Bobocei de sept-oct 2008 (303)
Raspunsuri - Pagina 12
iepurila spune:
puup si eu
am fost la strand. asta mica mai sa nu o mai pot aduce acasa. ne-am hotarat sa mai repetam figura.
Lumi, concediu placut si linistit.
Miha, same to you.
Babymom, saromana mult si pt PM si pt sfatul cu vopseaua. fetelor daca mai aveti si alte pareri (vopsea de par) va rog mult sa-mi spuneti si mie ca trebuie sa ma hotarasc.
pup
gaia.nevia spune:
Babymom, la mine ORICE vopsea (si data la coafor, si naturala fara peroxid sibla bla... si wella, si l'oreal) oxideaza si bate in portocaliiu metalic spre blond.
Cred ca e pigmentul meu de vina.
Alaltaieri inainte sa ma vopsesc eram blonda de-a binelea...
anca81 spune:
Gagics multumesc mult de tot pentru sfaturi 

Pana la urma am schimbat scutecele, de la Pampers am trecut la Babylove (s-a deschis si la noi in sfarsit DM) si am dat-o cu Reviken. De la prima aplicare s-a vazut efectul adica bubitele n-au mai fost sangerande, am putut sa o spal si sa umblu pe acolo fara sa planga. Saracuta cat a mai suferit 
Sudocrem de Romania am folosit pana acum, destul de ok a fost, n-am avut probleme majore. Roseata e inca acolo totusi, desi nu mai doare, cred ca dau un pic cu Nidoflor in seara asta sau Clotrimazol. Cand trece de tot am luat crema Babylove pentru fundulet de la DM si sper sa-i mearga bine cu ea.
Pupici inca o data tuturor 
Carla &
mami
anca81 spune:
Ada, Carla mi-a facut o data asa caca, si-a dat jos pampersul si l-a indesat sub televizor iar la fund s-a sters cu perdeaua din living 
Dyanira, unde merge pana la urma in concediu?
Carla &
mami
gaia.nevia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anca81 Ada, Carla mi-a facut o data asa caca, si-a dat jos pampersul si l-a indesat sub televizor iar la fund s-a sters cu perdeaua din living ![]() Dyanira, unde merge pana la urma in concediu? Carla & mami |
io-te de-aia am eu perdele scurte!!!
Nocom spune:
Salutare,
Aoleo, cate patanii cu KK!!!
Daria e inca cuminte, vad ca vrea sa recupereze mai mult la capitolul vorbit, spune aproape orice cuvant si chiar leaga cate doua-trei...
Apropos de asta Joy printesa ta e chiar vorbareata!!!!!
sa zica ea propoziti!!! Si sa si dea porecle, mi se pare super tare!!!!!
Pe micut o sa-l cheme LEON, ha?! 
Concediu placut mamici de bobocei!!!!!! 
Pe ai mei nu mai pot sa-i scot din piscina neam! Pe Daria doar cu hinta mai reusesc, dar la Matei......
Sper sa mai avem vree buna si fara ploi macar 1 saptamana, sa se sature de balaceala!!! 
anca81 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui gaia.nevia
io-te de-aia am eu perdele scurte!!! Gaia, muma pentru voi: Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri |

Carla &
mami
Mimihoo spune:
buna, fetelor!
multumesc de grija! n-am mai fost la nici un doctor/ urgente. Ii dau in continuare augmentin-ul, fac spalaturi in nas, dimineata si seara desi nu mai scot nimic, si azi-noapte ... cand a venit sotul mi-a adus ciplox. I-am pus dupa ce-am spalat-o in nas ciplox 2 pic/ fiecare nara + 2 picaturi in fiecare ureche. Spre dupa-amiaza a inceput sa ma lase sa-i pun mana dupa urechi, nu ma mai "boscorodeste".
Mergem inainte asa inca 2-3 zile, daca nu chiar pana la 7, astazi are 3 zile de antibiotic si nurofen la 8 h.
Apropo de kk, de ieri ne "binecuvanteaza" cu vreo 3-4 pe zi, pastoase. Io de frica i-am dat repede ercefuril, o data ieri si una astazi si o sa continui cu biotics cat o tin pe antibiotic. Astazi stateam pe jos, asa stam noi de obicei sa fim la nivelul ei, si i-am spus lui tat'su ca miroase ceva ciudat. La 2 minute vine Sofia la mine si ma bate pe mana "mama, mama", "ce-i Sofia?" "te" si-mi arate 3 chestii verzui si lunguiete in balcon. IAcs! am pus tatal sa o tina sa nu mai binecuvanteze si alte locuri si am spalat-o si sters-o si sters si chestiile kkcioase. I-am zis: Bravo! bine ca mi-ai spus!
de vopsea ... eu de 2 ani si jumatate nu m-am mai vopsit si sunt mandra posesoare a unei podoabe capilare extraordinare in culoare naturala, saten inchis. Am ajuns la concluzia ca mi se potriveste cel mai bine. Eu eram cu nuante roscate/ aramii. Cand m-a cunoscut sotul meu eram rosie la par. Ma vopseam cu Wella sau cu Bes. Imi placea la wella culoarea si la bes ca puteam sa iau doar una tub, eu avand pe-atunci parul destul de lung.
Spor!
ma duc inapoi la bagaje ....
Lumi, multumesc pentru urari! vai de cxxurul nostru, la propriu, ca este un drum de 9 - 10 ore, iar cu Sofia care la 3h se cere jos va dati seama cam cat se va prelungi ... speram sa-l facem totusi intr-o zi.
va pup!
Mihaela, mama de Sofia (03.10.08)
poze Sofia
jurnalul Sofiei