Bobocei de sept-oct 2008 (303)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Neatza ? (eu inca nu...)

pupu story... am lasat putin copiii in camera lor, cat sa imi fac si eu un sandwich si sa ma duc pe la baie. Cand m-am intors, un miros greu in camera, si radu cu mainile intinse sa-l iau in brate.
Il iau, cum sa nu-l iau... si cand imi incrucisez mainile pe sub fundicul lui... simte rece... si alunecos.

Cupil era fara pampers, si plin de caca pe fund si pe picioare. La imbratisare a rezultat si mami cu maini murdare de la palme pana la coate, si pe haine in jurul taliei asa.
Dupa ce l-am spalat si imbracat m-am apucat sa caut pampersul... care era aruncat desfacut sub scaun, si scaunul plin de caca peste tot (sezut, spatar, picioare) Si cand ridic ochii pe masa, o baltuta trona stralucitoare.

Inca n-am descoperit unde si-o fi sters mainile radu... oare... si-a supt degetul??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

Doamne, ce intamplare, Ada! si-a scos singur pampersul? banuiesc ca nu a cazut pur si simplu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Citat:
citat din mesajul lui claudinna

Doamne, ce intamplare, Ada! si-a scos singur pampersul? banuiesc ca nu a cazut pur si simplu

www.okey.ro/claudette" target="_blank">BLOG CU BASCA
Blogul boboceilor

mamica de Florin Razvan (14.08.2008)

Da, si l-a scos singur. E cald si sta numai in tricou si pampers, deci are acces la arici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lala77 spune:

Neata!!

Claudinna, ce dulcel.

Mimihoo, sper ca sunteti mai bine. sa treaca mai repede.

Piolica si noi avem boala probatului de pantofi. Michael spune ca seamana cu mine ca eu am f multe de perechi de pantofi si cum vad ceva misto, imi cumpar.

Dyanira, distractie placuta!

Am mai scris o data parca treaba asta: Sudocremul este super pt iritatii. Dar nu cel pe care il cumparam in farmaciile din Romania. La ingrediente apare ca prim ingredient (cel cu ponderea cea mai mare) apa; si de aceea irita mai rau , pt ca tine pielea uda cand noi de fapt vrem opusul. Cel care se vinde in Anglia (am mai vazut in Grecia, Germania si Malta la fel) are ca prim ingredient oxidul de zinc si e alta Marie cu aceeasi palarie. La noi in Romania il vinde Mothercare.

Anna e mult mai bine. A ramas doar cu antibioticul ca nu a mai facut febra si i-am scos paracetamolul. A fost nasol rau tura asta. Poate nu m-oi mai intalni curand cu asa ceva.

Plec sa fac papica. Mai vorbim.[pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lala77 spune:

Oaaaa, Ada.Imi si imaginez cum aratati toti plini de noroc.

Eu o data eram cu Anna in apartamentul nostru din oras si stateam calma si trancaneam la tel cand mi-a venit un miros dubios. Am inspectat corespunzator casa si n-am gasit nimic asa ca mi-am vazut de ale mele. Cam o ora mai tarziu m-am prins ca ea facuse pe jos in baie (dar fusese lumina stinsa si am presupus ca n-a intrat acolo) si apoi calcase in el si mi l-a intins pe toate covoarele din casa. Sa ma fi vazut cum ridicam singura cuierul , care e un fel de sifonier mai mic, sa scot mocheta s-o aduc la spalat la ferma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Joy21 spune:

'Neata!

Am intrat sa va zic ca are mama fetita mare. Acum cateva zile imi mangaia parul si imi spune: "Ce frumoasa e mamica!" si apoi adauga in completare... "Are par" Eu oricum m-am topit instant

Sau ceva care m-am amuzat, si- a botezat toaleta unde am pus reductorul cu scara "toaleta happy baby", asta bineinteles, in timp ce era asezata.

In rest suntem bine, ne-a ferit Dumnezeu de raceli sau alte neplaceri. Singura pb care ma ingrijoreaza putin e ochisorul cu canal infundat, la care nu se observa nici o schimbare. Cred ca pana la urma va fi necesara o interventie...

Si noi suntem in cautare de gradi, vrem ceva in apropiere si imi pun mari sperante sa-i placa Sofiei. Eu oricum voi ramane acasa cu bb2, asa ca daca nu se va acomoda exista alternativa.

Pup boboceii si mamicile.

Victoria, mami de Anna Sofia, 24+ cu inimioara

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

mama, ce intamplari cu kk

Joy, bafta la gasit gradinita asa cum va doriti!!
cred ca te-ai topit stiu si ei ce e frumos

lala, ma bucur ca sutneti bine!!!

Mimihoo, ati ajuns la madic? sper sa nu fie otita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

ziua buna,

dya, distractie faina la munte, noi plecam luni la mare!

mimihoo, tin pumnii sa nu fie otita, sanatate multa!
si drum bun si vreme faina!

lala, sper sa va reveniti complet cat de repede!

v-am pupat cu drag, noi plecam luni la mare si nush daca mai intru pana atunci. n-am facut nimic, nici curatenie, nici n-am calcat, nici bagaje... sa ne auzim sanatosi cu toti!!

Ceata lui pitigoi: Luminita, Edi si Robi - 26.09.2008

"Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babymom75 spune:

Timp liber! bebe doarme, copilul mare vagabondeaza prin vecini, tati la cabinet ( ) => citit din urma!

Va multumesc de (re-)primirea in randurile voastre, desi nu va parasisem eu, doar nu am timp de tinut la zi toate cate se intampla...

Asa...

Citat:
citat din mesajul lui AlexaM

Nu stiu insa cum si de cand sa-l pregatesc pe Matei pentru intalnirea cu fratica...

Mami de roscatzel Matei 24.08.2008 si 15+

AlexaM, eu zic ca-i mai bine sa incepi de pe acum usor-usurel, cu povesti pe intelesul lui, cu burtica care va creste, si va creste... Ei inteleg mai mult decat suntem noi tentati sa credem.

Citat:
citat din mesajul lui dyanira

Iepurila m-am vopsit eu sambata cu L-oreal Recital Preferance.e super!!Sunt tare multumita de L-oreal.Data trecuta m-am facut cu Excel 10 tot asa super fain.

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Dya si eu ani de zile m-am vopsit numai cu L'Oreal Recital Preferance si in rpimele zile dupa vopsire eram suuuper multumita de rezultat, dar apoi, in timp, se decolora tare nashpa, si invariabil parul capata asa o culoare de roscat oxidat, chiar dac eu eram vopsita castaniu/saten. Asa ca... m-am hotarat sa incerc si altceva. Am trecut pe Wellaton si e mult mai ok -parul nu se mai decoloreaza iar pretul... ei bine, e muuult mai mic! Deci, merita! N-ai incercat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babymom75 spune:

mda... pe cand m-am bucurat si eu ca am timp de stat la taclale a picat conexiunea de internet!

Si acum mi-a venit sotul acasa! Va puuup!
Si revin cand mai am timp...

Mergi la inceput