BV Emushi, mya85! iulie-august 2010 (172)
Raspunsuri - Pagina 18
nela_didea spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Cris2010 A mai venit pe lume un delfinas Denisa Maria de Anca_Vlad la ora 13.18, 2600g. Recuperare rapida Anca ![]() ![]() si multa sanatate Denisei![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() .Cris, de Solnushka Natali - 13.07.2010 |
FELICITARI MAMICO, BUN VENIT MICUTA DENISA MARIA, SA FITI SANATOASE SI NOROCOASE.

36 + cu o
de 
AMR 14 zile pana la intalnirea cu voinicelul Alexandru

Mergem inainte cu Doamne Doamne
paula_m spune:
Felicitari Mya, Peta, Anca!!!
Bun venit pe lume celor 3 puiuti!!!
Michelle, nu ma mai doare capul, cred ca s-a refacut lichidul rahidian
Aelita, mi-am cumparat aparatori siliconate, dar am impresia ca imi fac mai mult rau...voi incerca cu altele de la alta firma. Am vb acum cu dr la telef si a zis sa il las mai putin la san si eventual sa fac si o pauza...Fetelor care nu ati nascut inca, sa va luati garmastan de acum sa va dati pe sani, poate scapati de ranile astea pacatoase...
Oana, s-a calmat Matei? Ati reusit sa dormiti? Mie imi face asa doar cand nu e satul, de fapt el nu adoarme pana nu e satul. Si cand adoarme la san, eu nu-l mai trezesc sa ragaie.
Crispro, tu cum iti dai seama cand un san e golit? Eu nu reusesc nicicum
Dragaica, mie mi-a spus sa continui cu centrum materna, mai ales ca am avut cezariana si am pierdut sange si in plus am si o usoara anemie.
Cris, Rodyka, nici Raul nu prea face caca. Daca face o data pe zi sunt tare fericita. Nici cand a facut icter nu a facut , dar i-au facut clisma la bietul puiut. Dar mi-au zis 3 dr ca fircare copil e diferit : unii fac de 3,4 ori pe zi, altii o data la 3 zile.
Paula, cu iubirea vietii, Raul Ionut , nascut in 24.07.2010
larissa_79 spune:
Fetele...o fi buna de ceva centura asta?
http://www.bebelinio.ro/Centuri-dupa-nastere/Centura-reglabila-pentru-perioada-postnatala-CHICCO--cID325--pID1229.html
Vreau sa imi i-au o centura...voi de care aveti?
Paula, al meu face caca si de 10 ori pe zi...e drept ca..putintel...dar efectiv ma dispera.
In general dupa fiecare san papat urmeaza si un cacut. Eu am aparatori din latex...nu din silicon. M-am apucat sa mai incerc o data fara aparatori si mai rau am facut. Nici ranile mele nu is vindecate dar e din ce in ce mai bine...parca. Oricum incearca sa detensionezi sanul inainte sa pape el ca sa nu traga tare de sfarc.
Pana acum Nectarie e tot cumintel...papa si apoi doarme 3 ore. Pot pune ceasul dupa el. Nici nu-l auzi. Cat o mai dura perioada asta...ca tare bine ii.
In privinta asta e total diferit de Alexia care ne cam urla.
Larisa mamica de Nectarie
(22 iulie 2010) si Alexia
(13 iulie 2006)
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/
larissa_79 spune:
Felicitari Anca! 

