La Dovlecelu' Vesel !
Raspunsuri - Pagina 22
monica_dicut spune:
N-am aparat cu motz, am un blender cu motz, adica are si tel si cu ala fac. BAt nessu cu zahar cu putin lapte, pun inghetata de vanilie, apoi putin lapte lichid si apoi spuma de lapte. Frisca mi-a fost lene s-o mai bat . IEse o bunaciune
Asa ca daca ajungi prin Bucuresti te invit la unul
Monica de Minune Dragos Alexandru(26.08.2009)
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei
hepilica spune:
Dar ce mancaruri le dati cu usturoi?
Mai, eu si acum scot ceapa. Ma tot gandeam daca mai are sau nu sens. De maine o las in piureut. Multumesc.
Manga, zici ca Aidan nu agreeaza lingurita? Incearca sa-i dai si cu furculita d-aia de bb. Poti sa stii? Sunt foarte "ciudati" bebeii nostri. Uite, Maia papa mai bine de cand i-am schimbat scaunul de masa si locatia .
In plus, am uitat regula aia cu nu-i da altceva in manuta cand mananca. Adica jucarele, zdranganele... Eu nu-i dau jucarii, dar pe la jumatatea mesei cand da semn de plictiseala, ii dau ei o lingurita in mana, un castronel, o hartie, un ambalaj...isi face de lucru cu ele. In timpul asta daca ii duc lingurita cu papa la gurita, o ia fara niciun stres. Am reusit cu toate astea (scaun+locatie+interzise) sa dublez cantitatea pe care o papa. Maia manca legume cam 100 g. Acum, de vreo luna de la "schimbari", mananca constant 200 g.
Nu mai tin cont de "reguli". Stii cum e, ca sa manance as sta si in cap. E crunt cand vezi ca nu vrea sa pape. Te toaca marunt.
---
mami de minunata si cuminte (22.09.2009)
Multumesc lui DD.
vias spune:
Citat: |
citat din mesajul lui monica_dicut N-am aparat cu motz, am un blender cu motz, adica are si tel si cu ala fac. BAt nessu cu zahar cu putin lapte, pun inghetata de vanilie, apoi putin lapte lichid si apoi spuma de lapte. Frisca mi-a fost lene s-o mai bat . IEse o bunaciune Asa ca daca ajungi prin Bucuresti te invit la unul Monica de Minune Dragos Alexandru(26.08.2009) Povestea noastra Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte Ingerasul Andrei |
Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------
ingerasul Darius-Andrei
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."
Poveste si POZE
liliac1 spune:
Sunteti prietenele mele, da?
Va rog eu mult, cand mai zic ca ma duc la soacra-mea, sa-mi amintiti ca trezirea se face la 9-10 nu la 6 dimi, iar intoarcerea se face dupa 2-3 ore de cand am ajuns la ei. Eventual sa stam putin la masa.
Atunci o sa va vad eu care si cum tineti la mine!!
Ca eu iert usor si uit repede regulile astea...
Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
D'ale Andrei
Vremuri
MangaGirl spune:
citat din mesajul lui liliac1 Sunteti prietenele mele, da? Va rog eu mult, cand mai zic ca ma duc la soacra-mea, sa-mi amintiti ca trezirea se face la 9-10 nu la 6 dimi, iar intoarcerea se face dupa 2-3 ore de cand am ajuns la ei. Eventual sa stam putin la masa. Atunci o sa va vad eu care si cum tineti la mine!! Ca eu iert usor si uit repede regulile astea... Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009) Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci! D'ale Andrei Vremuri |
eu nu inteleg...parca venea soacra la tine????????????????
MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel aka Piski
www.bebestepz.blogspot.com
Micul nostru Foc a venit pe lume
MangaGirl spune:
citat din mesajul lui hepilica Dar ce mancaruri le dati cu usturoi? Mai, eu si acum scot ceapa. Ma tot gandeam daca mai are sau nu sens. De maine o las in piureut. Multumesc. Manga, zici ca Aidan nu agreeaza lingurita? Incearca sa-i dai si cu furculita d-aia de bb. Poti sa stii? Sunt foarte "ciudati" bebeii nostri. Uite, Maia papa mai bine de cand i-am schimbat scaunul de masa si locatia . In plus, am uitat regula aia cu nu-i da altceva in manuta cand mananca. Adica jucarele, zdranganele... Eu nu-i dau jucarii, dar pe la jumatatea mesei cand da semn de plictiseala, ii dau ei o lingurita in mana, un castronel, o hartie, un ambalaj...isi face de lucru cu ele. In timpul asta daca ii duc lingurita cu papa la gurita, o ia fara niciun stres. Am reusit cu toate astea (scaun+locatie+interzise) sa dublez cantitatea pe care o papa. Maia manca legume cam 100 g. Acum, de vreo luna de la "schimbari", mananca constant 200 g. Nu mai tin cont de "reguli". Stii cum e, ca sa manance as sta si in cap. E crunt cand vezi ca nu vrea sa pape. Te toaca marunt. --- mami de minunata si cuminte (22.09.2009) Multumesc lui DD. |
hepi azi ma duc la ikea si ghici ce cumpar? furculita...nu m-am gandit la asta. am sa-i schimb si pozitia la scaun, desi al meu e din ala de la chicco care se prinde de masa...deci tot la masa va sta. si de obicei eu ii dau si ceva sa se joace, ca altfel nu are radare sa stea sa manance. cat despre reguli...inca rezist sfaturilor de a-i pune desene animate ca sa mamance mai bine - unu pentru ca nu am antena si noi folosim tv-ul ca sa ne uitam la filme seara si doi pentru ca nu vreau sa-l obisnuiesc cu asocierea asta. dar in disperare de cauza, l-am mai pus si pe jos si a mancat printre jucarii. eu sper totusi sa fi fost de la dinte. i-a spart azi noapte, deci ma astept sa-si revina vreo 2-3 zile. de asemenea, abia astept sa-i pot da sarat. sunt convinsa ca va manca mult mai bine. a prins niste mamaliga o data de la mine din farfurie si tipa s-ai mai dau. deci cred ca si asta este o posibila cauza.
liliac1 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui MangaGirl
eu nu inteleg...parca venea soacra la tine???????????????? MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel aka Piski www.bebestepz.blogspot.com Micul nostru Foc a venit pe lume |
Ba ai inteles bine. Trebuia! Si trebuie sa-mi aduca fata. N-au ajuns nici pana acum si eu stau ca proasta consemnata la domiciliu. Am facut chiar si mancaruri: fasole!
Ma rog, suport ca mi-e dor de Andra...dar tare l-as lua pe giolgau in gat si as pleca de nebuna si sa o las sa-mi pazeasca usa pana vine ficior-su acasa.
Acum...inca o trilema de-a mea. Sotul meu ajunge in general in jur de ora 17-17:30. Parca as pune pariu ca azi apare pana-n 16:30, ca doar vine mamica, nu??
Incerc sa ma calmez.
Dar mi-e dor de fata si parca nu mai am rabdare!
Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
D'ale Andrei
Vremuri
happy_uka spune:
Ooof, draga de tine Te inteleg..stai cu sufletul la gura !! Dar nu poti suna? Vin cu masina? Uoof, nasol cand astepti pe cineva drag!
Eu azi ii fac peste Carinei. Si in peste pun usturoi, de multe ori si cand fac pulpa de pui pun un catel mic acolo..si la vita, la mai multe. Voi paine le dati?
_
www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank"> C a r i n a' s favourite place for Nihil Sine Deo
lulu77 spune:
Uka, Luca nici acum nu mananca, uneori, paine in combinatie cu mancarea. Adik mananca friptura cu salata de ex sau cu legume langa, dar paine nu vrea.In schimb adora sa manance painea goala.Imi zice:
"Imi dai o coaja de paine?"
si o miroase, o studiaza si chiar o mananca cu placere.Mananca paine cu unt si sare- e innebunit sau cand are chef de toaster cald cu unt si cascaval.
Alina, mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
www.picasaweb.google.com/comenzi.hainutze/
"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"
MangaGirl spune:
citat din mesajul lui happy_uka Ooof, draga de tine Te inteleg..stai cu sufletul la gura !! Dar nu poti suna? Vin cu masina? Uoof, nasol cand astepti pe cineva drag! Eu azi ii fac peste Carinei. Si in peste pun usturoi, de multe ori si cand fac pulpa de pui pun un catel mic acolo..si la vita, la mai multe. Voi paine le dati? _ www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank"> C a r i n a' s favourite place for Nihil Sine Deo |
paine is our middle name!!! daca nu ar fi painea...nu stiu ce m-as face. o mananca mereu cu mare pofta