BV Emushi, mya85! iulie-august 2010 (172)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui crispro

Felicitari, Anca! Recuperare rapida si laptic din plin! Bine ai venit, bebelina Denisa!

Paula, eu vad ca se inmoaie sanul, il simt ca nu mai am nimic. Dar nu il pun la al doilea. NUmai unul la o masa, ca isi ia portia. Si daca adoarme, nici eu nu il ridic sa ragaie. Il las sa doarma. Apoi numai bine ca peste 3 ore cand se trezeste si vrea papa, il mut la celalalt san, si asa il mut si cu capul pe partea cealalta. Cumva reusesc sa i;l tin cam aceeasi perioada de timp cu caputul pe fiecare parte.

Larisa, eu mi-am luat burtiere, a trimis Rodi cred ca la capitolul trecut 2 link-uri. Eu mi-am luat da nu mai stiu firma. Is stramte de numa... Sper sa isi faca efectul...

Bubster, stiu ca pt CIC (concediu ingrijire copil) se depune la locul de munca un soi de cerere, prin care le transmiti ca stai acasa 2 ani, si iti suspenda contractul pe acea perioada. Iar cererea respectiva semnata de angajator ca a luat la cunostinta, plus copie carte de munca suspendata, plus alte copii buletine, certificate etc, se depun pt a primi indemnizatia timp de 2 ani. Sper ca ai inteles ceva...

Cristina , mami fericita de bebe Vlad

sa se indure cineva de mine sa imi zica firma...ca daca mi-au mai trecut sanii am un fix
rodyka...
mie mi s-a parut interesanta asta de la chicco.

Larisa mamica de Nectarie (22 iulie 2010) si Alexia (13 iulie 2006)

http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui maurice

Buna fetelor!
Felicitari Anca! Sa-ti traiasca micuta, sa fie sanatoasa!

Eu sunt in culmea bucuriei, am 37 sapt si 2 zile, dr a zis ca joia viitoare, sau vineri, putem sa stabilim marea intalnire, sa mai am un pic rabdare!

Otilia esti atenta si grijulie ca de fiecare data! Merg la monitorizare CTG din 3 in 3 zile, la ultima, cea dinainte sa ma vad cu dr, am pus pe jar maternitatea, aveam contractii dese, lungi, una dupa alta, vreo 2 zile am fost asa, ma cam gandeam ca gata, atat mi-a fost; venise langa mine dr de garda de la cmu, o moasa, o asistenta, o alta femeie care nu mai stiu ce era si cu ea, se holbau la foaia mea si ziceau ca n-au mai vazut asa ceva; l-au sunat pe medicul meu, care i-a mai linistit, pe el il interesa bataile inimii Sarei sa fie in regula, si erau.
Mi-au facut si control local, si e un picut deschis colul acum.

Mai fetelor dar de cate ori merg la monitorizare, nimeresc niste manechini de doctori, inalti, bronzati, frumusei, tinerei, de ma trec toate apele; unul dintre ei este medicul care ti-a fost recomandat tie racusor de doctorul tau (Marius R), nu mai zic ca mi-a facut si control local, dupa ce i-a cerut voie doctorului meu la telefon, si sub atenta supraveghere a lui Alex .

Remarc su eu ca fetele care au nascut la privat ca serviciile sunt ireprosabile, sunt atenti la orice dorinta, nu astepti, mi-au sunat doctorul seara sa ii comunice situatia monitorizarii ....e pacat ca aceeasi oameni, la stat, se schimba radical ...

37+

frumusel doctorasul....pe tura lui am nascut si eu...si m-a vizitat in fiecare zi...si am beneficiat si de un control... desi am evitat cat am putut. cred ca v-am zis ( sau nu) nasterea la Regina Maria a meritat fiecare leut. Singura parte mai proasta e ca se arunca si dau lapte praf la bebei, uneori trec si peste interdictia ta. Eu am avut noroc ca Nectarie n-are treaba...mancare sa fie...nu conteaza de unde.

Larisa mamica de Nectarie (22 iulie 2010) si Alexia (13 iulie 2006)

http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Am uitat sa va spun veo 2 recomandari primite in spital, Gripe pt colici, chimen pt lactatie si Garmastan pt ragade, dar eu am avut Neoclin si au spus cadrele de pe acolo ca cica ar fi chiar mai bun decat Garmastanul. Important e ca dupa ce alaptam sa spalam sanul bine ca sa nu ramana saliva bblului, ca incurca treaba mai tare.
Azi a fost prima zi cand mi-a primit sanul fara mamelon de silicon. E bun pt cand ai ragade, dar credeti-ma, nu vreti sa devina dependent princhindelul de textura aia de silicon.