Bine ai venit pe lume Denisa Maria!
Larisa mamica de Nectarie
(22 iulie 2010) si Alexia
(13 iulie 2006)
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/
stefania_97 spune:
Mai fetelor eu nu ma mai joc, stati la rand
nu va apucati sa nasteti inaintea mea
Anca vlad Felicitari pentru printesa!!! Sa fie sanatoasa iar tie recuperare cat mai rapida 
Felicitari Emushi si Mya 85, recuperare rapida, mult laptic si bebei mancaciosi
Stefania mamica www.tickerclub.com/cache/bc78ee8833.png[/img]" target="_blank">Buburuzei Catarina si
40+
AMR ? pana la marea intalnire
www.flickr.com/photos/balexandre/" target="_blank">Poze Catarina
O romanca in Danemarca
maurice spune:
Buna fetelor!
Felicitari Anca! Sa-ti traiasca micuta, sa fie sanatoasa!
Eu sunt in culmea bucuriei, am 37 sapt si 2 zile, dr a zis ca joia viitoare, sau vineri, putem sa stabilim marea intalnire, sa mai am un pic rabdare!
Otilia
esti atenta si grijulie ca de fiecare data! Merg la monitorizare CTG din 3 in 3 zile, la ultima, cea dinainte sa ma vad cu dr, am pus pe jar maternitatea, aveam contractii dese, lungi, una dupa alta, vreo 2 zile am fost asa, ma cam gandeam ca gata, atat mi-a fost; venise langa mine dr de garda de la cmu, o moasa, o asistenta, o alta femeie care nu mai stiu ce era si cu ea, se holbau la foaia mea si ziceau ca n-au mai vazut asa ceva; l-au sunat pe medicul meu, care i-a mai linistit, pe el il interesa bataile inimii Sarei sa fie in regula, si erau.
Mi-au facut si control local, si e un picut deschis colul acum.
Mai fetelor dar de cate ori merg la monitorizare, nimeresc niste manechini de doctori, inalti, bronzati, frumusei, tinerei, de ma trec toate apele; unul dintre ei este medicul care ti-a fost recomandat tie racusor de doctorul tau (Marius R), nu mai zic ca mi-a facut si control local, dupa ce i-a cerut voie doctorului meu la telefon, si sub atenta supraveghere a lui Alex
.
Remarc su eu ca fetele care au nascut la privat ca serviciile sunt ireprosabile, sunt atenti la orice dorinta, nu astepti, mi-au sunat doctorul seara sa ii comunice situatia monitorizarii ....e pacat ca aceeasi oameni, la stat, se schimba radical
...
37+
crispro spune:
Felicitari, Anca! Recuperare rapida si laptic din plin! Bine ai venit, bebelina Denisa!
Paula, eu vad ca se inmoaie sanul, il simt ca nu mai am nimic. Dar nu il pun la al doilea. NUmai unul la o masa, ca isi ia portia. Si daca adoarme, nici eu nu il ridic sa ragaie. Il las sa doarma. Apoi numai bine ca peste 3 ore cand se trezeste si vrea papa, il mut la celalalt san, si asa il mut si cu capul pe partea cealalta. Cumva reusesc sa i;l tin cam aceeasi perioada de timp cu caputul pe fiecare parte.
Larisa, eu mi-am luat burtiere, a trimis Rodi cred ca la capitolul trecut 2 link-uri. Eu mi-am luat da nu mai stiu firma. Is stramte de numa... Sper sa isi faca efectul...
Bubster, stiu ca pt CIC (concediu ingrijire copil) se depune la locul de munca un soi de cerere, prin care le transmiti ca stai acasa 2 ani, si iti suspenda contractul pe acea perioada. Iar cererea respectiva semnata de angajator ca a luat la cunostinta, plus copie carte de munca suspendata, plus alte copii buletine, certificate etc, se depun pt a primi indemnizatia timp de 2 ani. Sper ca ai inteles ceva...
Cristina , mami fericita de bebe Vlad 
adrianaBuc spune:
Fetelor, eu nu am dat jos nici un gram in ultimele 2 saptamani
hmmm! ma cam enervez, si asta pentru ca nu ma incapte nici o pereche de pantaloni, rochii/ fuste nu am. Practic, de cand am nascut folosesc doar o pereche de pantaloni de cand eram gravida, dar nici aia nu mai vine cum trebuie pentru ca s-a retras foarte mult burta.
De luni imi vine un ajutor
o tanti care sa stea de la 8 la 14 de luni pana vineri. Sper sa fie de acord sa ma ajute si cu treburile casei, nu doar cu bebelina. Parca deja ma simt mai bine.
Mamica de
Rebeca Stefania - 03.07.2010
maurice spune:
Am uitat sa zic ca am acum un stres, mi-a spus dr meu ca daca problema mea cu inima ii va speria pe anestezisti in ziua operatiei nu ma vor primi, ma vor trimite la stat...nici nu vreau sa ma gandesc, sa ma duc sa nasc, si sa ma trimita aia pe drumuri, ca sa nu-si asume ei vreun risc 
Si sa vedeti ce s-a intamplat aseara pe strada mea: au inceput sa soseasca tot felul de masini de politie, roiau in jurul unei masini. Alex i-a intrebat ce s-a intamplat (e o straduta micuta, cu cateva case), si n-o sa va vina sa credeti, un om si-a lasat masina in fata unui magazin cateva minute, sa ia niste fructe, cu cheia in contact, si cu 2 copii in spate, mici; un individ i-a furat masina, cu tot cu copii, la un moment dat a oprit masina si a dat copiii jos
si a plecat mai departe; probabil la un moment dat si-a dat seama de grozavie, si a decis sa abandoneze masina, la noi pe strada, si a sunat la politie sa le zica unde a lasat masina ....
Bietii parinti, prin ce-or fi trecut ...
37+
bumblebee spune:
Salut gagici si delfinasi!
Sunt in urma si in plop
. Marti m-am externat si evident nu mai am timp de nimic. Sau daca am timp, atunci sigur e cineva in vizita, desi, sincer, nu sunt asa in chefuri de socializat.
Una peste alta suntem bine, ne chinuim tare cu tzitzi, asta micu' e mare bandit, sta la san parca e la o cafea in bar, trage in dorul Lelii, asta dupa ce m-am chinuit si eu cu sanii angorjati, cu apa fierbinte si cu masaj horror din care ma sfatuia Carmen sa fac
. Il pun la san, trage 5 minute, dupa care somn, incerc sa trag tzitzi, mai trage de 2 ori s.a.m.d, cam juma' de ora(ca mai mult nu vreau sa-l tin la piept) si evident intr-o ora urlam de foame. Noaptea ii mai bag si LP completare ca altfel ajungem la nebuni. El e mic, se chinuie si sunt constienta ca oboseste, doar ca ma dispera lenea lui.
Mie lactatia cred ca mi s-a imbunatatit de la ceaiul de chimion, o cana pe zi, si il combin cu un ceai de la Fares parca, tot p lactatie.
Imi pare tare rau ca nu am mai reusit sa tin pasul cu voi, nu de alta, dar imi sunteti tare dragi si pe mine una m-ati ajutat f mult si rau imi pare ca nu sunt pe faza sa incurajez si sa scot motatele la timp.
Din cate am vazut, trebuie spus
HAI ANCA!
dar si {s] LA MULTI ANI ANCA!
cu intarziere
Felicitari noilor mamici si numai pupici si sanatate multa pt noii delfinasi!
Alina
Mamica fericita de
Victor Andrei - 23.07.2010