Bobocei de sept-oct 2008 (303)
Raspunsuri - Pagina 6
dyanira spune:
Iepurila m-am vopsit eu sambata cu L-oreal Recital Preferance.e super!!Sunt tare multumita de L-oreal.Data trecuta m-am facut cu Excel 10 tot asa super fain.
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
300 spune:
Niko o sa fie bine cu cresa. Nu mai pune la suflet lipsa de ajutor a rudelor, cred ca totul vine de la faptul ca mai demult era ceva firesc sa-ti trimiti copiii in vacante prelungite la bunici, mamele nici nu aveau co de maternitate. In lumina asta, nici soacra-mi nu i se pare deplasat sa imic eara expres sa i-o dau pe Anda "cateva zile" dupa ce intarc. Asteapta s-o intarc de la 6 luni
si ma intreaba mai mereu binevoitor daca inca suge; o vreme s-a calmat dar vad ca revine in forta ca de face anda doi ani.
De luni sunt si eu in Bucuresti si-ti fac galerie pe viu daca vrei! 

300 spune:
mai copii sa faceti bine sa nu va mai imbolnaviti... of, imi pare rau de toti. Lala esti mama eroia in ochii mei dupa faza de ieri.
Vopsele? Nu pot sa-mi dau cu parerea ca eu ma vopsesc numai in nuante imposibile. Si cat mai ieftine.
Nu pua, ha?:)))
Nerantula spune:
Sunt tare bucuroasa ca Gruia mai are doar un pui mic de febra, 37.6 rectal, dupa somn, dar cred ca era si putin supraincalzit, nu am mai dat drumul la AC si mama i-a pus si maieu pe el .. oricat de buna bunica e, are 2 domenii la care nu ne intelegem pana la capat: cat de imbracat sa il tina si cat de mult sa manance!
Nu i-am mai dat nurofen, parea vioi (i-as fi dat pentru vreo durere, stiu de la 2 copii mai mari ca nenorocirile astea din gat pot da si dureri de cap
), asa ca e pe cont propriu acum. Asteptam pofta de mancare sa revina .. atat cat era ..
Alexa, eu nu l-am pregatit pe Gruia, in sensul unui demers intentionat, in nici un fel, nu cred ca se poate, la varsta asta, iar experienta efectiva oricum o vor percepe foarte diferit decat toate scenariile cu care le alimentam imaginatia acum, existand chiar riscul sa cream niste asteptari atractive pentru ei, care ulterior sa le sporeasca supararea si frustarea ca nu e ceea ce au crezut. I-am transmis, desigur, informatii despre care e treaba cu burtica mea care tot creste, asa cum fac, de altfel, cu tot ceea ce il inconjoara, ii descriu si ii explic in detaliu tot ce pot, insa m-am ferit sa sadesc in el cu intentie vreun sentiment de asteptare .. cu o exceptie: i-am zis ca surioara lui ii va aduce ceva ce cred ca il va bucura foarte mult: muuuuult lapte la tzitzi! ![]()
In rest, cum imi spunea cineva trecuta prin asta (adica inclusiv tandemul), astept sa aflam toti Secretul ![]()
Mami fericita de steluta Gruia (16.09.2008) si
Cezara
claudinna spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui gaia.nevia
biiiine, m-am tuns, m-am vopsit si ma pregatesc sa stau usor aplecata si cu curu tras in spate. Gaia, muma pentru voi: Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri |
biine ca spusasi, sa fac si eu la fel, ca nu mai am mult
lala77 spune:
300,
. Si eu in general sufar tare cand la vad bolnave si mai ca nu dau ochii peste cap dar daca lesinam si eu ce mai faceam.
Nerantula, esti tare! M-a amuzat teribil faza cu mult lapte la tzitzi.![]()
Gaia, am ras de numa'.
Saracul copil. Sa ne fie rusine noua ca ne-am gandit la prostii.![]()
![]()
Lumi, imi pare rau de voi. Din pacate asa e la cresa/gradinita. Mai ales ca e sezon de mers la mare. Si noi am avut de curand toti din casa, tot de la gradinita. A trecut cu Tobrex, pus in ochi cu forta ca de bunavoie cine sta!
Cum maselute? Noi n-avem niciuna.
Inca.
Nici eu nu stiu ce sa-i iau pt 2 ani, mai ales ca are de toate de la sora-sa.
Astia mai mici cam asa cresc: cu ce-a ramas de la ceilalti; saracii.
Noi suntem ceva mai bine dar n-am scapat de febra complet. Inca rabufneste cand si cand. Insa nu e mai mare de 38.5. Sa speram ca va trece de tot ca am pe constiinta faptul ca i-am dat antibioticul dupa o convorbire telefonica cu dr si nu dupa analiza si ma tot gandesc ca poate nu e cel potrivit, bla, bla.
Si cat o stiu cu febra asa nu-am curaj sa ma culc si sunt rupta de somn iar ziua am treburi de-alea la care trebuie sa gandesti limpede-niste procese intortocheate cu niste tampiti...
Kllemi, nu stiu de ce s-a intamplat. Cred ca s-a ridicat cam mult temp. Ea era rece la corp si n-am banuit nimic. Am vazut o data fata unor prieteni care avea febra 40 si nu frigea decat pe palme.Cred ca asta s-a intamplat la noi. Soacra-mea zice ca vara suntem mai predispusi la infectii bacteriene pt ca e cald si se pot inmulti in voie bacteriile.
gaia.nevia spune:
Eu sunt singura cu piticii acasa, si ma chinui sa-i culc inainte de 21 ca sa-mi vad si eu serialele. Ti-ai gasit.
Cand vin de la gradinita ii apuca mancatul, si nu se mai opresc pana pe la zece... n-am vazut asa ceva. Ma gandesc, ingrijorata, daca nu mananca la gradinita deloc, cum o sa-i gasesc de luni incolo, cand o sa ma duc dupa ei la ora 19??? Livizi? Guvizi...
Lala, v-am povestit si eu cred cum am patit cu dorel, si apoi cu mine, cand am impartit aceeasi amigdalita. Sotul nu ma credea ca am/are febra, punea mana pe fruntile noastre si zicea sa ne potolim ca nu avem nimic.
I-am luat lui Teo rectal temperatura, avea aproape 40, si apoi mie, si aveam 39.2
De atunci ma crede barbatu-meu cand ii zic ca are copilul febra mare si sare in ajutor cu frectii si impachetari.
Iar 40.8 ca duminica nu mai vazusem in viata mea.
Astept acum (adica saptamana viitoare) rezultatele analizelor, sa vedem ce si cum. Nu i-am luat inca sange, ca a zis tanti aia de l-a vazut dupa 40.8 sa-l intepam numai daca mai repeta febra, si n-a mai facut deloc de atunci. Sper totusi sa nu fie nimic... s-o fi insolat... habar nu am!
angelynna82 spune:
LUmi, MImihoo, Lala sa se faca bine copilasii 
Klemmi nu stiu ce inaltime are, nu pot deloc sa o masor cum trebuie 
trebuie sa ii cumpar copilului sandale si adidasi, deci trecem la masura 22-23![]()
Ramo inseamna ca ne vedem saptamana viitoare
de
Crina Alexandra Bobocelul este o floricica
Paula-Laura spune:
Lumi, noi am scapat de conjuctivita cu Tobradex si cei de galbenele (cat de des spalat, cu comprese sterile) in 2 zile (e adevarat ca nu se inrosise ochiul, insa se trezea cu ei lipiti)
Mami de Mihnea (09.10.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=7a2406b2610465e5331ebf&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete