Cu dragoste din Iasi (97)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kisstherain999 spune:

Persoana care a fost intepata de capusa a facut pata specifica, i s-au dat doua antibiotice si au trimis analiza la Bucuresti. Nu stiu exact ce analiza a facut (a iesit negativa oricum). Din ce am citit eu analiza pe camp intunecat se face in Ungaria.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

hello

am fost la www.circussafari.com/blog/2010/08/circus-safari-spot-iasi/" target="_blank">circ si a fost chiar misto, desi eu nu-s mare amatoare.
asta mi-a placut ca au tigri, elefanti, crocodili, serpi boa, camile.
o mai lalaie ei la inceput cu ceva clovnerii, dar finalul e fain.

www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Va ofer o ....

si pun si eu o intrebare: Cand incep gradinitele? Ca am auzit diverse.... Eu stiam ca pe 13 septembrie, dar am auzit ceva de 1 septembrie... La gradinita azi nu era nimeni...deci nu am avut pe cine intreba.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

Ordinul 4034/2010 privind structura anului scolar 2010—2011
MINISTERUL EDUCATIEI, CERCETARII, TINERETULUI SI SPORTULUI
Art. 1
(1) Anul scolar 2010—2011 are 36 de saptamani de cursuri, insumand 177 de zile lucratoare.

Art. 2
Anul scolar 2010—2011 incepe pe data de 1 septembrie 2010, se incheie pe data de 31 august 2011 si se structureaza pe doua semestre, dupa cum urmeaza:

Semestrul I
Cursuri — luni, 13 septembrie 2010 — marti, 21 decembrie 2010
In perioada 1—7 noiembrie 2010, clasele din invatamantul primar si grupele din invatamantul prescolar sunt in vacanta.

Vacanta — miercuri, 22 decembrie 2010 — marti, 4 ianuarie 2011

www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@

Mergi la inceput

Multumesc pentru raspuns.

Mergi la inceput

Nu mai e nimeni?

Mergi la inceput

Va ofer o ....

La multi ani, Fabian!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabrielaG spune:

Hello, hello...tocmai am revenit dintr-un mic concediu...am fost cateva zile la Lacu Rosu. A fost superb, chiar racoare si acum nu mai pot de cald...acolo era bine, au fost 11 grade seara...era suuuper. Am fost la aceeasi pensiune unde am fost si anul trecut si am facut reuniune de familie...adica ne-am intalnit toti 3 fratii cu copii sau nu...am constatat ca Lacu Rosu e cam la distanta egala fata de domiciliile noastre.
La multi ani Fabian! Sa cresti mare, sa fii sanatos si sa ai mult noroc!
Lacramioara, astepram maine cafeluta!

Pupici si va mai povestesc maine! Si ma bucur ca v-am regasit!

Gabriela si baietii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acvi spune:

Saluti,

Va las un capucciono cu gheata langa tastatura ,sa mai alternam cu cafeluta ....
Gabi bine ai revenit si la cat mai multe plimbareli!!!
Ati inceput pregatirile pentru scoala/gradi?Eu imi fac curaj sa ma apuc de pregatirile pentru scoala/gradi...insa ...parca vad ca fac in stilul caracteristic ..pe ultima suta de metri.Apropo,stiti unse se gasesc scaune ergonomice pentru copii(daca se poate frumos colorate,nu negresi rezonabile ca pret
O zi minunata!!!
Gabi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

Cu mareeeeeee intarziere dar din inima pt. toti/toate sarbatoritii/sarbatoritele din luna august:
La multi ani!
Sa fiti sanatosi, fericiti si tot ce doriti sa se indeplineasca.

anticipat La multi ani, Mariussimiuc!
Miha, ce tortulet pregatesti? evit sa ma uit pe blogul tau din motive de gabarit depasit(la mine) dar din cand in cand tot ma uit
Distractie placuta, sa fii sanatoasa si fericita impreuna cu toti cei dragi tie.

Citat:
citat din mesajul lui acvi
stiti unse se gasesc scaune ergonomice pentru copii(daca se poate frumos colorate,nu negresi rezonabile ca pret

Selgros si Carrefour. Culoare: albastru si rosu. Pret: < 100 lei. Calitate: nu cunosc(strumfi meu are alt model,tot ergonomic).

Mergi la inceput