BV Emushi, mya85! iulie-august 2010 (172)
Raspunsuri - Pagina 17
Cris2010 spune:
Eu am citit pe un alt forum ca Galactogilul ar fi interzis in Franta

.
Galaforul am vazut ca e produs in India, deci nici asta nu-mi prezinta mari garantii... dar totusi n-am gasit referiri foarte negative la el...
Dragaica, mie mi-a recomandat si medicul de familie si pediatrul sa continui cu fier, calciu si polivitamine (elevit in cazul meu) asta spre binele meu si al bebelului
.
Cris,
de Solnushka Natali - 13.07.2010
Dragaica spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Cris2010 Eu am citit pe un alt forum ca Galactogilul ar fi interzis in Franta ![]() ![]() . Galaforul am vazut ca e produs in India, deci nici asta nu-mi prezinta mari garantii... dar totusi n-am gasit referiri foarte negative la el... Dragaica, mie mi-a recomandat si medicul de familie si pediatrul sa continui cu fier, calciu si polivitamine (elevit in cazul meu) asta spre binele meu si al bebelului Cris, de Solnushka Natali - 13.07.2010 |
Pai atunci nu-mi ramane decat sa caut ceai de fenicul, anason, etc.... din astea se gasesc si aici.
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita
36+ de
Tudor Sébastian si
Félix AlexandruAMR 9 zile de stat la caldurica, Doamne ajuta.
ooana spune:

Hai ANCA!!!

Oana mamica lui Matei
08.07.2010Noi 2...si Matei
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
sorina_goga spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui ooana
sa va spun eu azi nu stiu ce sa mai facem de la ora 10 pana acum nu a dormit deloc...suge la san 10-15 min dupa care adoarme, il ridic sa scoatem aerul apoi doarme max 10 min dupa care se trezeste si plange, isi baga manutele in gura...il pun la san si mananca de zici ca nu a mai mancat de ieri, dupa 10-15 min adoarme iar...si o luam iar si iar de la capat ![]() ![]() si asta de 5 ore!!!lapte am suficient, dintr-un san alaptez si din celalalt cuge garla ma gandeam sa ma mulg si peste vreo 2 ore sa ii dau 70-80 ml cu bibe sa vedem cum reactioneaza dupa, ce ziceti ...sau e o idee proasta? ...ma gandeam ca poate adoarme si atunci e clar ca nu suge suficient...oricum luni merg la medicul de familie sa ne si cantarim exact, eu il cantaresc pe cantarul electronic de bucatarie Oana mamica lui Matei 08.07.2010Noi 2...si Matei www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip |
exact asa mi se intampla si mie. abia ce l-am pus in patut. sta maxim 15 min si apoi urla de foame. am incercat sa-l pacalesc cu suzeta, cu ceiut... nimic nu merge... tzitzi, tzitzi si iar tzitzi. asta e remediu la orice. azi a supt non stop.
imi cer scuze ca nu am mai intrat (de citit am mai citit dar de scris... sincer nu am timp).
va pupacesc pe toate!!!!
hai anca!!!!!!!
mami fericita de mamutzica Bogdan-Andrei 13 iulie 2010
rodyka spune:
| citat din mesajul lui ooana lapte am suficient, dintr-un san alaptez si din celalalt cuge garla ma gandeam sa ma mulg si peste vreo 2 ore sa ii dau 70-80 ml cu bibe sa vedem cum reactioneaza dupa, ce ziceti ...sau e o idee proasta? ...ma gandeam ca poate adoarme si atunci e clar ca nu suge suficient.. |
ooana, daca suge putin si adoarme, se trezeste la scurt timp plangand iar de foame, se poate sa nu-i placa gustul laptelui, adica sa fi mancat tu ceva care a schimbat gustul laptelui...
eladea, racusor, sunt pastile si capsule la plafar, am inteles ca si in supermarket (carrefour, de ex), la raioane de cosmetice sau unde sunt vitamine si alte produse de gen... poate si la farmacie sunt, daca sunt combinate cu germeni de grau e si mai bine. ale mele sunt pastile. daca vreti sa tineti cura de slabire, nu le luati
dragaica, de galactogil era vb ca au avut acum cativa ani niste probleme cu niste loturi care s-au retras, am inteles ca s-a folosit si inainte de ´89, deci nu e chiar nou pe piata si inca rezista...
vitamine mi-a spus dr sa iau pe toata perioada alaptarii
cris2010, asa am gasit in cautarile mele febrile in disperare de cauza... si prunele. eu am inceput cu sucul de pere de ieri, azi e a treia zi in care nu a facut nimik, dar macar nu mai plange si nu se mai screme... sa vedem deseara, oricum o mai las pana maine sa vedem cum evolueaza... asa e, ne gandim sa facem bine intr-un fel si cadem in extrema cealalta...
galactogilul se produce in Franta, nu stiu daca l-au interzis... dar aici am intrebat in farmacie si nu i-au gasit pe calculator nici numele, nici vreun corespondent...
mai fetelor, ce/cum e feniculul?!
i-am cautat traducerea in spaniola sa stiu de ce sa intreb, si imi zice chimen!!_
delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
bubster spune:
fetelor,am si eu o intrebare,cu legislatia eu sunt in pom si pomul in aer 

. concediul de 2 ani de ingrijirea copilului...cum se procedeaza?se da de medicul de familie in fiecare luna sau se face o declaratie la munk k 2 ani esti in cresterea copilului si atat,fara sa mai fie nevoie de documentul propriuzis de concediu?
38+
Ariana
JuliaSM spune:
| citat din mesajul lui rodyka mai fetelor, ce/cum e feniculul?! i-am cautat traducerea in spaniola sa stiu de ce sa intreb, si imi zice chimen!! |
Uite-aici: www.recetasdelacocina.org/tag/el-hinojo/" target="_blank">http://www.recetasdelacocina.org/tag/el-hinojo/,sigur se gaseste la supermarket planta,pt mancaruri.
Se gaseste ceai de fenicul in farmacii,noi in Austria am gasit www.germandeli.com/mibafetea.html" target="_blank">asa ceva,de la Milupa,special pt colici si eventual pt mami,sa stimuleze alaptarea.
cu Anne 38+ ,iar Sarah(2007) si Mark(2008) abia asteapta sa fie bebe gata!
Cris2010 spune:
A mai venit pe lume un delfinas Denisa Maria de Anca_Vlad la ora 13.18, 2600g.
Recuperare rapida Anca

si multa sanatate Denisei

.
Cris,
de Solnushka Natali - 13.07.2010
adrianaBuc spune:
FELICITARI MAMI ANCA! SA SE FACA MARE SI SA FIE SANATOASA MICUTA DENISA!
Mamica de
Rebeca Stefania - 03.07.2010
racusor2010 spune:
FELICITARI ANCA! RECUPERARE RAPIDA, LAPTIC MULT !
DENISA MARIA, BINE AI VENIT PE LUME, SA FII SANATOASA SI FERICITA!
CE NUME FRUMOS 
mami de brotacel Andrei Ioan
09.06.2010

Ca eu nu mai stiu ce sa mai fac cu ea
de la ora 10 pana acum nu a dormit deloc...suge la san 10-15 min dupa care adoarme, il ridic sa scoatem aerul apoi doarme max 10 min dupa care se trezeste si plange, isi baga manutele in gura...il pun la san si mananca de zici ca nu a mai mancat de ieri, dupa 10-15 min adoarme iar...si o luam iar si iar de la capat