BV Emushi, mya85! iulie-august 2010 (172)
Raspunsuri - Pagina 10
crispro spune:
Mya, felicitari! Sa cresteti mari si sanatosi! Te asteptam cu cat mai multe detalii despre nastere, acomodare, primele zile acasa...
Cristina , mami fericita de bebe Vlad 
crispro spune:
Coteasca, am vazut ca ai mai pus poze. Sunteti tare frumosi amandoi! Tu esti o mamica fericita! Ce mare parut are! 
Paula, iti seamana Raul de numa. E un dulce!
L-am vazut si pe Paul al lui BTZ, cu freza aranjata, cu scumpa de Teodora! Dragii de ei, sunt minunati!
Arisa, Iulia e o papusa... Cum se inteleg fetele?
De printesele lui Rodi, ce sa mai zic... Cand vad cu ce drag se uita Maria la Isa, ma topesc...
Mai sunt pozici noi?
larissa_79 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui eladea2005
daca e rana, ma repet...e fff buna tinctura de galbenele..ajuta f mult... ![]() ********************************************************* Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010) ********************************************************* ERIC SI FILIP - POZE RECENTE Printul Eric are... Printisorul Filip creste... BLOG DE PICI... Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna... |
eladea eu am luat ceva ce se cheama asa Extract Hidroalcoolic 100% natural de galbenele. Asta e tinctura aia? Pe prospect scrie doar ptr uz extern...nu stiu ce sa fac sa o folosesc sau nu. Am si eu rana pe un sfarc.
http://www.daciaplant.ro/produsele-dacia-plant-prezentare-si-magazin?page=shop.product_details&flypage=flypage-ask.tpl&product_id=77&category_id=1&vmcchk=1
Asa arata tinctura mea...mi-e frica sa ma dau sa nu il afecteze pe bebe.

Larisa mamica de Nectarie
(22 iulie 2010) si Alexia
(13 iulie 2006)http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/
larissa_79 spune:
ptr trusou si alocatia aia tre sa depun ceva acte nu? in cat timp de la nasterea copilului. clar is pe alta planeta. Help!!!
Larisa mamica de Nectarie
(22 iulie 2010) si Alexia
(13 iulie 2006)
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/
rodyka spune:
buna dimineata, delfinariu!
mya, felicitari mamico! bun venit lui bb FILIP!!!
noi raportam o noapte semialba... adica de la 3 pana la 5 am tot mancat (probabil recupereaza de ieri...), la 6 ne-am trezit iar, am papat normal si ne-am mai trezit la 10. de-acum suntem iar bine... sa vedem cand se trezeste pe la 2 cum e... ca eu am dat pe suc de pere toata noaptea, aseara aveam pofta de carne se pui cu alune (facuta de sotul meu
dar m-am multumit cu cirese...
adriana, i-am spus sotului cum comanzi tu mancare pe net si el spera sa gaseasca si aici asa ceva...
doar pizza si mancare chinezeasca... saracutul de el, abia de imi ajunge cateodata timpul sa fac repede ceva, sau macar sa incep si el sa termine... azi pisicuta mea atomica e linistita, dar am facut doar curatenie, in sfarsit
, mancare este de aseara...
daca m-ati vedea cum schimb la tampoane de san... nu stiu ce au azi de curg asa, ca de obicei la ora asta nu aveam asa debit... dar daca am trecut la regim de fructe si legume, am reluat vitaminele cu proteine .de 2 sapt nu am dat jos nici un gram, nici nu am pus, dar nu ma intere foarte tare INCA!. important e acum sa ma alimentez cel putin la fel ca in perioada de sarcina, la iarna o sa am vreme sa dau jos. si daca nu pot singura
, ma ajuta anca cu Herbalife...
crispro, ce drag imi e de tine cum vb acum linistita si optimista... vezi ce repede inveti ce are nevoie puiutul tau... cum se mai simte sotul?
_
delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
rodyka spune:
intru sa vad si eu delfinasii... imi e asa drag de ei, parca sunt ai mei toti...
edit: nu sti la care sa te uiti mai mult 

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
crispro spune:
Larisa, alocatia si trusoul - adica acei banuti ce se dadeau o singura data, la nastere, nu se mai acorda incepand cu 1 iulie. Trebuie sa depui acte pt alocatia lunara de 200 lei pana ce implineste copilul 2 ani. La primarie- e o cerere tip, plus copii buletine si original, certificat nastere, livret familie, plus extras cont in care se vor vira banii. Cam astea sunt actele.
Rodi,
. Sotul e bine acum, de aseatra ne-am mutat inapoi cu sotul in camera. Copilul in patutul lui, eu cu sotul. Ma bucur ca e m ai bine cu Isa. Mai au si ei zile mai putin bune, mai cu maraiala, cu caraiala. Is convinsa ca imi vine si mie randul. Chiar ii ziceam sotului sa nu creada ca va fi tot asa, cu o trexire pe noapte de 15 minute de papa... Vor veni si nopti nedormite...
adrianaBuc spune:
Intru doar o secunda , ca mandra iar face misto de mine. Dati-mi o idee de ce poate plange un copil daca e mancata, schimbata, nu ii e frig si nici cald si nu se strange de burtica.
Ca eu nu mai stiu ce sa mai fac cu ea
Sa va spun cat de suparata sunt: aseara am ramas complet fara laptic; abia daca a supt ceva fata dintr-un san si pauza
E prima oara cand mi se intampla. I-am dat completare 90 ml si parca tot ar mai fi vrut. 
Mamica de
Rebeca Stefania - 03.07.2010
crispro spune:
Adriana, vezi daca are febra. Sau poate se linisteste in brate la tine. Nu ii e somn? Nu vrea leganata? Poate vrea sa ragaie...Of, Doamne, e rau asa cand nu mai stii ce sa ii faci sa linistesti copilul... Si mie imi e frica ade aspectul asta...
ooana spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui paula_m
Eu stiam ca nu se mai dau bani de trusou. Si nici alocatia de nou nascut. ![]() Paula, cu iubirea vietii, Raul Ionut , nascut in 24.07.2010 |
ai depus documentele pt alocatie? (pr str.doja)
Oana mamica lui Matei
08.07.2010Noi 2...si Matei
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

mami de brotacel Andrei Ioan