BV Emushi, mya85! iulie-august 2010 (172)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

adriana, poate ca Rebeca are nevoie doar sa te simta aproape. daca nu e nici una din cauzele care le-ati spus tu si crispro, ia-o in brate si plimba-te putin cu ea...

_

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris2010 spune:

Salutare delfinariu!

M-a sunat Anca. In cinci minute intra in cezariana.

Hai ANCA!!!

Felicitari noilor mamici Mya85 si Emushi!!!
Bun venit delfinasilor!

Cris,
de Solnushka Natali - 13.07.2010

Mergi la inceput

eu scriu doar cu o mana, cu cealalta sustin maimutica asta mancacioasa . si miroase ca un wc din gara, dar kk tot nu a facut...

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubster spune:

mamicile si delfinasii ! noi am fost toata vara la tara k e mai racoare si am venit in oras doar pentru analize si eco. ieri am fost la control,col inchis,bebe e bine,3200 de grame ,pe 5 aug merg iar la un control si se decide dak intru in cezariana pe 5 sau pe 6. sa stea bebe cuminte pana atunci , k are o circulara de cordon si nu vreau sa risc sa intre in suferinta fetala dak e sa nasc normal.eu am optat pentru cezariana k asa consider eu k e mai bine pt amandoua,dr ma sustine pentru k am si o tensiune crescuta ,acum pe final .avem emotii mari,tati numai la fetele lui se gandeste si speram sa iasa totul bine

38+ Ariana

Mergi la inceput

HAI ANCA

_

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bubster
avem emotii mari
38+ Ariana

o sa fie bine

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns senty_mary spune:

Citat:
citat din mesajul lui btz_ovi

Puiutz parerea mea personala este ca ar trebui sa iti urmezi dorinta,sa nu te iei dupa nimeni.Daca vrei sa faci ceza sa fie optiunea ta si numai a ta,fara sa tii cont de acele "sfaturi" de la persoane diferite.
Mie imi pare extrem de rau ca nu am putut naste natural,din pacate dilatatia mea ajunsese la indulgenta 2 iar durerile erau groaznice.Nu as vrea sa iti spun prin ce am trecut sa nu te sperii.Dupa
Si asa din pacate am fost operata cu 5h mai tarziu decat era necesar,drept dovada ca bebe Paul e inca in spital.
Mi s-a spus ca vezi dom'le la greutatea lui ma rupea in 2..nu e adevarat,el nu e gras ci foarte greu.Nu e un copil imens,arata ca un bebe normal de 3800.

Fetele cu ceza:voi cu ce va dati pe taietura?Mie parca mi-e nu stiu cum sa nu dau cu nimic,iar medicul care m-a operat a zis ce anume sa folosesc insa am uitat iar acum e in concediu

Bytz,Ovi si bebe PAUL CHRISTIAN 21.07.2010

dai cu spirt pt dezinfectare si dupa aia pui baneocin pudra

39+ cu Bogdan- Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubster spune:

deocamdata am picioarele umflate,bebe are activitate de nu pot dormi noaptea... si knd citesc prin ce treceti voi,furia laptelui...colici...imi dau seama k acum tre sa muuult...k apoi nu mai am timp . bine k tati,saracul,e alaturi de mine si ma ajuta extraordinar de mult

38+ Ariana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns senty_mary spune:

Citat:
citat din mesajul lui emushi

carmen, n-ai idee cum se numesc benzile, nu? ...nu scrie nimic pe ele?

http://www.pagina-mirunei.piczo.com
Am implinit 2 ani...

cred ca despre ce vb Carmen se cheama Vivapore si se gasesc si in farmaciile noastre

39+ cu Bogdan- Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Dragi mamici si burtici, am intrat sa va spun o poveste trista, a unui puiut de 5 luni.
Simo27, colega noastra de la "Puiuti de Randunici" e o mamica inimoasa… asa mama, sotie, prietena mai greu de gasit. Are 3 copii, David din 2002, Sam (puiut de randunica) din 2008 si Siluan, un pufulete din 08.02.2010.

Din pacate puiutul mic, are grave probleme de sanatate, acum se afla in Salzburg, urmand sa plece intr-o clinica din Innsbruck in speranta ca se poate face transplant. Este bolnav de ciroza si atrezie a cailor biliare datorate infectiei hepatice cu CMV.

Simo si-a facut analizele in sarcina si i s-a spus ca are imunitate la CMV deci problemele astea au cazut ca din cer.
Pe scurt, dupa nastere nu i-a trecut icterul. I s-a spus sa astepte ca o sa treaca, au urmat analize, s-a vazut ca sunt valori mari la bilubirina, i s-a dat medicatie, nu au fost imbunatatiri. Intre timp a mai avut un hop… operatie de hernie, cu probleme si spaima mare nu-mi amintesc exact motivul, parca din cauza reactiei copilului micut la anestezieie.

Dupa mai multe internari la Brasov, au plecat la Bucuresti, la Fundeni, unde dupa un alt set de analize si alt set de medicamente au plecat acasa, urmand sa revina dupa aprox o luna la control.

Saptamana trecuta s-au intors la control la Fundeni, iar vineri, in 23 iulie, li s-a spus ca singura sansa este transplantul de ficat… DAR sa mai astepte pana in toamna
S-au mobilizat, ne-am mobilizat cu totii, iar luni au plecat in Germania, de acolo in Austria. Marti a fost internat, i s-au facut analize, miercuri i s-a facut punctie, azi primeste rezultatul biopsiei. Din rezultatele de pana acum: ficatul este negru, nu are nicio sansa pe un tratament, nu se stie DACA se poate face transplantul. Totusi, cu sprijinul unor medici MINUNATI, s-a luat legatura cu o clinica din Innsbruck, care poate face astfel de interventii, probabil si din cauza varstei asa de mici. A vorbit seful clinicii din Salzburg. Vor fi primiti saptamana urmatoare in Inn. pentru analize pentru luarea deciziei… SE POATE FACE CEVA PENTRU SILUAN?
Parintii sunt terminati! Un mic frumos, vesel, comunicativ… of… ne rupe sufletul ca inca nu stim daca se poate face ceva.

Dar speram, ne rugam la Dumnezeu, si facem ce putem pentru a-i sprijini; ei sa se poata concentra doar pe micut.

Fiti alaturi de noi! Fiti alaturi de puiut!!
Are nevoie de rugaciunile noastre… si bineinteles de niste resurse financiare. Cazul o sa fie preluat de rubrica „Umanitare” a forumului. Fiecare cum poate, cat poate...si doar un gand bun, o rugaciune pentru el!

La inceputul fiecarui capitol, la "Puiuti de Randunici", sunt pasii care i-am facut impreuna pana acum, precum si conturile lui George, in care se pot dona niste banuti, care sa-i ajute sa acopere macar cheltuielile cu spitalizarea si analizele. O singura zi de spitalizare, fara nicio analiza, ii costa 700 euro.
Imediat ce avem actele medicale, le vom pune pe siteul si blogul lor la care muncim acum si vom initia campanii mai ample, in presa, TV, forum si alte cai.
Avem deja sprijinul Asociatiei MAME si speram sa ne auda strigatul de ajutor cat mai multi oameni.

Impreuna putem muta muntii!!!

Siluan trebuie sa traiasca!!

Mamica lui Mihai si cu Maria Sa la purtator!

Mergi la inceput