Bobocei de sept-oct 2008 (303)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

Fetelor, am fost astazi la carefour si era reducere de 50% la toate hainutele tex si Disney. Erau o multime de modele!! Urmeaza si reducerea de 75%, dar atunci nu prea se mai gaseste nimic...

Mimihoo ma bucur ca Sofia e spre bine! Sa aveti drum bun si vacanta frumoasa!!

Mergi la inceput

Cateva poze de la mare si nu numai....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nocom

Cateva poze de la mare si nu numai....

Cei mai iubiti pamanteni,
Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei Tudor (11.07.2004)

superbe pozele, si-mi place mult cum ati aranjat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lala77 spune:

Noi mai nou vomitam.Alice mai exact. Cred ca antibioticul ala de sapt trecuta i-a paradit flora si acum a prins un crocobaur...A tot mamcat corcoduse din pom de afara, pe care bona se jura ca le spala. dar Alice mi-a spus ca a mancat direct de pe creanga, deci ghici cui o sa-i cresca nasul?!
Azi am avut niste musafiri si dupa ce a vomitat Alice, Anna facuse gasca cu o fetita cu care se indeamna mereu la tampenii si aveau fiecare cate un pahar cu suc; si beau o gura, apoi se faceau ca vomita... Si se amuzau teribil. Si Alice vine si mai spune si ea: "hai mai Anna, razi de mine? eu te-am imitat cand aveai tu temperatura? "
Sper sa treaca repede si asta. I-am dat Biotics in lapte, a baut mititica si putina apa cu Hidrasec (desi vad ca bea lichide). A facut si febra 38, i-am bagat supozitor cu Nurofen.Altceva nu stiu ce sa-i mai dau. Socrela zice ca ajunge.Cica sa-i dau orice fel de lichid, sa manance daca vrea iaurt si sa evitam carnea. Parca vad ca ia si sora-sa! La bafta mea!

Am ras tare cu perdeaua!

Nocom, frumoase pozele.Si personajele.

Merg la somn ca daca daca face Alice scheme si imi baga vreo noapte alba maine o sa regret amarnic ca m-am dat pe net.Noapte buna.

Mergi la inceput

lala multa sananate, sper totusi ca Ana sa nu ia nimic! Poate aveti noroc si nici Alice nu mai repeta figura. Va tin pumnii!! Noapte buna si somn linistit!

Multumesc frumos de aprecieri Ada, lala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

hello,

Lumi,Mimihoo drum bun si copilasi sanatosi

Clau tare dulce R . Bicicleta ai cumparat-o din kaufland? sper ca se gaseste si la noi. Da, am innoit-o si tare bine m-am simtit pt ca de mult timp nu i-am mai cumparat asa de multe bani care altfel se duceau pe diverse

Joy ai o printesa ff dulce si vorbareata

Duamna Nocom superbe poze, tare mult imi place de Daria tunsulici

apropo de kk, mi-a facut si copilul meu azi in 2 randuri, puturoase rau ce-i drept insa le asteptam parca ar fi fost un bilet la loto

Babytzaaaaaaa, ce-i cu tine mami?

Eu am gandul la Corrina, termenul este pe 04.09, oare ce o face?

de Crina Alexandra Bobocelul este o floricica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Lala multa sanatate si sa fie totul bine

am inceput sa fac un obicei...acela de a spune rugaciuni seara la culcare Crinei, iar dupa aia imi arata cat de mult i iubesc cu manutele: le inalta si zice muttttt

de Crina Alexandra Bobocelul este o floricica

Mergi la inceput

Neata!

Angelynna, ce frumos! Sunt asa dulci cand sunt mici! Eu as vrea sa nu mai creasca.
Anna trece pe langa mine prin casa si imi trimite bezele. Si daca o mangai pe par sau fac vreun gest mai afectuos, se opreste, devine serioasa si spune "tesc" ("te iubesc" pe limba ei).

Dimineata imi fac o cafea si ma asez la lap-top si ea vine sa suga; si i-am tot spus ca "tita" se umple si trebuie sa-i dam timp si ca o sa aiba lapte mai tarziu. Si dupa vreo sapt de discurs de-asta vine Anna intr-o dimineata si spune "tita cahea, tic Anna nani" (tita bea cafea ca sa faca laptic pt cand merge Anna la nani).Uneori tita bea "tsai" (ceai).
Si se trezesc amandoua dimineata si Anna merge la Alice si se imbratiseaza. Si sunt asa dulci : mici, blonde, somnoroase si ciufulite.
Gata ca deja o luai pe aratura.

Alice n-a mai vomitat de aseara dar are febra. A mancat putin iaurt cu cereale de dimineata si vad ca inca nu l-a dat afara, desi as fi pariat.Oricum, astept cu nerabdare s-o ia si Anna ca si bona a vomitat toata noaptea...
Luna asta au avut tot felul de chestii: conjunctivita, apoi au fost racite (a avut Anna niste muci de care n-am vazut in viata mea), cand le-a trecut au mai luat o tura de ceva care s-a terminat cu infectia aia, acum o iau cu gastroenterita...Si nici macar nu prea au fost la gradinita.

Merg sa zac. O zi frumoasa sa aveti!

Mergi la inceput

POZEEE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

nocom am stat si m-am gandit. chiar l-am pus si pe al eu sot, am dezbatut impreuna cum era poza cu sotul tau in cadere.Super cum va distrati voi acasa.Noi ave o cada si doua chiuvete.

lal ce fete elegante am vazut eu acolo, mi-u placut tare.Ma gandesc adesa la voi, cam in ac. situatie o sa fim si noi cu doua bubulici mici.

cu K2 in 26s si mamica de K1

Mergi la inceput