Bobocei de sept-oct 2008 (303)
Raspunsuri - Pagina 5
Nerantula spune:
Xor, Cristina, Gruia e astazi mai bine, putin mai vioi, a dormit mai bine, peste noapte cred ca nu a depasit 38 temperatura, cu asta s-a si trezit, i-am dat nurofenul abia dimineata si astept sa se scoale acum sa vad cat e. Nu i-am dat antibioticul, probabil nu-l voi mai da, sper, ca pana luni tot nu stiu ce e in gatul lui, iar pana atunci sper sa fie bine de tot!
Mami fericita de steluta Gruia (16.09.2008) si
Cezara
ClaudiaH spune:
Piolica, cartea se numeste Bilingual by Choice: The Family Guide for Raising Kids in Two (or More!) Languages http://www.amazon.de/Bilingual-Choice-Family-Raising-Languages/dp/1857885260/ref=sr_1_1?ie=UTF8&s=books-intl-de&qid=1280411281&sr=8-1
gaia.nevia spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui andy.p![]() Ada cum stai cu pregatirea ptr job?? ![]() |
biiiine, m-am tuns, m-am vopsit si ma pregatesc sa stau usor aplecata si cu curu tras in spate.
dyanira spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui gaia.nevia
biiiine, m-am tuns, m-am vopsit si ma pregatesc sa stau usor aplecata si cu curu tras in spate. Gaia, muma pentru voi: Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri |
Esti tare
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
piolica spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ClaudiaH Piolica, cartea se numeste Bilingual by Choice: The Family Guide for Raising Kids in Two (or More!) Languages http://www.amazon.de/Bilingual-Choice-Family-Raising-Languages/dp/1857885260/ref=sr_1_1?ie=UTF8&s=books-intl-de&qid=1280411281&sr=8-1 mamica lui Stefan din 03.04.2005 si a Luciei din 18.07.2008 |
super! saru'mina inca o data!
gaia.nevia spune:
Lumi, sanatate multa hunilor, Mihaela, Sofiei asemenea!
Apropos de comunicare intre frati, incercam sa ii pun lui Dorel punguta sa recoltam pisu pentru analize. Radu de la locul lui se uita curios, s-a dat jos, a venit si a inceput sa strige DOUEL, DOUEL, NUUU NUUUU, PUUUAAA!!!AAASI, AAASI!!! (adica sa-i las putza copilului - in timp ce scriu am impresia ca v-am mai povestit o data...
)
De la Curtea de Arges, fara impresii... "nu stiu" e raspunsul la toate intrebarile mele...
iepurila spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui gaia.nevia
biiiine, m-am tuns, m-am vopsit si ma pregatesc sa stau usor aplecata si cu curu tras in spate. Gaia, muma pentru voi: Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri |
si ne-arati si noua??????
cu ce vopsea te-ai vopsit? ca sunt in cautari. ma pregatesc intens de nunta la frate

gaia.nevia spune:
poze n-am si nici n-are cine-mi face, iar vopseaua, la coafor, o combinatie de doua rosii turbate. Sorry pentru mistery...
AlexaM spune:
Lumi, multa sanatate hunsorilor..
Mersi de intrebare...burtica e bine. creste. Am fost azi sa iau rezultatul de la DT. Totul ok. Ma mai duc in septembrie la control si eco de trim II.
Nu stiu insa cum si de cand sa-l pregatesc pe Matei pentru intalnirea cu fratica...![]()
Mami de roscatzel Matei 24.08.2008 si
15+