BV Emushi, mya85! iulie-august 2010 (172)
Raspunsuri - Pagina 15
crispro spune:
Onitza, medicul tau de familie e dus cu pluta... E obligatoriu 42 de zile sa iti fie dupa nastere. Eu, de exemplu, mi-am luat 72 prenatal si restul postnatal. Mi-am lasat o marja de eroare de 2 sapt, in caz ca nu venea bebelu odata cu DPN-ul. Dar ce ma streseaza pe mine medicii astia de familie, de parca stiu ei cand nasti tu, nu ginecologul...
Cristina , mami fericita de bebe Vlad 
coteasca spune:
Apropo, am uitat sa va invit la o felie de tortulet - azi implinim o lunita
de cand am venit pe lume.
Corina,
fericita mamica de Tudor Andrei
"Cresteti sa va inmultiti si sa umpleti pamantul si-l stapaniti" (Facere I,26)
http://happyrooms.blogspot.com/
racusor2010 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui adrianaBuc crispro, as vrea si eu sa ma plictisesc. larisa, plange pur si simplu. Nu vrea sa stea nici in brate prea mult, incepe sa se foiasca. Temperatura nu are. Uf! Acum a adormit, dar geme tare in rau in somn. Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010 |
adriana, iubita, nu vreau sa te sperii...dar mai bine sa o vada un doctor

poate e doar agitata...dar poate o supara altceva 

asa scrie in carti, daca copilul plange si nu se linisteste nici in brate, daca geme prin somn, poate sa aiba alta durere care sa il supere...alta decat burtica, pampers etc...si atunci bine sa o vada un doctor...
acum mamicile cu experienta poate au mai trecut prin asta, eu doar stiu din carti

mami de brotacel Andrei Ioan09.06.2010
Otiliav spune:
Haide Anca! Hai Ana Maria!
Pana la urma Anca naste pe 30 de ziua sotului parca, super!
Btz, daca e adevarat ce spune neonantologul atunci e bine ca a stat bb in burtica atat de mult. Dar ecografistul poarta vina pentru ca asta-i roul primelor ecografii, sa estimeze corect data nasterii. Mai incolo un bb grasunel ii poate induce in eroare. Eu am tot zis pe aici ca nu-i corect sa se modifice DPN in functie de ecografii si greutati dupa 20 de saptamani.
Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 38+
Iulia Alexandra
crissteo spune:
| citat din mesajul lui onitza78 Am si eu o intrebare voi cat concediu prenatal ati avut? mie dr de fam mi-a reprosat ca mi-am luat prea devreme, desi toata sarcina dr ginecolog mi-a spus ca DPN-ul este 28 iulie, acum nu mai e valabil ala si e 03.08 (calculat dupa UM)si dr de fam. nu a vrut sa-mi dea concediu mai devreme de 10 iunie, iar acum imi zice sa merg sa nasc ![]() ![]() ![]() ca ce tin atat copilul, ca a avut probleme cu certificatul la casa si alte prostii, eu am citit asa ca poti sa-ti iei 63 zile inainte sa nasti si 63 zile dupa ce nasti, sau 84 zile inainte la recomandarea medicului si cu optiunea beneficiarei, a.i. sa ramana 42 zile concediu de lehuzie, eu pe 10 aug o sa am 41 sapt si 62 de zile de prenatal (daca nu nasc) si mi se va induce nasterea. 39 + cu ![]() |
Este obligatoriu sa-ti ramana 42 de zile dupa nastere din totalul de 126 pe care le poti lua, adica sa nu ai inainte de nastere mai mult de 84 de zile. Si eu am avut ceva probleme cu medicul de familie si pana la urma a fost ca mine, ca as e legal. Succes!
38+ Albert Simon si mami de Teo( 27.04.2007)
racusor2010 spune:
eladea si eu ma gandeam sa dau galactogilul pe drojdie de bere...aam citit ca trebuie 1 lingurita jumate pe zi daca alaptezi
dar unde gasim??

mami de brotacel Andrei Ioan
09.06.2010
racusor2010 spune:
| citat din mesajul lui coteasca Apropo, am uitat sa va invit la o felie de tortulet - azi implinim o lunita ![]() de cand am venit pe lume.Corina, fericita mamica de Tudor Andrei"Cresteti sa va inmultiti si sa umpleti pamantul si-l stapaniti" (Facere I,26) http://happyrooms.blogspot.com/ |
MULTE LUNI TRAIASCA, MULTE LUNI TRAIASCA, LA MULTI ANI

mami de brotacel Andrei Ioan09.06.2010
ooana spune:
| citat din mesajul lui adrianaBuc Intru doar o secunda , ca mandra iar face misto de mine. Dati-mi o idee de ce poate plange un copil daca e mancata, schimbata, nu ii e frig si nici cald si nu se strange de burtica. Ca eu nu mai stiu ce sa mai fac cu eaSa va spun cat de suparata sunt: aseara am ramas complet fara laptic; abia daca a supt ceva fata dintr-un san si pauza E prima oara cand mi se intampla. I-am dat completare 90 ml si parca tot ar mai fi vrut. ![]() Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010 |
sa va spun eu
azi nu stiu ce sa mai facem
de la ora 10 pana acum nu a dormit deloc...suge la san 10-15 min dupa care adoarme, il ridic sa scoatem aerul apoi doarme max 10 min dupa care se trezeste si plange, isi baga manutele in gura...il pun la san si mananca de zici ca nu a mai mancat de ieri, dupa 10-15 min adoarme iar...si o luam iar si iar de la capat 

si asta de 5 ore!!!lapte am suficient, dintr-un san alaptez si din celalalt cuge garla
ma gandeam sa ma mulg si peste vreo 2 ore sa ii dau 70-80 ml cu bibe sa vedem cum reactioneaza dupa, ce ziceti ...sau e o idee proasta?
...ma gandeam ca poate adoarme si atunci e clar ca nu suge suficient...oricum luni merg la medicul de familie sa ne si cantarim exact, eu il cantaresc pe cantarul electronic de bucatarie
Oana mamica lui Matei
08.07.2010Noi 2...si Matei
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
laurika1982 spune:
| citat din mesajul lui Cris2010 Salutare delfinariu! M-a sunat Anca. In cinci minute intra in cezariana. ![]() ![]() ![]() ![]() Hai ANCA!!! ![]() ![]() ![]() ![]() Felicitari noilor mamici Mya85 si Emushi!!! ![]() ![]() Bun venit delfinasilor! ![]() ![]() Cris, de Solnushka Natali - 13.07.2010 |

CHai Anca!

Laura
39+ cu 
AMR 1 zile pana la Marea Intalnire 
Mai e putin si o sa fiu
crispro spune:
Oana, nu poti sa il fortezi un pic sa stea mail mult la san? Eu cred ca el suge doar laptele de inceput, care ii tine de sete, nu e satios, si pe cand sa ajunga la lapticul gros, el adoarme... Eu zic sa te mulgi dintr-un san, sa golesti cat de mult (si ce e pe final), si asa poate il bea tot odata. Asta daca nu reusesti sa il tii treaz sa goleasca el sanul...
Cristina , mami fericita de bebe Vlad