Cu dragoste din Iasi (97)
Raspunsuri - Pagina 5
connie1974 spune:
La multi ani sarbatoritilor din weekend .
Dimineata cand veneam la serviciu barbatu-meu aud ca asculta Magic Fm. Asta dupa ce am fost sambata seara la o prietena unde se asculta Magic si am descoperit ca au muzica faina, pe gustul nostru, adica mai veche . Si ce aud la promo lor? Ca emit pe o frecventa care alunga tantarii. Oare asa o fi?! Ar trebui in cazul asta astia de la primarie sa puna boxe cu Magic FM pe strada si in parcuri, ca m-am saturat de cati tantari sunt si de lipsa de interes a autoritatilor noastre in a face ceva sa ii starpeasca.
In alta ordine de idei, voi de unde aveti net? Ca vreau sa renunt la RDS, ma scot din sarite cu nesimtirea lor si cu taxele introduse aiurea. Am si net si telefon de la ei, dar la telefon fix as renunta ca oricum abonamentele la mobil sunt cu o gramada de minute, dar pana nu gasesc un net convenabil nu pot sa reziliez contractul.
Sa aveti o saptamana buna.
Constanta si Calin
Calin - cel mai frumos poem al vietii noastre
www.calendare2010.blogspot.com
ioana spune:
Buna dimineata!
Oana, este excelent ca Stefan se joaca afara, singur, pe langa bloc. Mie mi se pare ca experienta asta este foarte importanta in dezvoltarea unui copil. Asa am fost si eu, ma jucam de dimineata pana seara in curtea bolocului, am invatat multe lucruri, mai ales socializarea intr-un grup mixt, integrarea, raportul "de forte" care se modifica si se transforma neincetat. Din pacate, baiatul meu (9 ani) nu are unde iesi (sosea f. circulata in dreapta, parcare aglomerata in stanga blocului) si nu are cu cine, asa ca e greu pentru noi sa-i facem un program de vacanta, sa mergem prin parcuri etc.
Fetelor, stiti ceva despre Magic Land, undeva prin Pacurari, unde se organizeaza petreceri pentru copii? Unde anume se afla, un numar de telefon, o pagina de internet?
Va multumesc pentru eventualele raspunsuri.
Numai bine,
Ioana.
P.S. Gabriela, un restaurant foarte dragut, mai ales daca vrei sa mergi cu cu baietii, este la pensiunea "Mirage", in Bucium. Noua ne place foarte mult, umbra, loc de joaca pentru copii, mancare buna. Ieri am descoperit , din intamplare, un complex turistic, "Comoara din Padure", in Pietrarie. Lac, bar, peisaj deosebit, nu am mancat acolo, nu stiu de preturi, dar mi-a placut. Sau: hotelul Capitol, cum iesi din Iasi prin CUG, mancare foarte buna dar cam scumpa, loc de joaca pentru copii (eu numai restaurante de astea frecventez, ca nu am cu cine lasa copiii, permanent sunt cu noi, asa ca ne adaptam...).
GabrielaG spune:
Ioana iti trimit un pm cu nr de telefon de la Magic Land. Sunt pe str. Sipotel cred ca la nr 5.
Multumesc de info...
Pupici,
Gabriela si baietii
herra spune:
buna tuturor!
toate gandurile bune pentru cei/cele ce si-au petrecut aniversarile in ultima perioada.
am revenit din concediu si sunt in plin proces de re-adaptare...greu tare!
Eu
stau pe tarm si-sufletul mi-e dus de-acasa.
S-a pierdut pe-o cararuire-n nesfârsit si nu-si gaseste
drumul înapoi. (Lucian Blaga, „La Mare”, 1919)
l_carmen2003 spune:
Multumim de urari! Alex are 7 ani... Oau! nu imi vine sa cred!
Va pup, pe strada mea e vant si cam tuna... stau sub umbrela cu ai mei... dar aprca nu m-as pregati de concediu... n-am nici un chef.
Va pup si mai revin cand am cu ce...
ioana spune:
Buna dimineata!
Apelez din nou la ajutorul vostru. Stiti cumva unde anume in Iasi se fac teste pentru boala Borelia sau alte boli, in caz de muscatura de capusa? S-a mai confruntat cineva cu asta?
Multumesc mult!
Ioana.
kisstherain999 spune:
Ioana se recolteaza sange la spitalul de boli infectioase si il trimit la Bucuresti pt analiza. De ce sunteti suspeti de Borelia, a aparut pata specifica?
Darria spune:
Citat: |
citat din mesajul lui kisstherain999 Ioana se recolteaza sange la spitalul de boli infectioase si il trimit la Bucuresti pt analiza. kiss HORIA varsta16.04.2007 Nu exista decat un singur copil perfect in lumea aceasta si fiecare mama il are. Anumita muzica se asculta cu vantul in fata! si degeaba lasi in jos geamul de la masina ... |
Se face la Bucuresti analiza pe camp intunecat?
La Synevo se pot face unele teste dar nu stiu daca si cea concludenta, pe camp intunecat.
ioana spune:
Nu a aparut nimic nimic, nici macar nu se mai cunoaste locul (a fost o capusa mica). Eu stateam linistita, dar mi-a spus cineva ca e mai bine sa se faca testul, pentru orice eventualitate.
Multumesc pentru raspunsuri. O sa trec pe la Synevo.
Ioana.