Bobocei de sept-oct 2008 (303)
Raspunsuri - Pagina 10
lala77 spune:
Neata!!!
Noi suntem ceva mai bine. A facut aseara febra insa omeneasca, doar 38.5 si de atunci nu a mai urcat temperatura deloc. Speram sa mergem spre bine. Chiar am avut curaj sa-i scot un antitermic.A ramas doar cu paracetamol.
Iepurila, Alice cand era micuta impartea cu bucurie jucariile cu alti copii. Insa acum nu mai vrea si pace. Eu cred ca a vazut chestia asta la gradinita ca de atunci a inceput. Si ea are tendinta de a copia comportamentul altora (cand o fetita se balbaia, s-a balbait si ea, etc). Cred ca i se pare cool.
Anna vad ca acum le da; deocamdata.
Anca, daca e ciupercuta merge bine Reviken cu Nidoflor.Si chiar daca nu e merge.
300 spune:
Salut gagici! Va dau si eu o cafea rece sau limonada.
Anca daca suspectezi vreo micoza poti sa o speli cu bicarbonat de sodiu, o lingurita intr-un lighent cu apa (ma, rog, la ochi. Musai fara scutec si o crema la alegere. La candidoza functioneaza clotrimazolul.
Cand a fost rosie si nu a cedat intr-o zi, eu am pus un varf de deget de neopreol ca asta aveam in casa. Pupici.
Lala, febrta omeneasca. E trist, dar imi vine sa rad.
Gagici, eu imi dowloadez seriale, ma uit la sf - boala veche. Nu-i frumos dar e sanatos, pun pauza cand vreau, etc. La TV ba nu vad bine ba n-am timp ba nu-mi place ce vad... asta ultima e valabila oricand, am dat acu 2 zile 5 tururi de canmale ca voiam sa adorm cu ceva. Pana la urma am adormit de plictiseala crunta.
marinush spune:
Salutare!
Claudinna, imi cer scuze ca n-am mai dat niciun semn, insa...nu prea ne-am mai miscat de la hotel, vreo 3 zile...Ploaie, ploaie, ploaie...Exact cand dormea Ana, atunci se oprea, apoi iar incepea
Miercuri, cand a iesit putin soarele, am fugit repede la strand, sa se balaceasca si Anusca putin...Joi, vreme frumoasa, soare, si noi ne-am facut bagajele sa plecam
Superb!
Cum iti trimit pozele? Las mesaj cu id-ul meu de mess...
Sanatate multa la toti boboceii!!!
dyanira spune:
Salutare!!
Deiu doarme si eu am citit pe fuga dra incerc sa raspund cate ceva.
Claudinna Deiu are 7 masele am vazut azi ca a spart a 7-a, el are 6 demult de la 1 an si 5 luni si de atunci il chinuie astea 2 ultimele.Am inteles ca Iza le are pe toate nu stiu daca am inteles bine.
Lumi cand plecati la mare??
Anca nu stiu daca ai citit in urma cred ca nu duminica am intrebat si eu acelasi lucru ca Deiu facuse o iritatie oribila de scutec la el insa doar pe spate a inceput de la coccis si in 2 zile s-a extins pe ambele fese arata oribil.Eu il dadusem cu Sudocrem ca doar asta aveam in casa el neavand probleme pana atunci dar nu a mers arata la fel.La sfatul fetelor carora le multumesc am luat Epiteli si Pimafucort am inceput cum mi-a zis Mimihoo cu Epitelin si a mers super.Nu a trecut intr-o zi de fapt si acum se mai vede putin dar s-a ameliorat vizibil dupa primele aplicari.Cu pimafucort nu am mai dat dar e buna de avut in casa.
Lala ma bucur ca sunteti mai bine.
Nikolici ce tare intrebarea.Am ras si eu
Sunt simpatici copii astia.
Ange si noi a trebuit sa luam alte sandalute ca nu mai erau bune.Am ajuns la nr 24.I-am luat si crocsi din aia de plaja si ii plac.Am uitat sa va zis ca noi avem o problema cu incaltarile nu ne plac niciunele noi nu vrem sa le probam si nici sa ne incaltam cu ele apoi.
Ariel multa sanatate puiului.Voi incerca si eu sa contribui cu ceva dar numai in la sf lui auagust pot.
Atat am retinut...
Acum jumatate de ora m-a sunat sotul sa imi spuna ca maine dimineata plecam la munte.Asa ca trebuie sa fac bagaje si nici nu stiu pe ca sa pun mana.
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
piolica spune:
Multa sanatate puiutilor bolnaviori!
Diana, sa-l aduci pe Deiu la Elsa sa-l invete cum sa probeze incaltamintea. A mea cind vede magazine de incaltari vrea sa-si scoata pantofii sa mergem sa probam altii noi:)
Super tare faza cu barza care se scutura si se baga inapoi in pantaloni, din pacate mai sint si 'berze de unica folosinta' care se arunca la gunoi dupa folosire...![]()
Mimihoo spune:
sper sa n-am dreptate, dar cand ii pun mana dupa urechea Sofiei dreapta zice au, au ... ne paste iar o otita. am vb cu dr. si extindem antibioticul de la 3 la 5-7 zile in fct de ce intampla ...
Mihaela, mama de Sofia (03.10.08)
poze Sofia
jurnalul Sofiei
gaia.nevia spune:
Mihaela, daca o doare rau in gat sau are ganglionii inflamati, poate avea si aceasta reactie.
Multa sanatate, daca poti, mergi s-o vada la urechiuse sa-ti iei de o grija.
Mimihoo spune:
nu cred ca o mai doare in gat, mananca bine. Desi, de data aceasta i-am facut igiena nasului cum trebuie, i-a afectat inflamatia gatului si urechea. cred ca daca i-as fi dat antibioticul de saptamana trecuta nu mai facea complicatii ... desi eu inca sper sa nu fi facut otita
doar dc ma duc la urgente cu ea ar putea sa-mi spuna cineva dc e sau nu inflamata la urechi. dr. mi-a spus ca oricum augmetin es face bine si la urechi, doar sa-i extind zilele de tratament si sa iau cu mine aparatul de aerosoli si solutiile necesare ...
Sanatate!
Mihaela, mama de Sofia (03.10.08)
poze Sofia
jurnalul Sofiei
angelynna82 spune:

Ariel ne
pentru bebe Siluan, sa dea DD sa fie totul bine
Ada mi-a placut si faza cu papucii dar si cu barza![]()
Anca la Crina a functionat de minune urmatoarea reteta: 1lingurita de dicarbonat intr-un litru de apa, spalat bine apoi aplicat neopreol 
astazi i-am luat sandalute, adidasi, ambele masura 23, papuci-22, pantaloni scurti si un maieu
ma bate gandul sa ii cumpar o bicicleta/masina fara pedale, a vazut la copilasi in parc si plangea dupa ele
de
Crina Alexandra Bobocelul este o floricica
claudinna spune:
neata!
!!!
Anca, eu am mai scris cu ce scapam de iritatii: First de la Forever, Gel de alo de la Forever
gelul mi se pare acum mai bun, pt ca speli acolo si aplici si gata
cu First puneam pe o compresa sterila si apoi pe fundulet si mai scapa prin pampers
Ange, ai innoit Crinul, care va sa zica![]()
si masinuta si bicicleta sunt super, adica la Razvan au prins ff bine si am vazut ca sunt innebuniti copiii in general dupa ele
eu caut casca![]()
nikolici si Ada, sunteti mortale, ca de obicei
una de la R: "mama, ce ai aici?"
"o bubita" (pe picior)
"pupe Ava!" si m-a pupat