Bobocei de sept-oct 2008 (303)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Iepurila mi-am adus aminte ca ziceai de elen ca nu imparte jucarii, nici Crina nu le imparte, din contra e fff posesiva nu numai cu jucariile lor dar si cu ale altor copilasi, singurul lucru ce putem face acum e sa explicam la nesfarsit.

de Crina Alexandra Bobocelul este o floricica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

???
neata!

am ajuns si noi aseara acasa dupa inca o tura de salina si un drum ff linistit, cu copil cazut la datorie de oboseala

Lumi, asa stiam si eu, ca doar tratament si spalat la ochi cu compresa sterila imbibata in ser fiziologic, daca e cazul, adica daca-i curge ochiul
noua ne-a dat o dr, dar intr-o sit in care R avea conjunctivita de vreo 2 luni si nu trecea, doar spalaturi cu apa de albastrele, am mai zis eu pe aici
insa a fost un caz special, nu fusese tratamentul adecvat

Ange, mare dreptate ai! e o faza, le explicam si pana la urma vor intelege

Xor l-ai dus la medic pt muscaturi? posibil sa fie alergie si poate ca muscaturile nu-s de tantari sau l-or fi prins slabit. in primul an si noua ne dadea dr zyrtec, acum insa vad ca nu mai face ca anul trecut

am mai citit cate ceva, dar am uitat
ma apuc de spalat/curatenie...maine alta nunta...huh!

sanatate boboceilor bolnaviori!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexaM spune:

Mersi mult Nerantula si Muhh!

Am o prietena care va naste cu 2 luni inaintea mea si ma batea gandul sa le facem o vizita in astea 2 luni sa vada si Matei cum arata un bebe mic si sa ii explic ca asa va fi si fratele lui...mai vedem.

Am citit in niste carti ca mai este indicat sa cumperi o papusa asemanatoare cu un bebe si sa o mai tii in brate din cand in cand si sa explici copilului ca asa va fi cu fratiorul. Nu stiu inca...mai studiem problema.

Mami de roscatzel Matei 24.08.2008 si 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexaM spune:

Apropo de febra...mi-am amintit acum ca mi-a recomandat dr lui Matei impachetari cu foi de varza strivite. Se pune intr-un prossop multe foi de varza batute cu ceva si apoi se impachteaza copilul in pielea goala cu prosopul respectiv cu tot cu frunze.
Nu am verificat, dar m-ama gandit ca poate prinde bine daca va spun.

Sanatate!

Mami de roscatzel Matei 24.08.2008 si 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

Ceva dragutz, ieri cand am fost in parc o fetita de vreo 4 ani cred, m-a intrebat "de unde sunt gravida?".Ah ce m-a incantat aceasta intrebare, m-a binedispus imediat.;)
I-am raspuns, daca stie cum arata berzele care aduc copiii si mi-a raspuns ca da.Apa i asta e raspunsul, o barza din cuib a adus bebii in burtici la mamici.

cu K2 in 26s si mamica de K1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Nikole, stii ce face barza dupa ce-l aduce pe bebe?

(se scutura si se baga la loc in pantaloni...)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

Citat:
citat din mesajul lui gaia.nevia

Nikole, stii ce face barza dupa ce-l aduce pe bebe?

(se scutura si se baga la loc in pantaloni...)

Gaia, muma pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

Stiam dar eram busy sa-ti raspund!O sa-i spun si fetitei din parc continuarea ce zici?:D

cu K2 in 26s si mamica de K1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

buna ziua,

baby_boy, kllemi, iepu, ada, alexa, lala, ange, multumesc! pe toate!

kllemi, si noi tot vreo 90cm avem.

iepu, ptr curatare rani eu folosesc (as folosi, ca nu am avut parte inca la huni) apa oxigenata. rivanol ca sa nu se infecteze.

alexa, eu zic ca poti incepe pregatirea de pe acum, mai ales daca se vede deja burtica. apropos, am uitat sa-ti zic, mi-a placut ideea cu latopul cadou de la fratica mai mare.

lala

paula, merci de raspuns! si noi tot cu Tobradex si deja e a doua zi si nu pare a mai avea nimic.

claudinna

intrebare: tinand cont ca dupa 48 de ore conjuctivita nu s-a transmis mai departe, mai e posibil acest lucru in zilele urmatoare? adica sa trag sau nu sperante ca Edi va scapa...?

Ceata lui pitigoi: Luminita, Edi si Robi - 26.09.2008

"Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!"

Mergi la inceput

Lumi, daca nu a facut, inseamna ca nu a luat-o de unde a luat-o Robi, insa e posibil sa ia de la Robi...parca perioada de incubatie e de 2 sapt...oricum, la noi s-a manifestat cam la 2 sapt dupa ce s-a jucat cu baietelul care avea...
tinem pumnii sa nu ia!!

Mergi la inceput

kllemi si R avea acum o luna-doua 90 de cm...cred ca acum are tot cam asa, 91 cel mult
oricum, pt fetita e destul de inalta!

Laura, felicitari pt canin!!!

despre masele: R are acum 6...mai avem 2 si gata!
e vreun bobocel care le are pe toate?

Mergi la inceput