Bobocei de sept-oct 2008 (303)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mimihoo spune:

Ada, si Sofia a devenit fomista seara si totusi mananca acolo. Eu ii dau sa manance, ea mananca pana se satura sau se plictiseste de mancat chestia pe care i-o dau, si dupa max 1 ora iar vrea... imi arata gura (cum fac italienii cand arata spre gura). Eu cand o iau in jurul orei 6 e mai obosita si o oboseste si drumul asa ca rar rezista pana la 10. Iar noi, dupa ce se termina emisiunea la minimax dam pe mezzo, am renuntat la seriale ...

fetelor, multumesc de urari! asa sa fie si la noi si la ceilalti bobocei bolnavi!

Sanatate, noapte buna!

Mihaela, mama de Sofia (03.10.08)
poze Sofia
jurnalul Sofiei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

ce frumos, eu n-am mezzo... Poate de duminica... ca am schimbat tipul de abonament.
Eu sunt addicted la NCIS, CSI si minti criminale, asta inseamna luni si joi...fac urat cand nu pot sa imi vad serialele pentru ca un anumit TL nu poate sa stea si el 20 min cu copiii pana adorm...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Paula-Laura spune:

Mimihoo, Sofiei, sa se faca bine repede!
Eu cred ca ei isi dau rosul in gat de la unul la altul la gradi. Iri l-am dus pe Mihnea din nou la control si i-a luat si un exudat nazal, cica s-ar putea sa fie un streptococ, ca de o saptamana aproape are muci grosi si verzi
Asa ca noi pas gradinita saptamana asta!

Mami de Mihnea (09.10.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=7a2406b2610465e5331ebf&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete

Mergi la inceput

Ada, fix astea imi plac si mie, serialele :)
e un concert super de jazz acum pe mezzo

oooooooffff Paula, da stiu ca asta fac plimba virusii de la unul la altul! Solutia pe care am facut-o eu contra mucilor galbeni'verzi a mers de minune la Sofia. O repet, poate te intereseaza: 1/2 fiola gentamicina (fiola de 40 mg), 1/2 fiola dexametazona, 5 ml ser fiziologic puse intr-un recipient spray. Eu am luat o sticluta de bixtonim xilo spray, am golit-o si merge de minune. Iar pt tuse ii dau erdomed si i-a calmat-o destul de bine. Noi facem pauza o luna, ca plecam la socri. sper sa ma intorc cu ea mult mai sanatoasa si sa nu mai faca atat de des raceli.

poze Sofia
jurnalul Sofiei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

gentamicina e antibiotic, nu? ne-a dat si noua in aerosoli cand a avut dorelu otita.

Mergi la inceput

gentamicina da, e antibiotic si a avut-o si Sofia la aerosoli pt otita

Noapte buna!

poze Sofia
jurnalul Sofiei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

Citat:
citat din mesajul lui gaia.nevia

poze n-am si nici n-are cine-mi face, iar vopseaua, la coafor, o combinatie de doua rosii turbate. Sorry pentru mistery...

Gaia, muma pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

'nteles. dar totusi poate ne arati si noo.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dyanira

Iepurila m-am vopsit eu sambata cu L-oreal Recital Preferance.e super!!Sunt tare multumita de L-oreal.Data trecuta m-am facut cu Excel 10 tot asa super fain.

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

sar'na

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui 300

mai copii sa faceti bine sa nu va mai imbolnaviti... of, imi pare rau de toti. Lala esti mama eroia in ochii mei dupa faza de ieri.

Vopsele? Nu pot sa-mi dau cu parerea ca eu ma vopsesc numai in nuante imposibile. Si cat mai ieftine.

Nu pua, ha?:)))

Ramona, de Anda Teodora din 10.10.2008
b de la bebe, blog...
blogul boboceilorr

pup fetili

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

Alexa noi l-am pregatit pe Alexei dupa ce a inceput sa mi se vada burta. Am avut o carte care ilustra o nastere naturala dar si cum creste bebe in burta si cum vine acasa la fratele lui mai mare. I-am descris in amanunt cum creste BB in burta, cum eu voi merge la spital unde doctorul il va scoate pe Dimitri, am detaliat la capitolul asta cat de mult s-a putut. L-am consultat cand a fost sa alegem un nume, i-am aratat pozele de la ecografie, i-am spus ca Dimitri ii aduce un cadou (ce isi doreste el) si cam asta a fost. Nu zic ca a fost perfect cand l-am adus dar macar era informat.

Mergi la inceput