BV Emushi, mya85! iulie-august 2010 (172)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Neata si de la noi, ne mai primiti ?

Miercuri am fost la control, nu i-au masurat pe ratoi, au facut doar testul de non-stres si doppler, miercuri o sa-i masoare (ii masoara doar la 2 saptamani). Felix si-a schimbat iarasi pozitia, la fiecare ecografie el e aseat diferit, nu inteleg ce are copilu asta, de asta nu pune pe el ca-i prea activ.
Cererea mea pentru cezariana a fost acceptata (cererea se prezinta unei comisii care decide daca e cazul sau nu), din pacate sunt prea multe operatii pe 9 august asa ca m-au repreogramat pe 10 august la 8 dimineata
Miercuri mergem la ultimul control , abia astept sa treaca mai repede saptamana viitoare

Carmen spuneai ceva de Galactogyl, eu tocmai am rugat pe cineva sa-mi aduca din tara 2 cutii, habar n-aveam ca e periculos, fetele de la topicul "Gemenilor" l-au recomandat. L-am luat sa fie acolo, nu se stie daca o sa am sau nu nevoie, imi place sa fiu pregatita.

Sunt inca racita, doctorul nu a vrut sa-mi dea nimic pentru asta, am sa merg totusi sa cumpar niste pastile de supt pentru gat.

Intrebare pentru fetele care au nascut: mai luati inca multivitamine?
Mie mi-au prelungit prescriptia si pentru perioada alaptarii.

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita 36+ de Tudor Sébastian si Félix Alexandru

AMR 11 zile de stat la caldurica, Doamne ajuta.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui racusor2010

Citat:
citat din mesajul lui adrianaBuc

crispro, as vrea si eu sa ma plictisesc.

larisa, plange pur si simplu. Nu vrea sa stea nici in brate prea mult, incepe sa se foiasca. Temperatura nu are. Uf! Acum a adormit, dar geme tare in rau in somn.

Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010

adriana, iubita, nu vreau sa te sperii...dar mai bine sa o vada un doctor poate e doar agitata...dar poate o supara altceva

asa scrie in carti, daca copilul plange si nu se linisteste nici in brate, daca geme prin somn, poate sa aiba alta durere care sa il supere...alta decat burtica, pampers etc...si atunci bine sa o vada un doctor...

acum mamicile cu experienta poate au mai trecut prin asta, eu doar stiu din carti

mami de brotacel Andrei Ioan

09.06.2010

Cateva idei aici, e un site foarte bun, aici explica de ce plang bebeii, cateva motive.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

a adormit nitel in patut...pana vine foamea cea rea, ca asa mananca si el putin, apoi

ei, ne-am dus noi la primarie sa luam banutii, la sectorul 2..ce sa va zic, o coade de numa numa, o groaza de parinti cu copii...afara cald, soare, toti copiii aia erau in salopetele unii si in paturici..al meu era cel mai dezbracat de pe acolo

oricum bataie de joc totala...stateai la coada aia mare cu mami si tati, ca musai amandoi, ca sa iei banutii...inauntru unde era racoare si bine intra numa cate o persoana, sa nu i se faca lu tanti cald plus ca intrai prin spate, pe la baie

m-am oripilat!! eu nu am stat acolo, mi-am plimbat copilul pe sub copaci, pe la umbra, doar nu era sa il tin in zapuseala aia...

dar ceilalti parinti ii mai tineau acolo si mai ales cei saraci ii si infofoleau si apoi se plangeau ca au probleme la piele....de la caldura pai si ce cauti la 35 de grade cu caciula de iarna in cap??

sii...le dadeau acolo de mancare, care mai de care cu biberoane, suzete..asta nu e nimic, dar unii in niste conditii a cazut o suzeta pe jos, tati a spalat-o cu ceai, a bagat-o el in gura, si in gura la copil

si noi vorbim de sterilizatoare, curatenie, fierbere

gata fug
off Doamne...

09.06.2010

Mergi la inceput

Citat:

eladea si eu ma gandeam sa dau galactogilul pe drojdie de bere...aam citit ca trebuie 1 lingurita jumate pe zi daca alaptezi

dar unde gasim??

09.06.2010

Aici se gaseste sub forma lichida sau pastilute, aveti doar grija ca ingrasa. Aici se dau pentru cei sub greutate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris2010 spune:

Fetelor, ce sperietura am tras azi noapte... Ma trezeste asta mica cu niste tipete, deci nu era plans normal dupa care tipete, asa direct, de am sarit din pat sa vad ce s-a intamplat. Colicii, bata-i vina. Niciodata n-a plans asa. Espumisan s-a dovedit apa de ploaie pt noi. Azi am luat Colief. Parca e mai bine, desi mai geme, macar nu mai tipa.

Fetelor care ati avut H. Cu ce crema v-ati dat. Ce e permis? Unde trebuie sa ma aresez, la medicul de familie? M-am ales si eu cu doi H si azi au inceput sa ma supere, pana acum nu i-am bagat in seama.

Coteasca, sa-ti traiasca barbatelul. La multe, foarte multe inante.

Mysya, ai intrat si tu in linie dreapta. Multa bafta.

Racusor, incearca sa cauti la magazinele naturiste. Eu cautam drojdie de facut paine si mi s-a zis ca au drojdie inactiva. Nu stiu daca e cea de bere sau altfel.

Rodika, zici ca sucul de pere e bun pt tranzitul la bebelusi? Si eu am aceeasi problema cu Natali. De ieri nu a mai avut scaun. Cei adevarat am mancat zilnic carne, poate si din cauza asta. Eu m-am gandit la productia de laptic prioritar, dar vad ca am dat in alte belele.

Cris,
de Solnushka Natali - 13.07.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Dragaica, da, iau si acum vitamine ca in sarcina, la rec medicului gine, ca am anemia mare... Poate nu e musai la toata lumea. Deci pe 10 ai marea intalnire... uite ce departe ai ajuns cu sarcina, bravo!

Cristina , mami fericita de bebe Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza78 spune:

Crissteo si Crispro multumesc pt raspunsuri , asa am citit si eu in legea publicata pe site-ul casei de asig., dar mi-a facut asa niste nervi si eram curioasa daca a mai inatmpinat cineva probleme.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

pai si galactogilul asta ingrasa asa renunti macar la zahar...

si da, iau vitamine in continuare

09.06.2010

Mergi la inceput

Citat:

pai si galactogilul asta ingrasa asa renunti macar la zahar...

si da, iau vitamine in continuare

09.06.2010

Daaaa..... nu stiam

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui crispro

Dragaica, da, iau si acum vitamine ca in sarcina, la rec medicului gine, ca am anemia mare... Poate nu e musai la toata lumea. Deci pe 10 ai marea intalnire... uite ce departe ai ajuns cu sarcina, bravo!

Cristina , mami fericita de bebe Vlad

Da, nici mie nu-mi vine sa cred, luni intru in saptamana 38

Mergi la inceput