BV Emushi, mya85! iulie-august 2010 (172)
Raspunsuri - Pagina 12
bubster spune:
doamne ce tragic !!!!! toate ne
sa avem bb sanatosi,sa mearga toate k pe roate....si se intampla grozavii de astea...

nici un sufletel nu merita sa se chinuie asa, ei din start ar trebui protejati de orice rau,micii de ei nu au nici o vina...

38+
Ariana
larissa_79 spune:
crispro, mersic de info. Deci am scapat de un stres.![]()
adriana, dar plange...sau sta cu ochii deschisi?
zozela, Bunul Dumnezeu, Maicuta Lui si Sfantul Siluan Athonitul sa il aiba in paza pe micul Siluan. O sa il pomenim si noi la rugaciune si dupa ce avem conturile vom contribui si cu ceva banuti. Doamne ajuta!
Larisa mamica de Nectarie
(22 iulie 2010) si Alexia
(13 iulie 2006)
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/
aelita spune:
OTILIA si mie tot de asta imi e frica,sa nu ma lungeasca cu epidurala.sper sa avem noroc !
cu copiii,am atatea variante ca nu stiu care va iesi...cum va fi august,toata lumea pleaca in concediu,asa ca toti mi-au dat datele in care mai sunt acasa,si pot suna la oricare sa vina la copii,sora-mea,cumnata-mea,prietena,nas..DAR toti pleaca in ziua DPN-ului meu .asa ca daca nu nasc inainte de 40,raman cu o singura varianta,o singura persoana care e libera in august..dar cand ma bazez pe un singur om nu imi da asa liniste pt ca daca nu aude telefonul cand am nevoie...cum mi s-a intamplat la Andres sa sun O ORA JUMATE sa nu imi raspunda nimeni.nu stiu cum dorm altii,ca eu aud telefonul la orice ora din noapte,si sunt in picioare in 5 minute daca cineva are nevoie de mine.
PAULA mie mi-au spus sa le fac baie zilnic,cu sapun,apoi sa curat buricul fara sa dau pe piele cu spirt din ala special de bebelusi de ..nu mai stiu cate grade e,mai slab,si sa schimb pansamentul(m-au invatat cum sa il rasucesc) si treaba asta o faceam si dimineata.la amandoi copiii a cazut buricul perfect uscat la 4 zile.cade mult mai repede spalat,si ii e si copilului mai bine.
pt sani ia-ti protectoare de silicon,sa iti spuna fetele acre sunt mai bune,ca eu am incercat vreo 3 modele pana am gasit unele bune.parca erau de Medela.altfel,nici o crema nu iti poate vindeca ranile,pt ca bebe suge continuu.si eu eram facuta praf si cand eram toata rani,am recurs la protectoarele astea prin care sugea..riscul e sa nu mai vrea apoi san ,ci doar plasticurile..
BTZ eu nu inteleg,daca ai avut UM in oct,cum sa se fi nascut copilul la 37..
MYA85 bravo ,mami !!!! bravo ca ai rezistat atat si a iesit copilul de 3200,daca iesea mai devreme ar fi fost mai mititel.sa fie sanatos si sa te recuperezi de la cezariana !
ANCAAAA 
ZOZELA ,multa sanatate pt SILUAN,multa putere mamicii Simo,sa dea dumnezeu sa iasa totul bine si micutul sa se faca bine ! mi se rupe sufletul !!!
37+ 
Sofia (2ian2007) ,
Andres(22mai2008)
giorgia23 spune:
Buna fetelor
FELICITARI EMUSHI SI MYA
HAI ANCA
Adriana te inteleg perfect...si eu sunt cam in aceeasi situatie..nu mai stiu ce sa fac...nu vrea sa doarma...azi am fost dim la med de fam..avem 4.200...apoi de la 10.30 pana acum m-am chinuit s-o adorm
...am inceput sa plang si eu si simt ca o iau razna
...ma simt f.trista...nici noaptea nu doarme bine...abia doarme 3 ore legate apoi se trezeste din ora in ora
...mai nou plange si cand o scot afara
Multa sanatate micutului Siluan
GEO, mami de gogosica ANTONIA MARIA (24.06.2010)
poze
mirela2 spune:
a nascut si peta
¨buna fetelor, m-am externat ieri dar n-am apucat sa intru...bebe s-a nascut luni la ora 16.45 cu 3,3 kg, 52 cm si scor 9, a decurs totul f bine, a doua zi la 10 dimineata eram in picioare cu ceva dureri, dar am putu sa merg, sa ma dau singura jos din pat...spitalul a fost f ok, personalul f dragut...va dau mai incolo mai multe detalii...va pup¨
sa i traiasca puiul
si mami de Vlad (12.12.1999) 
rodyka spune:
FELICITARI PETA
_
delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
crispro spune:
Bravo, Peta! Sa fiti sanatosi, sa cresteti mari! Asteptam detalii si poze.
Hai Anca!!! Nastere usoara! Tinem pumnii sa fie cat mai usor!
Cristina , mami fericita de bebe Vlad 
crispro spune:
Bebelu meu doarme, a papat o juma de ora... Acum vreo 3 ore baga somn... Mama doarme si ea, sotul lucreaza... Io stau si ma plictisesc... Bantui pe net... Am dormit bine azi noapte, nu pot dormi acum. Mama a facut curat, mancare este... Tot mananc, ce sa fac? Pe la 4 vine iar medicul de familie, sa il vada... Abia astept sa treaca zilele, sa mai creasca bebelu, sa mai slabesc si eu, sa pot iesi prin oras, mai la un shopping, la orice. Ca nu mai suport doar in casa, si in curte...
Cristina , mami fericita de bebe Vlad 
bubster spune:
crek puteti sa ma treceti si pe mine pe lista urmatoarelor nasteri,cu 5 august ![]()
38+
Ariana