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Larisa, hai ca am citit pe eticheta - form easy. Vezi pe net, au mai maulte variante, si cu chilot, si fara etc. Cam la 70 de lei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutz_mic spune:

Felicitari noilor mamici Peta, Mya85, Anca_vlad! Sa va traiasca puiutii, sa fie sanatosi si papaciosi si cat mai putin colicosi! Refacere rapida tuturor!

Coteasca, LA MULTE LUNITE si LA MULTI ANI lui bebe Tudor! Sa fie sanatos si voios si sa va bucurati de el toata viata!

Multa sanatate lui bebe SILUAN, sa-i ajute DD sa se poata face transplantul si sa fie cu succes! Multa putere si optimism parintilor lui! Sunt cu tot sufletul alaturi de ei si de micutul lor!

Si mie mi-a iesit ca am imunitate la CMV, sper ca au facut bine analizele!

Mycya, incet, incet te apropii de intalnirea cu bebelina! Felicitari pentru colul deschis! Ai grija de tine!

Dragaica, si tu mai ai putin. Abia astept sa ii cunosc pe cei doi ratoi ai vostri!

Elena 37+ cu un cuminte

AMR 2+ saptamani si ne intalnim cu Bebitza RADU STEFAN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutz_mic spune:

Cris, parca tu intrebai de tratament pentru herpes. Eu am patit-o de 2 ori in timpul sarcinii: o data in primul trimestru si inca o data acum, in ultima luna

L-am intrebat pe dr. meu daca pot folosi unguent Acyclovir local si mi-a spus ca da, fara probleme. in cateva zile mi-a trecut, chiar mai repede decat imi trecea inainte de sarcina

Elena 37+ cu un cuminte

AMR 2+ saptamani si ne intalnim cu Bebitza RADU STEFAN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Bumblebee], lasa ca se invata incet si cu sanul... Cu somnul cum stati?

Eu am incercat in spital aparatoare de la Avent, dar nu i-a placut lui asta micu... Se stramba de zici ca i-am dat cine stie ce... Desi il invatasera cu lapte praf cu bibe in spital.. Dar nu-i bai, ca nu le-am mai folosit deloc, a durut o zi, dar acum suntem bine.

A fost doctorul de fam, a zis ca e super bebelul, a pus deja 600 de grame fata de greutatea de la nastere... SI maine avem 2 saptamani. A zis ca e foarte importanta atitudinea mamei, sa fie linistita, odihnita, relaxata, ca asa va fi si copilul, ca va dormi si papa bine. Nu stiu cat e de adevarat, dar la mine se potriveste. Am mare, mare noroc cu mama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Va multumim mult,fetelor!! O rugaciune,face cat o mie de fapte!! Ia uitati ce BB Siluan,frumos,avem: http://good-times.webshots.com/photo/2565958470102654381YiVbmo

Nastere usoara si bebelusi sanatosi tun!!

Siluan trebuie sa traiasca!!

Mamica lui Mihai si cu Maria Sa la purtator!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

maurice, parca ma vad pe mine cand mergeam la control, mai ales cand m-au internat si la 31 saptamani si cand sa nasc

tot frumosul doctoras era de garda si asistenta l-a chemat sa ii arate contractiile, dar eu am scapat de el ca le-am zis ca merg la control al dr meu si apoi acasa

si a fost mana dreapta la cezariana a dr meu...el a facut lucrarea la suprafata, dr meu inauntru

si mie mi s-a parut de exceptie personalul...doar la neonato erau mai uneori, insa cea mai era cea cu experienta, se vedea ca vine de la stat si mai avea ceva ramasite de comportament de acolo

merita fiecare banut sa nasti acolo!!!

mami de brotacel Andrei Ioan

09.06.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

ONITZA haha cum ,mai,iti zice medicul de familie sa mergi sa nasti,cat il mai tii ?haha pai e dupa tine?
e nebun omul??
ai 39+,poti sa mai ai de asteptat o saptamana sau doua.depinde cand e vremea lui.

