Bobocei de sept-oct 2008 (303)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lala77 spune:

Nikolici, multumim.E mai greu la inceput dar e f frumos. Mereu ma gandesc ca vor creste; n-or sa fie mici mereu. Chit ca-mi scot peri albi; de-aia s-a inventat vopseaua de par.Poate suna ca si cum sunt dusa dar am avut o viata plina si am facut tot felul de lucruri, am calatorit mult, am prieteni multi, etc insa niciodata nu m-am distrat asa cum ma distrez de cand avem copii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

Neata,

nikolici si ce anume ati dezbatut la cum cade al meu sotz?! Sau mai bine zis, la ce concluzie ati ajuns? cade pe copil sau nu? O cada si doua chivete sunt de ajuns pentru putina balaceala si distractie, mai greu cu acrobatiile......

lala ce fete frumusele ai!!!! Si cata eleganta!!!! Superbe blodinele!

Da, de cand cu copiii, si la noi parca e mai multa distractie, dar de alt fel decat inainte....

ange cred ca te-ai topit toata!! Urmeaza si perioada cand o sa-ti si spuna cat de mult te iubeste!!! Imi aduc aminte de o prietena care si-a dus copilul la tara la bunici 2 luni si cand l-a luat acasa i-a zis "mami, esti frumoasa, ca o VACA!!!". El saracu, chiar vroia sa-i faca un compliment caci ii placeau vacutele tare mult.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Neatza mai la pranz, poftiti la , si ce mai vreti voi

Lala ma topesc vazand poze cu blondele cretuline, sunt superbe fetele tale

Niko

azi am avut parte de aventura, am plecat de dimineata pana in Kaufland la obor pentru masinuta, nu am mai gasit acolo, insa am luat altceva, pt ca tineam mortis de masinuta ne-am dus pana in Carrefour, cu toate bagajele posibile: si ne-am luat masinuta, yuhuuuu, sunt happy rau de tot, plus 3 tricouri la 7.5lei ultimele. Tot drumul asta l-am facut cu taxiul, tare nesimtiti anumiti soferi...de la carrfour colentina pana in dna ghica mi-a luat 15lei...doar pt ca e fff aproape, normal ca nu puteam merge cu tramvaiul cu bagaje, masinuta, carut si sopil

dar satisfactia e imensa, cand a vazut-o a lasat ciocolata si tot drumul a fost langa jucarie, in taxi a tinut-o langa ea, chiar a adormit ghemuita in carut cu masina in brate

am tras o tura si pe la soacra, sa iilas bani pt materialul de draperie (care ieri am facut-o manual....masina de cusut nu mai merge)

acasa am ajuns cu bine, ne-au ajutat niste barbati

una peste alta ma simt fff bine, vineri cand am fost in parc a plans la fiecare copilas, pur si simplu nu pot sa o vad cum plange si nu are lucrul respectiv, asa ca TC sa traiasca ca a luat banii, acu trebuie sa vad cum naiba impart restul de bani catre plati

de Crina Alexandra Bobocelul este o floricica

Mergi la inceput

Nocom pe fiecare seara ma topesc, face parte din ritualul de somn, pe langa pupat toto, ma mangaie in cap si spune ca am pal maieeee, adoarme 3/4 in capul meu si un crac pe perna

eu am un lighean imens, tare bun de balaceala si udat tot ce este in jur

Super tare copilasul cu vacuta

Mergi la inceput

Sa va mai zic ca toata lumea pe langa care treceam se oprea si se uita la Crina cum tinea masinuta???si radeau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

Lala ai niste domnisoare minunate , elegante si frumoase foc. tu arati ai dat muuulte kg jos, asa-i?
Nocom va cam destrabalati cu piscina aia, bravo voua!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

nocom am dezbatut cum era in cadere soatza ta.Prima data am zis ca a alunecat ca prea statea teapan, pe urma ca a pus mana in piscina si a sarit baiteste.Raspunsul dilemei sta in tine.Dar chiar nu ne-am gandit daca a cazut pe copil sau ba.

cu K2 in 27s si mamica de K1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

nikolici nici una nici alta. Alearga si apoi sare, fara sa puna mana pe nimic. In a doua poza sare baieteste Copilul a scapat de fiecare data.....pana acum!

laura, ange

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lala77 spune:

Ange, f frumos din partea ta sa faci asa o bucurie copilului.Nu-i asa ca a meritat toti banii?!

Va multumim de aprecieri.

Alexa, am mai spus eu pe aici, am slabit mult; dar era de unde, nu-i paguba. Si mai avem, mai avem. Merci de compliment.

Alice are febra 39.9. Sa ma impuste careva. N-a mai vomitat. Am sunat la dr si saracul nici nu mai stia ce sa-mi spuna. Ba ca s-a intors infectia ca poate antibioticul n-a fost eficient, ba ca e ceva rotavirus ...Si normal ca nu poate spune daca eu nu-i duc copilul. Dar a fost prea delicat sa puna problema asa. Prin urmare, maine la 12 avem programare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

veniram
am lasat cumnata acasa si am gasit casa luna ce bine eeeeeeee!!!

super poze, da' cam putine duamna Nocom si copilu mic a stat la piscinuta pe plaja?? al meu nu a stat de nicio culoare!

lala, sanatate!!! am vazut minunile blonde, adorabile! si in rochitele de petrecere, suuuper!! (vazui si cum mananca)
iar tu, arati foarte bine!!!

Ange, mi-ai transmis si mie emotia, mi-o imaginez pe Crina cu masinuta stiu cum face zgatia mea cand primeste o jucarie, e absorbit

a propos de asta, a primit de la "Ialuca", de la Anda si de la "mama ei"(300), o maisina de politie (cred ca v-am mai zis). pe langa faptul ca e nedezlipit de ea, acum a inceput sa-i scoata girofarul, capacele de la roti...cred ca urmeaza rotile...si ne intreaba: "ata cum se pune, tatanule?", "mama, ata cum se pune la loc?"...si normal, noi tr sa le punem la loc...iar si iar...(cred ca a luat-o dupa urma lui Falkone)

Mergi la inceput