BV Emushi, mya85! iulie-august 2010 (172)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Neata
Nu se mai naste nici un puiut? Mi-e dor de emotiile alea...
Crispro, asa doarme si Raul...uita de el, cate 5, 6 ore, mai ales daca ii dau si completare si e satul. Daca ii dau numai san, in 2,3 ore se trezeste.
La sani, nici o ameliorare. Dorm cu crema in mana si prin somn ma ung cu GarmastanAzi mai cumpar si din alea naturiste si o sa mai incap doar eu si cremele in pat...
Mai incerc si cu pompa, sa vad cum ma descurc. Merci Carmen, Aelita
Sa puneti sarbatoritele lunii august sa stim cine da de baut si tortulete luna asta.
Voi le faceti baita in fiecare seara? Eu inca nu l-am spalat decat la fundulet, ca inca nu i-a cazut buricutul, dar in spital ii spala in fiecare seara.

Paula, cu iubirea vietii, Raul Ionut , nascut in 24.07.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Citat:
citat din mesajul lui racusor2010

azi mergem la Primarie sa luam banii de trusou si alocatia de nou nascut...oare cati banuti?

mami de brotacel Andrei Ioan

09.06.2010

Eu stiam ca nu se mai dau bani de trusou. Si nici alocatia de nou nascut.

Paula, cu iubirea vietii, Raul Ionut , nascut in 24.07.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui racusor2010

azi mergem la Primarie sa luam banii de trusou si alocatia de nou nascut...oare cati banuti?

09.06.2010

Alocatia pentru copii nu o iei de la Primarie..Acolo depui doar actele si e 200 lei/luna si vine prin posta sau se vireaza in cont bancar (optiunea ta) si se da incepand cu 1 a lunii urmatoare nasterii..dar am inteles ca dureaza cam 2 luni
Trusoul e in jur de 175 lei si se ridica de la casieria primariei cam intr-o luna cred....

Iuliana 39+ cu minune Tudor Constantin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby78 spune:

si eu stiam ca banii de trusou si indemnizatia de nastere nu se mai da..dar poate a ramas trusoul...
Alocatia pentru copii se da..e cea care se ia pana cand implineste copilul 2 ani...Dar acum nu stiu daca mai e 200lei/luna sau s-a redus cu 15%....

Iuliana 39+ cu minune Tudor Constantin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

cand ma intorc va zic ce am luat

09.06.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Neata!

Cristeo, pe aici pe forum am citit ca unii medici cer trusa de epidurala Braun. Inteleg ca au preferinte si atunci ma intreb, nu ar fi mai bine sa intrebi anestezistul sau medicul cu care vei naste?
Racusor, din ce tin eu minte Galactogil are in el drojdie de bere si mult zahar. Incearca sa gasesti drojdie de bere, sa nu mai stai cu stresul asta. Asa este Galactogilul nu te lasa sa slabesti dar la kilogramele tale zau ca te alinti. E clar ca tu nu produci lapte daca nu mananci bine sa sustii alaptarea asa ca eu zic ca nu-i bai daca mai astepti putin cu slabitul. Si, desi stiu ca ma repet, la inaltimea ta stai foarte foarte bine cu kilogramele.
Crispro, ce bine merge alaptarea la voi . De multe ori si eu simtit ca pcnesc asa ca am trezit copilul sa ma suga, exloatarea sugarului din dotare

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 38+ Iulia Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurika1982 spune:

Neata Fetele!!!

Felicitari Emushi!!Sa fiti sanatosi , voiosi si mancaciosi!!
Mirela: vad ca te simti mai bine
Acu 2 zile am mai aflat de o prietena ca e graviduta, o sa nasca la mijlocul lui martie 2011.
Noi nu mai avem rabdare pana la bebe.am vb aseara cu medicul si a zis ca daca pana luni nu se intampla nimic sa mergem la spital. e drept ca mai am dureri asa ca la menstruatie si care se lasa pe spate ..dar putin timp si trec..ma intreb ce o mai fi cu colul ala al meu..poate s-a mai scurtat.
Eu o nasc la giulesti si cand aud ce zice Adriana...ma ingrozesc..off, parca sunt tembeli astia cu spitalele lor...

Laura 39+ cu
AMR 1 zile pana la Marea Intalnire
Mai e putin si o sa fiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

adriana vai ce necaz cu stafilococul :( Si mie tot de asta mi-e groaza. Multa sanatate micutei! E tare buna ideea cu cateringul

mirela nu ai mai aflat sexul celuilalt bb? Ai scapat de greturi?

btz asteptam vesti. Ai mai reluat analizele? Sper ca e totul bine..

Noi suntem tot 2 in 1, niciun simptom. De fapt simt asa niste intepaturi sub burta spre vagin, apoi niste dureri radiale in zona buricului, dar nu cred ca astea sunt semne de travaliu..
Aseara am iesit iar la terasa, de fiecare data ma gandesc ca e ultima iesire asa linistita.

Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqjvmdbi7dmy9q.png" target="_blank">39+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Alocatia de nou nascut care se acorda o singura data (nu cea lunara pana la 2 ani ), e de 230 lei, o da primaria, impreuna cu trusoul de nou nascut copiilor nascuti inainte de 1 iulie - de cand s-au taiat. Deci Racusor va lua 230 ron+150 trusou. asta o singura data. Apoi urmeaza alocatia lunara a copilului de 200 lei.

Paula, eu baita ii fac aproape in fiecare seara (daca cumva nu putem intr-o seara, nu-i bai). I-am facut si inainte de a-i cadea buricul, dar fara sa iol udam in zona aia. Si e o baie super rapida, de 5 minute... Cat sa se balaceasca un pic...

Cristina , mami fericita de bebe Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurika1982 spune:

Eu am fost saptamana treecuta la o nunta:).si se uitau toti la burta mea ca la urs ::)).eu imi faceam griji ca o sa rada de sandalele mele (eram barbatesti - singurele care intrau) si cand colo ei se hoilbau la burtoiul meu. pe 7 aug o sa mai fie o nunta si daca nu nasc pa na atunci ma duc...fiindca m-am simtit bine si sambata trecuta :)).e drept ca am stat doar 3 ore.

Laura 39+ cu
AMR 1 zile pana la Marea Intalnire
Mai e putin si o sa fiu

Mergi la inceput