BV Emushi, mya85! iulie-august 2010 (172)
Raspunsuri - Pagina 14
onitza78 spune:
Am si eu o intrebare voi cat concediu prenatal ati avut? mie dr de fam mi-a reprosat ca mi-am luat prea devreme, desi toata sarcina dr ginecolog mi-a spus ca DPN-ul este 28 iulie, acum nu mai e valabil ala si e 03.08 (calculat dupa UM)si dr de fam. nu a vrut sa-mi dea concediu mai devreme de 10 iunie, iar acum imi zice sa merg sa nasc 

ca ce tin atat copilul, ca a avut probleme cu certificatul la casa si alte prostii, eu am citit asa ca poti sa-ti iei 63 zile inainte sa nasti si 63 zile dupa ce nasti, sau 84 zile inainte la recomandarea medicului si cu optiunea beneficiarei, a.i. sa ramana 42 zile concediu de lehuzie, eu pe 10 aug o sa am 41 sapt si 62 de zile de prenatal (daca nu nasc) si mi se va induce nasterea.
crissteo spune:
Otiliav, multumesc mult pentru raspuns, nu reusesc sa dau de medic si cum mi-a spus ca pot sa nasc oricand, aveam un stres ca voi ajunge la maternitate fara epidurala. Nici acum nu am gasit-o, asa ca mai incerc. Data trecuta aveau la Polizu, asa ca nu m-am confruntat cu problema asta. Sa aveti o zi cat se poate de usoara cu bebeii si nasteri Binecuvantate celor care va pregatiti!
38+ Albert Simon si mami de Teo( 27.04.2007)
racusor2010 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui larissa_79 ptr trusou si alocatia aia tre sa depun ceva acte nu? in cat timp de la nasterea copilului. clar is pe alta planeta. Help!!! ![]() Larisa mamica de Nectarie (22 iulie 2010) si Alexia (13 iulie 2006)http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/ |
nu stiu la cat timp..dar dupa ce ai certificat de nastere...
am luat 150 trusoul...nu se mai da din iulie
si 230 alocatia pentru primul nou nascut, parca asa ii zice
alocatia lunara o luam pe card
va povestesc mai tarziu cum a fost

mami de brotacel Andrei Ioan09.06.2010
laurika1982 spune:
| citat din mesajul lui mya85 Am intrat si eu sa anunt ca am nascut in sfarsit la 41 de saptamani si 2 zile am nascut un baietel superb pe nume Filip. Pt datele din listuta daca doriti sa ne treceti: data nasterii 25.07.2010 cezariana 41+ sapt, 3200g, 51 cm ora 14:30 mami de Filip 25.07.2010 |
Felicitari!!
Bine ai venit bebe Filip.Refacere usoara, mami!!Sa va bucurati de pici si sa fiti sanatosi, norocosi si fericiti!!!
Laura
39+ cu 
AMR 1 zile pana la Marea Intalnire 
Mai e putin si o sa fiu
eladea2005 spune:
am gasit la mamici de pufuleti un site f interesant despre alaptat si intrebarile/pb pe care fiecare mamica si le pune ref la alaptat:
http://www.kellymom.com/bf/supply/low-supply.html
merita citit!!
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
coteasca spune:
Buna fetele!!! Intru si eu pe rapid pana nu se trezeste copilul care doarme in curte in carut si incepe sa oracaie de foame.
Felicitari proapetelor mamici si nasteri usoare viitoarelor mamici. Intru mai greu ca stau mai mult pe afara decat prin casa. Cu greu am reusit sa pun niste poze. Am vazut poze cu bebei. Toti sunt niste minunatii date de Dumnezeu, niste frumuseti. Maine avem programat sa mergem de dimineata cu copilul in creerul muntelui sa faca aerosoli cu aroma de brad, abia astept.
Adriana, ma sperii si eu tot la giulesti am nascut. Imi pare tare rau pt bebitza ta, ii doresc insanatosire grabnica si tie putere sa mergi mai departe.
Incerc sa-mi procur si eu niste galafor pt stimulrea lactatiei sa am pe viitor ca nu se stie niciodata si e bine sa fiu pregatita, deocamdata multumesc lui Dumnezeu ca am laptic pt bb, care a si luat in greutate.
Si noi ne chinuim cu colicii astia afurisiti, dar de cele mai multe ori il pun la san si se mai linisteste
Va pupic fetelor si aveti grija de voi si de bbi.
Corina,
fericita mamica de Tudor Andrei
"Cresteti sa va inmultiti si sa umpleti pamantul si-l stapaniti" (Facere I,26)
http://happyrooms.blogspot.com/
eladea2005 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui racusor2010
nu stiu la cat timp..dar dupa ce ai certificat de nastere... am luat 150 trusoul...nu se mai da din iulie si 230 alocatia pentru primul nou nascut, parca asa ii zice alocatia lunara o luam pe card va povestesc mai tarziu cum a fost ![]() ![]() ![]() mami de brotacel Andrei Ioan09.06.2010 |
citeam pe un site ca in primele 6 luni de la nastere..
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
rodyka spune:
| citat din mesajul lui eladea2005 rodi, ce fel de vit. cu proteine iei? ma bate gandu sa iau si eu pt marirea productiei.. |
eladea, nu stiu sa-ti spun care ar fi corespondentul in Ro... mie mi-a dat din spital Natalben lactancia (acopera necesarul zilnic de vitamine al mamei pe perioada alaptarii) si de la farmacie am luat vitaminele de care ziceam: drojdie de bere cu germeni de grau (nu au nume, asa scrie mare pe cutie, sunt facute in Polonia), sigur tre sa fie un corespondent in Ro - mie mi se pare ca sunt cu efect in problema noastra (se pot lua 6-12/zi, inghitite sau mestecate, cu apa, suc sau lapte... - eu iau maxim 2 acum
_
delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Ariana

(22 iulie 2010) si Alexia
(13 iulie 2006)