eu nu stiu de ce dar vad ca medicii acolo pun limita la 40 de saptamani,cand defapt e Data Probabila de Nastere,si se poate naste inainte sau dupa aceasta data.data limita ar fi vreo 10 zile dupa acest dpn,cand s-ar induce nasterea.
o sarcina urmarita nu are de ce sa aiba probleme,se pot intampla si la 38 ,si la 39 si la 41 de saptamani daca e sa fie,sau daca e vreo neglijenta...
normal ca nu e bine sa fie copilul in suferinta si sa nu vada nimeni si sa te lase sa astepti ! dar asta e alta treaba..
nu ca ar fi minunat sa stai peste 40,ca si eu as vrea sa nasc mai devreme,

RODICA sunt vitamine normale post partum sau ceva special pt venirea laptelui ?
si drojdia e pt lapte?tot de la farmacie,zici?
cand oi naste sa-mi mai amintesti si mie
nu am citit tot din urma,ce probleme aveai tu cu Isa cu tranzitul?se constipa sau?
daca e constipatie,iti spun ce luam eu de la farmacie si a functionat la Sofia(daca nu e asta,sa tii minte daca o sa aveti probleme):e un ceai instant BLEVIT DIGEST de prune si hinojo(asta cred ca e radacina de marar?) ,vezi sa nu fie ala cu musetelul pe el,ci ala cu prune,pt constipatie,eu ii dadeam si pana seara se rezolva.cu Sofia am avut mult timp problema constipatiei si am avut mereu ceaiul asta in casa,si cand a crescut mai mare ii dadeam prune.
nici eu nu stiu FENICUL.
cauta denumirea feniculului in latina,si cum arfata planta,apoi baga pe google spaniol denumirea in latina ca sa gasesti in spaniola cum ii zice,si verifici cu poza.
daca am eu timp sa caut,iti zic.
sau e hinojo ala de ziceam eu ca o fi radacina de marar ca asa mi se parea?da da! vad ca apus JULIA un link,si ala e de la ceaiul de care iti spuneam !!

ANCA FELICITARI !!!!!!!!!!!!Bine ai venit,Denisa Maria !

COTEASCA la multe lunisoare !!!!

PETA felicitari ,mami !!!!!!!!!!!!!!!!

RACUSOR doamneee,boetii copiii infofoliti la caldurile astea,ma sufoc numai cand povestesti ,simt ca nu mai am aerrrr !!!!!!

PAULA si eu am dat o gramada de bani atunci pe protectoare de sani,de la vreo 4 firme pana am nimerit sa imi convina...in final am gasit unele care nu faceau rau,erau mai tari si nu atingeau sanul..dar depinde mult de cum ai sanii,nasol e ca trebuie sa dai banii pe ele pana cand le nimeresti...

MAURICE vaaaai,sa fure masina cu copiii in ea !!!
aici eu nu as avea curaj sa las copiii in masina cu cheile in ea.se fura una doua ! chiar a fost un caz asa,cand a furat masina cu copil de vreo 7 ani parca,pe care l-a aruncat din mers din masina cand a vazut ca e acolo,dar copilul fusese in centura si nu l-a desfacut bine si a ramas agatat de centura si l-a tarat masina si a murit....

si saptamana trecuta,o romanca de 25 de ani,Ana Nicolai ,a fost omorat de un puscarias iesit in "permisie" cateva zile,a vrut sa ii fure masina si a omorat-o si pe ea,apoi a ars-o cu masina cu tot...
l-au prins ..dar a luat viata unei fete,ma gandesc ce o fi pe familia ei din Romania.

aici nu ai curaj sa lasi copiii in masina..
bine,saraca fata asta ..practic a asaltat-o pe ea cand iesea din garaj ..

Bine ca ala la voi pe strada si-a recuperat copiii nevatamati !
dar cred ca au fost clipe de cosmar.
mie una imi e frica sa ies singura cu copiii oriunde,tocmai de-asta.

ZOZELA,doamne cat de frumos e Siluan !!!!!!!!!!! o minune de copil !!
sa ne tii la curent cu starea sanatatii lui!
o sa dau mai departe la cunoscuti,si sper sa se faca ceva pt micut !
e o minunatie,cat de frumos paote sa fie !!!!!!!!!

37+
Sofia (2ian2007) ,Andres(22mai2008)

Mergi la inceput