Cu dragoste din Iasi (97)
Raspunsuri - Pagina 4
l_carmen2003 spune:
Timeea
Ilinca
Sa cresteti mari, sanatoase si frumoase si fericite si norocoase si tot ce mai doresc ai vostri parinti pentru voi!
Iar la restante, scuze ca nu eram pe aici,
Ralucami si Ionika
Cu tot ce va doriti voi!
GabrielaG spune:
La multi ani Ilinca! Sa fii sanatoasa, sa cresti mare si sa ai mult noroc!
Fetelor ma chinuie talentele de vreo cateva zile, m-am apucat de facut taouase cu tehnica aceea cu hartie rasucita...quilling. O sa incerc sa pun pe webshot si pe urma pun si link-ul.
Pupici si o zi racoroasa! Vreau racoare, vreau aer conditionat...
Gabriela si baietii
iulia-stefy spune:
Salutare, salutare....
Va ofer un frappe sau o inghetata.....
Parca n-am mai fost pe la voi de o vesnicie... si chiar ma gandesc zilnic sa intru si nu mai reusesc.... Au fost multe .. si bune si rele.... A avut si capul spart... s-a repetat episodul cu alergia la piscaturile de insecte... am trecut pe tratament homeopat... in speranta ca nu se va mai repeta... Si asta a apucat-o cand eram la mare.... In prima noapte au piscat-o tantarii si a doua zi eram la cabinet....
Din urma nu am citit nimic. Urez si eu multi ani, multilor sarbatoriti pe care i-am ratat. Sper sa mai intru....
buli spune:
Lacramioara, chiar azi m-am tot gindit sa intreb de tine.
eram obisnuita cu cafeaua :)
imi pare rau ca ati avut probleme.
sanatate multa si sa se rezolve toate cu bine
www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@
buli spune:
La multi ani cu sanatate puiutilor Stefania si Alex!
si La multi ani mamicilor, Gabriela , Alina si Carmen !!
petrecere frumoasa de Sfanta Maria
www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@
l_carmen2003 spune:
Lacramioara multa sanatate!
La multi ani Stefania
La multi ani Gabriela , Alina si Carmen
petrecere frumoasa si sa fiti iubite si sanatoase!
ionika spune:
Gabi, iti multumesc mult pentru gandurile tale bune si te pup.
Oana, am ratacit numarul tau de telefon, voiam sa te intreb cand mai putem veni la sah.
In alta ordine de idei, am fost si noi plecati 2 saptamani pe la rude, ca asa e cu criza asta! Vad ca se poarta....
In fiecare duminica este teatru pt copii la Bojdeuca? De la ce ora?
Acusica bulina mea face 1 an iar Andrei 6 ani. Parca trece prea repede timpul. Ce spuneti, merge sa fac petrecerea pt amandoi odata?Sau e prea costisitor pt invitati? Va pup!
Ioana, mamica de Andrei (5 ani) si Alexia
GabrielaG spune:
Ioana, cu drag
Eu cred ca e ok daca le poti face la amndoi odata, pentru tine va fi bine dpdv financiar. Si cred ca si pentru invitati...sincer eu cand duc copilul sau copiii la o zi de nastere, iar aniversatul mai are un frate, ii iau si fratelui sau surorii ceva...Acum depinde daca nu va suprapuneti si cu motul...pt. Andrei trebuie musai sa faci tortulet si sa aiba cifra 6 sau sa stie ca e al lui...caci el constientizeaza si vrea sa fie bagat in seama...ca frate mai mare. Asta e parerea mea, sunt sigura ca vei lua cea mai buna decizie...pentru ca tu stii toate datele problemei.
LA MULTI ANI ACVI!!! SA fii iubita si pretuita si fericita si sa ai parte de multe bucurii din partea familiei tale minunate!
Andrea, LA MULTI ANI PT STEFANIA!!! Sa creasca mare si sa fie norocoasa si sa va bucurati din plin de ea...cu totii, inclusiv fratiorul!
Am nevoie de o idee: pe 1 sept sotul meu implineste 40 de ani...si as vrea sa-i fac o surpriza...dar nu foarte costisitoare. Ma gandesc la o iesire surpriza la un restaurant...dar undeva asa cu un separeu, sa fim 3-4 familii. Ma puteti ajuta cu informatii, cu o idee? Cand am implinti 40, am fost la Ciric si tare mult mi-a placut, pe o insulita din aceea draguta...Ma gandesc ca e cam departe si de asta intreb...si a sveni cu tortuletul de acasa...
Astept pareri, idei, propuneri,
Gabriela si baietii
Lacramioara, imi pare rau pt ce ai patit cu Stefi...am auzit de la cineva ca ar exista la farmacie servetele umede importiva tantarilor. Stiti ceva in sensul acesta?
Pupici din nou, si Lacramioara, asteptam cafelutza de dimineata..ca tare delicioasa mai era.
acvi spune:
Multumesc, mult pentru urari!!Va ofer asa de dimineta un ness frappe cu cuburi multeeee de gheata!!!!
Vreau sa urez si eu LA MULTI ANI,sarbatoritilor de astazi :
ALEX ,LA MULTI ANI,o cariera de scolar stralucita ,si o copilarie fericita!!Carmen sa ai parte doar de bucurii din partea lui,asa cum te-a obisnuit deja!!!Petrecere frumoasa!!
LA MULTI ANI ,Carmnep,multa fericire,bucurii, sa te bucuri de cele doua comori ale tale!!Un campari de la mine ,asa in zi de sarbatoare!!!O zi plina de surprize placute!!
Gabi,eu iti recomand Livaki,am vazut ca 1 sept e in cursul saptamanii ,acolo nu e aglomerat,e in aer liber,langa locul de joaca este ca un fel de separeu,copiii au ocupatie..noi aseara nici nu am simtit ca aveam copii,cu greu i-am adus sa manance ceva.Poti sa aduci tortul de acasa,sampanie,tortul ti-l pastreaza la frigider si ti-l serveste cand vrei tu ,personalul dragut,ieri mi-a placut ca ne-au adus cateva farfurii cu pepene din partea casei,costuri mici efecte mari
O zi minunata!!!
Gabi
GabrielaG spune:
Carmen, LA MULTI ANI pentru Alex! Sa fie sanatos, norocos si sa va umple casa de bucurie! Petrecere frumoasa astazi!!!
LA MULTI ANI tuturor celor cu numele Maria, Marian si derivate!
CarmenP , LA MULTI ANI!!! Sa fii iubita si fericita alaturi de cele doua comori ale tale. Pupici si petrecere frumoasa!
Gabriela si baietii