Cu dragoste din Iasi (97)
Raspunsuri - Pagina 3
l_carmen2003 spune:
Mei, pe pagina 2?
Sunt o mami fericita, au venit oficial rezultatele la Cambridge si asta mic al meu a luat examenul cu un punctaj super... va pup, si mai scrieti si voi ...
GabrielaG spune:
Felicitari Alex!!!
Mai asteptam vesti...pe unde e toata lumea?
Pupici,
Gabriela si baietii
GabrielaG spune:
LA MULTI ANI , TIMEEA!!!
Sa fii sanatoasa, fericita si sa aduci bucurie familiei tale superbe! Gabi sa-ti traiasca printesa.
O noapte racoroasa,
Gabriela si baietii
connie1974 spune:
Timeea, Ana Ilinca, la multi ani!
Bravo Alex. Felicitari Carmen si la mai mare . De acu treceti la avansati.
In alta ordine de idei, vorbeam dimineata cu sotul ca parca a trecut prea repede vara, concediul, acusi incepe scoala si eu nu m-am saturat de vara. Nu stiu cum o fi Calin cu dorul de gradi, dar cred ca simte lipsa ca acu' vreo cateva seri a venit ca sa ne jucam de-a gradinita, sa il inscriem la cursuri, tot felul de activitati pe care le facea. Eu cand eram mica, abia asteptam sa inceapa scoala, sa ma intalnesc cu colegii.
Acum, parca as vrea sa vina mai repede concediul si cum vine asa se duce.
As vrea sa merg cateva zile la Bran sau prin zona. Aveti ceva recomandari, pensiuni, pe probate, eventual si cu loc de joaca?
Nu stiu daca v-am intrebat, dar va intreb acum: CARTI CU GERONIMO STILTON aveti? Am vazut ca au aparut prin 2000-2003, dar nu mai gasesc nicaieri.
Am fost duminica la bojdeuca, au teatru de papusi. Foarte dragut, Calin a fost incantat si vrea si duminica viitoare, mi se pare ca mai sunt cateva duminici doar. La Hala stiu ca trebuiau sa dea spectacole cei de la teatrul Luceafarul. Stiti daca mai e si sambata? Sau unde anume, ca ma gandesc ca la ora 5, cum citisem pe net, daca nu e undeva la umbra nu poti sta afara.
Ei, m-am intrecut cu vorba azi , asa ca va invit la povesti pe voi. Sa aveti o saptamana usoara in continuare.
Constanta si Calin
Calin - cel mai frumos poem al vietii noastre
www.calendare2010.blogspot.com
acvi spune:
La multi ani, Ilinca !!Carmen sa-ti traiasca printesa sa va bucurati de ea!!!Petrecere frumoasa!!
Multumim de urari ,noi ne-am sarbatorit duminica,din motiv de verisori care plecau,iar ieri a fost asa o zi confuza atat pentru ea cat si pentru Alex(de ce ii mai spunem La multi ani,daca a avut petrecerea si a primit cadourile duminica!),asa ca am avut un mic regret..ca stiti,..eu aveam un fix cu sarbatoritul in ziua de nastere,dar am facut anul asta un compromis.O sa ma revansez anul viitor!!
Racoare maxima!!!
Gabi,topita de caldura!!!
buli spune:
La multi ani frumosi si buni, Timeea-Andreea!
Ana Ilinca
La multi ani, mamicilor!Ioana
Raluca
www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@
ghinetz spune:
La multi ani tuturor sarbatoritilor. Stiu ca aici, pe forum, se primesc urari si de la intarziati. So... si si de la mine.
Vorbea cineva de concediu....? Unde e? Cand a plecat? Asa repede a trecut!!! Of!!!
Cred ca abia acum savurez gandul vacantelor din liceu, cand ma trezem la 11, luam o carte, rontaiam ceva in fuga si leneveam pana spre seara. Si o tineam asa 3 luni. Cu exceptia zilelor cand eram plecata. Ce vremuri!!!
Acum insa ma bucur pentru copii. Stefan e foarte fericit. E la joaca de dimineata pana spre seara. Are gasca lui de prieteni la bloc si...cand cu bicicletele, cand harjoana cu fetele, iar mai nou joaca sah cu orele. Afara, pe banci. Cu pauza de cateva ore la pranz, cand mai isi aminteste de masinute din casa sau isi pune vreun desen. Vine scoala din toamna, am emotii...Il las acum sa se bucure de joaca cat vrea. Nu ca dupa 15 septembrie nu o va face. Ne-am decis pentru after school asa ca dupa 4 sper sa nu mai fie teme de facut. Om vedea.
M-am intins si eu la vorba... Se vede ca nu am mai scris pe aici de mult.
buli spune:
Constanta,
noi am fost acu 2-3 ani la www.cheilegradistei.ro/" target="_blank">cheile gradistei
e frumos, cam static pt gustul nostru, insa la 10-20 km aveti: bran, brasov, risnov
www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@
connie1974 spune:
Merci Anca, am vazut demult pe net si mi-a placut. Oricum stam doar vreo trei zile, weekendul si eventual sa imi iau o zi doua de concediu.
Ori, mai vedem, ca azi a vazut barbatu-meu un apartament foarte bun in zona noastra, iar maine mai vedem unul. Poate reusim sa gasim unul cu trei camere, sa vorbim de un pret clar, ca sa stim si noi cat mai putem negocia la al nostru. Este asa anapoda piata imobiliara. Sunt preturi si preturi, nimeni nu stie cat sa ceara, cat sa dea, cat face pana la urma un apartament. Asa ca ma rog sa rezolv cu apartamentul, renunt si la minivacanta doar sa gasim unul sa ne placa si sa il si vindem pe al nostru.
Vreau cam multe, stiu, dar ce faci daca nu speri
Constanta si Calin
Calin - cel mai frumos poem al vietii noastre
www.calendare2010.blogspot.com