Bobocei de sept-oct 2008 (303)
Raspunsuri - Pagina 15
gaia.nevia spune:
Lala, sanatate multa fetelor. I-a scazut febra lui Alice?
Eu incep maine serviciul. Sunt cam stresata (caca des, dureri de burta) dar sper ca voi reusi sa ma incadrez in timp cu dus/adus copiii la/de la gradinita si sper ca o sa fac fata si n-o sa ma fac de ras.
Dorelu tuseste sec, iar vineri si ieri cred ca au facut caca de 20 de ori impreuna, am prapadit la scutece tot schimbandu-i...
nu stiu ce au avut, ca azi au fost ok. Sper totusi sa mergem maine la gradi... si mai sper sa nu ma sune pe la doua sa ma duc dupa ei ca nu mai am cum
Nu stiu cand o sa mai intru, si cat timp o sa mai am sa mai citesc... asa ca va pup cu tot dragul, va imbratisez virtual si va multumesc pentru aproape doi ani de prietenie si de interactiune cum n-am mai avut parte.
Sanatate multa tuturor si numai bine. Sper sa va mai scriu din cand in cand, si... cum spune englezul... cipintaci!

angelynna82 spune:
Lala, da, a facut toti banii jucaria si sincer as fi dat si mai mult numai sa mai am parte de aceleasi senzatii 
Clau bine ati revenit
. Abia astept momentele cand ma va intreba si pe mine
. Astazi i-am zis ca nu are voie in locul acela si ea mi-a raspun "anteles". De oful jucariei a adormit abia la 16.00 pana pe la 19.00
, asa ca la noapte vom tine discoteca, vine si Razvan?![]()
Ada emotionant mesajul tau, sper ca totusi sa mai intri pe la noi, ne esti draga. Multa sanatate minunilor tale si numai bine mamico
Babytzaaaaaaaa??????????????????
de
Crina Alexandra Bobocelul este o floricica
AlexaM spune:
Ada, multa bafta!!!
Nu ai cum sa te faci de ras...copiii tai sunt prioritatea nr 1. Cine nu intelege asta nu are copii si oricum nu trebuie sa-ti bati capul. Daca jobul actual nu poate sa accepte asta gaseste altceva. Stiu ca poate fi stresant ...

Mami de roscatzel Matei 24.08.2008 si
15+ 
Joy21 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Nocom Apropos de asta Joy printesa ta e chiar vorbareata!!!!! ![]() sa zica ea propoziti!!! Si sa si dea porecle, mi se pare super tare!!!!! Pe micut o sa-l cheme LEON, ha?! ![]() Cei mai iubiti pamanteni, Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei Tudor (11.07.2004) |
Multumim de aprecieri!
Asa e, Sofia vorbeste in propozitii, si mie deja mi se pare ceva obisnuit. Totusi atunci cand suntem in public devine ff timida si abia reusesc sa o scot de sub fusta mea (unde se baga la propriu) Apropo de Leon, imi cere Sofia cu insistenta acum cateva zile sa o iau in brate. Eu ii raspund ca nu pot, la care ea ma intreaba "Te doare Leon?"
Felicitari pt piscina, se vede din poze ca e super distractie la voi. Imi place cum ii sta Dariei cu ochelari de soare
Victoria, mami de
Anna Sofia,
24+ cu inimioaraDavid Lloyd George
nikolici spune:
joy ce dragutza e Sofia.Si K1 o pupa pe K2 din burtica.Ma ia si ma strange de burtica e tare scumpica.Asta seara soatza i-a spus du-te si pupa pe bb si ea s-a pus in fund si se chinuia sa se pupe singura pe burtica.Ce o fi in caputul ei mic si ondulat?![]()
babytza ce-i cu tine mami, te-ai impachetat si pe tine in valiza de Suedia?![]()
cu K2 in 27s si mamica de K1
alexa si mami spune:
Ada multa bafta de maine! Sa va ajute DD sa fie copiii sanatosi sa mearga la gradi si mami lor linistita la scarbici. Io zic ca nu e d... asa de negru si te asteptam cu povestirile haioase cu tero. 
mamidestefan spune:
| citat din mesajul lui gaia.nevia Eu incep maine serviciul. Sunt cam stresata (caca des, dureri de burta) dar sper ca voi reusi sa ma incadrez in timp cu dus/adus copiii la/de la gradinita si sper ca o sa fac fata si n-o sa ma fac de ras. Dorelu tuseste sec, iar vineri si ieri cred ca au facut caca de 20 de ori impreuna, am prapadit la scutece tot schimbandu-i... nu stiu ce au avut, ca azi au fost ok. Sper totusi sa mergem maine la gradi... si mai sper sa nu ma sune pe la doua sa ma duc dupa ei ca nu mai am cum![]() Nu stiu cand o sa mai intru, si cat timp o sa mai am sa mai citesc... asa ca va pup cu tot dragul, va imbratisez virtual si va multumesc pentru aproape doi ani de prietenie si de interactiune cum n-am mai avut parte. Sanatate multa tuturor si numai bine. Sper sa va mai scriu din cand in cand, si... cum spune englezul... cipintaci! ![]() ![]() ![]() Gaia, muma pentru voi: Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri |
Cam trist mesajul tau Ada..parca e unul de adio

Usor nu o sa fie mai ales in primele zile pina va intrati in ritm..dar de scos la capat o sa o scoate-ti voi cu siguranta!
Asa ca fii barbata..si gindeste pozitiv!
Ah.. si propune-ti sa mai intri si tu pe aici..macar 1/2 de ora pe seara..nu neaparat in fiecare seara
Va pup si va tin pumnii sa fiti sanatosi!

LIDIA
de Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si Stefan-Eduard (21.08.2006)
mamidestefan spune:
Vazut pozici Nocom, lala..pupam protagonistii

Sanatate multa tuturor boboceilor..si o saptamina usoara mamicilor!
Va pup!
LIDIA
de Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si Stefan-Eduard (21.08.2006)
Paula-Laura spune:
Lala, ce frumusele sunt!
Iar poza cu Alice stand picior peste picior la padure mi se pare foarte tare!![]()
Nocom, ce distractie la voi acolo 
Ada, stai linistita ca o sa faci fata jobului! Si o sa te descurci si cu copii! E ami greu la inceput, pana iti intri in ritm 
Mami de Mihnea (09.10.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=7a2406b2610465e5331ebf&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete
Joy21 spune:
| citat din mesajul lui nikolici joy ce dragutza e Sofia.Si K1 o pupa pe K2 din burtica.Ma ia si ma strange de burtica e tare scumpica.Asta seara soatza i-a spus du-te si pupa pe bb si ea s-a pus in fund si se chinuia sa se pupe singura pe burtica.Ce o fi in caputul ei mic si ondulat? babytza ce-i cu tine mami, te-ai impachetat si pe tine in valiza de Suedia? cu K2 in 27s si mamica de K1 |
La varsta lor de nici 2 anisori se starnesc f usor confuzii. Oricat le-am explica noi cum e cu venirea celui de-al doilea copil, nu cred ca ele constientizeaza pe deplin ce inseamna cu adevarat. E bine totusi sa pregatim "terenul"
Victoria, mami de
Anna Sofia,
24+ cu inimioaraDavid Lloyd George

Daria Anastasia (24.09.2008) si
Matei Tudor (11.07.2004)