya nu vrea sa doarma decat cu mine in camera si de cate ori se foieste Iulia fug la ea sa nu cumva sa o trezeasca pe cea mare. Asta e, o sa mai dureze un pic pana va invata ea sa faca diferenta intre zi si noapte.
In seara asta a mancat bine pe la 8.30, apoi cred ca am zdruncinat-o eu ca a vomat tot continutul stomacelului. Dupa o ora a trebuit sa-i dau din nou. Trebuia sa o asez in pat si sa o las in pace, dar azi a dormit toata ziua, pana si cand papat tot in somn a fost si am vrut sa o mai tin un pic treaza sa nu patrulez noaptea. Of, nu mai fac.

arissa cu Maya - 18.03.2007 si Iulia - 19.07.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

Citat:
citat din mesajul lui emushi

offf, ai nascut la cuza, nu? tot peste idioate din astea am dat si eu,, imi venea sa le iau la bataie! vreo 2 asistente mai ok, de-abia le-am induplecat sa nu-i mai dea supliment lu' bb si sa ma cheme mai repede, dar parca le ceream sa incalce cine-stie-ce norme!
edit: sa nu se inteleaga altceva, ma refeream doar la cucoanele care-mi hraneau copilul cu juma' de ora inainte sa-l alaptez!
Am implinit 2 ani...

Da la Cuza.
Sunt cateva chiar foarte ok,nu accepta bani de-ar fi sa le bati ,am insistat si ele NU si NU.Amabile,atente,ajutatoare,foarte ok.Le-am dat cate un cadou de la sot caci banuti nu vroiai deloc
Cu alimentatia la bebe m-am convins,te cheama la 9 si ele dau papa la 8.45.
Pai cum e posibil sa ii dai copilului de mancare dupa care sa il pui direct pe pat fara sa garaie?Al meu are obiceiul sa pape rapid si trebuie tinut dupa mai mult sa dea afara suplimentul.Iar dumneaei in seara asta l-a pus asa in pat,ma cheama pe mine ca urla bebe si sa ii dau iarasi de papa si cand colo el vomita tot.M-au apucat toti nervii.Si tot de mine zicea ca sunt iresponsabila.
Maine o sa discutam cu un medic din spital pt a rezolva situatia,iar daca se continua cu chestia aia cu CRP-ul il luam de acolo.
Deja am vb cu un pediatru de incredere si cu medicul de familie si ni s-a spus ca aceasta valoare poate fi controlata si de acasa prin tratament.

Bytz,Ovi si bebe PAUL CHRISTIAN 21.07.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

CARMEN,de ce stii ce te asteapta,mai frica iti e...la Sofia eram inconstienta

PAULA incearca pompa pe obraz intai,si vezi daca functioneaza bine.nu trebuie sa doara,in plus nu apesi decat cat suporti tu.
umfli obrazul si pui pompa .

BTZ imi pare rau ca ai trecut prin atatea...

37+
Sofia (2ian2007) ,Andres(22mai2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emushi spune:

Citat:
citat din mesajul lui btz_ovi

Da la Cuza.
Sunt cateva chiar foarte ok,nu accepta bani de-ar fi sa le bati ,am insistat si ele NU si NU.Amabile,atente,ajutatoare,foarte ok.

de-asta am si editat raspunsul...sunt cateva f dragute, iar altele nu stiu ce cauta acolo...sper sa scapati repede, multa sanatate si lui bebe, sa fie totul bine! pupici

Am implinit 2 ani...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Vai ce de fetite cochete la rochite . Eu n-am decat haine de bebelus, sunt mai practice dar ce ne facem cu concurenta acerba de la delfinase.
Toti sunt niste frumosi, unul si unul

Aelita eu am stresul ca nu-mi fac epidurala. Mi s-a spus luni ca nu-mi fac pana nu sunt siguri ca gravaliul merge bine, si eu care speram ca ajung dilatata la ei si gata mi-o pun. Ce faci cu copii? ca eu daca nu nasc azi-maine suntem in pom cu variantele.
Btz, ce valoare i-a iesit ieri la CRP? E mult prea mare stresul cu spitalul si nu va face bine deloc. Daca doar CRP-ul e problema poate il iei acasa.

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 38+ Iulia Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissteo spune:

Va rog, fetele care ati cumparat epidurala, de unde ati cumparat-o? Cat costa?Am vazut pe net ca sunt preturi si firme diferite, o fi vreuna mai buna? Ce ati cumparat, doar kit-ul- ace, cateter, fire, etc - sau si anestezicul? Multumesc mult.

37+ Albert Simon si mami de Teo( 27.04.2007)

Mergi la inceput