Bobocei de sept-oct 2008 (303)
Raspunsuri - Pagina 14
lala77 spune:
Nikolici, multumim.
E mai greu la inceput dar e f frumos. Mereu ma gandesc ca vor creste; n-or sa fie mici mereu. Chit ca-mi scot peri albi; de-aia s-a inventat vopseaua de par.
Poate suna ca si cum sunt dusa dar am avut o viata plina si am facut tot felul de lucruri, am calatorit mult, am prieteni multi, etc insa niciodata nu m-am distrat asa cum ma distrez de cand avem copii.
Nocom spune:
Neata,
nikolici si ce anume ati dezbatut la cum cade al meu sotz?! Sau mai bine zis, la ce concluzie ati ajuns? cade pe copil sau nu?
O cada si doua chivete sunt de ajuns pentru putina balaceala si distractie, mai greu cu acrobatiile......![]()
lala ce fete frumusele ai!!!!
Si cata eleganta!!!! 

Superbe blodinele! 
Da, de cand cu copiii, si la noi parca e mai multa distractie, dar de alt fel decat inainte....
ange cred ca te-ai topit toata!! Urmeaza si perioada cand o sa-ti si spuna cat de mult te iubeste!!! 

Imi aduc aminte de o prietena care si-a dus copilul la tara la bunici 2 luni si cand l-a luat acasa i-a zis "mami, esti frumoasa, ca o VACA!!!". El saracu, chiar vroia sa-i faca un compliment caci ii placeau vacutele tare mult.....
angelynna82 spune:
Neatza mai la pranz, poftiti la
,
si ce mai vreti voi 
Lala ma topesc vazand poze cu blondele cretuline
, sunt superbe fetele tale
Niko 
azi am avut parte de aventura
, am plecat de dimineata pana in Kaufland la obor pentru masinuta, nu am mai gasit acolo, insa am luat altceva, pt ca tineam mortis de masinuta ne-am dus pana in Carrefour
, cu toate bagajele posibile: si ne-am luat masinuta, yuhuuuu, sunt happy rau de tot

, plus 3 tricouri la 7.5lei ultimele. Tot drumul asta l-am facut cu taxiul, tare nesimtiti anumiti soferi...de la carrfour colentina pana in dna ghica mi-a luat 15lei...doar pt ca e fff aproape, normal ca nu puteam merge cu tramvaiul cu bagaje, masinuta, carut si sopil
dar satisfactia e imensa, cand a vazut-o a lasat ciocolata si tot drumul a fost langa jucarie, in taxi a tinut-o langa ea
, chiar a adormit ghemuita in carut cu masina in brate
am tras o tura si pe la soacra, sa iilas bani pt materialul de draperie (care ieri am facut-o manual
....masina de cusut nu mai merge)
acasa am ajuns cu bine, ne-au ajutat niste barbati![]()
una peste alta ma simt fff bine, vineri cand am fost in parc a plans la fiecare copilas, pur si simplu nu pot sa o vad cum plange si nu are lucrul respectiv

, asa ca TC sa traiasca ca a luat banii
, acu trebuie sa vad cum naiba impart restul de bani catre plati
de
Crina Alexandra Bobocelul este o floricica
angelynna82 spune:
Nocom pe fiecare seara ma topesc

, face parte din ritualul de somn, pe langa pupat toto, ma mangaie in cap si spune ca am pal maieeee, adoarme 3/4 in capul meu si un crac pe perna
eu am un lighean imens, tare bun de balaceala si udat tot ce este in jur![]()
Super tare copilasul cu vacuta![]()
de
angelynna82 spune:
Sa va mai zic ca toata lumea pe langa care treceam se oprea si se uita la Crina cum tinea masinuta???si radeau![]()
de
alexa si mami spune:
Lala ai niste domnisoare minunate , elegante si frumoase foc. tu arati
ai dat muuulte kg jos, asa-i?
Nocom va cam destrabalati cu piscina aia, bravo voua!!!
nikolici spune:
nocom am dezbatut cum era in cadere soatza ta.Prima data am zis ca a alunecat ca prea statea teapan, pe urma ca a pus mana in piscina si a sarit baiteste.Raspunsul dilemei sta in tine.Dar chiar nu ne-am gandit daca a cazut pe copil sau ba.![]()
cu K2 in 27s si mamica de K1
Nocom spune:
nikolici nici una nici alta.
Alearga si apoi sare, fara sa puna mana pe nimic. In a doua poza sare baieteste
Copilul a scapat de fiecare data.....pana acum! 
laura, ange 
lala77 spune:
Ange, f frumos din partea ta sa faci asa o bucurie copilului.
Nu-i asa ca a meritat toti banii?!
Va multumim de aprecieri.
Alexa, am mai spus eu pe aici, am slabit mult; dar era de unde, nu-i paguba. Si mai avem, mai avem.
Merci de compliment. 
Alice are febra 39.9. 
Sa ma impuste careva. N-a mai vomitat. Am sunat la dr si saracul nici nu mai stia ce sa-mi spuna. Ba ca s-a intors infectia ca poate antibioticul n-a fost eficient, ba ca e ceva rotavirus ...Si normal ca nu poate spune daca eu nu-i duc copilul. Dar a fost prea delicat sa puna problema asa. 
Prin urmare, maine la 12 avem programare. ![]()
claudinna spune:
veniram![]()
am lasat cumnata acasa si am gasit casa luna
ce bine eeeeeeee!!!
super poze, da' cam putine duamna Nocom si copilu mic a stat la piscinuta pe plaja?? al meu nu a stat de nicio culoare!
lala, sanatate!!! am vazut minunile blonde, adorabile! si in rochitele de petrecere, suuuper!! (vazui si cum mananca
)
iar tu, arati foarte bine!!!
Ange, mi-ai transmis si mie emotia, mi-o imaginez pe Crina cu masinuta
stiu cum face zgatia mea cand primeste o jucarie, e absorbit
a propos de asta, a primit de la "Ialuca", de la Anda si de la "mama ei"(300), o maisina de politie (cred ca v-am mai zis). pe langa faptul ca e nedezlipit de ea, acum a inceput sa-i scoata girofarul, capacele de la roti...cred ca urmeaza rotile...si ne intreaba: "ata cum se pune, tatanule?", "mama, ata cum se pune la loc?"...si normal, noi tr sa le punem la loc...iar si iar...(cred ca a luat-o dupa urma lui Falkone
)