Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (116)
Raspunsuri - Pagina 8
LUANASHANA spune:
Salutare burtici sexoase!!!!
mie imi pare rau ca nu am ajuns la intalnire, am intrat sa va citesc in ziua aceea la ora 18 si m-am gandit ca nu mai am cum sa ajung.Raman cu regretele, dar sper ca nu pt mult timp... si sa ne mai intalnim.
Noi in week-end am fost pe la tara, iar de cand ne-am intors, mai exact de luni ne-am apucat de cumparaturi.Am achizitionat pompa san, sterilizatorul, tampoane san, tampoane, si toate lucrurile necesare lui bebe si mami pt spital. Si in plus... am luat patutulsafari cu girafa de pe mykids,salteaua de cocos si lenjeria - au venit azi (seriosi ardelenii astia, in 2 zile a ajuns coletul de la Oradea)
Cu sanatatea stam bine, doar un pic deprimata, caci tre sa mai reduc din gimnastica prenatala, colul a luat forma de palnie la interior
Si... azi e prima zi de curs Lamaze, voi merge cu sotul meu. De-abea astept, mai ales ca eu sunt pro nastere naturala si alaptare exclusiva la san, plus ca e foarte importanta pregatirea psihologica, nu ti se mai par toate Bau-bau!
Sper ca se observa ca am schimbat si noi prefixul![]()
Inca o rugaminte, treceti-ma va rog cu nasterea la polizu, m-am decis sa iau rezerva de 80e, arata decent fata de cum arata spitalul. Cu incredere si cu Dumnezeu inainte!
30+
tanamera spune:
Buna gagici
!
Chichiutza,Bebecris felicitari pentru aniversari

.
Chichi te asteptam cu vesti bune de la medic
.
Eu parca am luat-o razna,fac toata ziua curatenie
,nu stiu cum sa fac sa imi infranez "hobby-ul" asta.
Astazi a sosit si prima achizitie pentru bebe,girafa Sophie
,iar saptamana ce vine trebuie sa ajunga si o parte din produsele pentru igiena.
toate fetele!
http://lbdf.lilypie.com/QU3kp2.png
h_3llena spune:

Am venit si eu de la dr. Rezultatele la analize sunt bune, trebuie doar sa beau mai multa apa... minim 2.5l pe zi
.. mi se pare enorm..
Am reusit sa imi fac si programare pt morfo trim 3, pt sapt viitoare, nu mai am rabdare pana atunci. 
Cat de activ e bebelusul vostru? Il simtiti tot timpul? Bebe al meu e un strengar, toata ziua ma loveste, se muta de pe o parte pe alta sau se impinge in mine de zici ca nu mai are loc... Si voi patiti la fel?
Elena burtica de 29+ cu... fata... baiat... fata... baiat... uff... nici noi nu mai stim...
donna79 spune:
Multumesc pt raspunsuri. In cazul colegei mele cred ca era posibila restructurarea, a fost incadrata pe o functie care intr-adevar nu mai are ce cauta in organigrama, partea respectiva de activitate s-a retrans mult. In ceea ce ma priveste sper sa nu fie cazul, postul meu nu vad cum s-ar putea restructura. Dar sunt sigura ca daca un angajator nu vrea sa mai primeasca un angajat.. se gaseste o solutie.
Klarisse - urata treaba. Intr-adevar nu mai exista confidentialitate, dar vad ca nici bun simt.
In privinta tutuielilor - dr mea e foarte ok, nu ma tutuieste (este si ea destul de tanara ce-i drept) si imi place in general atitudinea ei. Uneori parca e prea rezervata totusi...
In schimb, pe la 11 sapt am ajuns la spital cu o mica hemoragie, stresata si panicata de-mi clantaneau dintii, si ajung la medicul de garda, un individ cu max 8 ani mai in varsta ca mine, care ma abordeaza mangaindu-ma pe mana : "hai mai puisor, ce te stresezi asa?" Puisor???
Donna
29+ cu 
tanamera spune:
Luana felicitari pentru semnatura
.Sunteti multumiti de cum arata patutul?ce fel de pompa de san si sterilizator ti-ai luat?
A propos de tutuit,ieri am fost intr-un magazin de perdele si draguta doamna de acolo ma tutuia incontinuu,am iesit plina de nervi de acolo.Tot mai multa lipsa de profesionalism.
http://lbdf.lilypie.com/QU3kp2.png
LUANASHANA spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui tanamera Luana felicitari pentru semnatura .Sunteti multumiti de cum arata patutul?ce fel de pompa de san si sterilizator ti-ai luat?A propos de tutuit,ieri am fost intr-un magazin de perdele si draguta doamna de acolo ma tutuia incontinuu,am iesit plina de nervi de acolo.Tot mai multa lipsa de profesionalism. http://lbdf.lilypie.com/QU3kp2.png |
Suntem foarte multumiti, arata delicios, exact ca in poza si calitatea e super. Pompa de san e cea manuala de la Avent cu sistemm de stocare a laptelui si sterilizatorul e tot Philips Avent.
Mai avem de luat toata lista cu medicamente, ceaiuri si nu ne putem hotari la scaunul de masina.
30+
ana_25 spune:
LUANA felicitari pt schimbarea prefixului! Sa fie bb sanatos!!
Tot mai multe burtici schimpa prefixul! Asta inseamna ca ne apropiem cu pasi repezi de marea intalnire!!
Ana
29+
Maia Elena
lu' mama
LilianaR spune:
Asa, deci sunt viitoare mamici care fac si cursuri... Da-mi si mie ceva detalii, unde, cat, ce cuprind in mare... sau un link.
Eu incep in august cursurile, asa sper. Pana mai ieri nu aveam tentatii catre ele, acum mi-au fost prezentate altfel.
Apropo de actul medical, la eco de disgnoistic sarcina era o fata in sala de asteptare care era insarcinata... si nu ar fi vrut, saraca.
Au tinut-o pe hol pana au intrat toate gravidele, plangea de mama focului si ii mai spunea asistenta: dv. mai asteptati, ca nu moare nimeni.
Era, totusi, o pacienta ca si mine.
Nu mai merg la cabinetul acela.
32+ 
LUANASHANA spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui LilianaR Asa, deci sunt viitoare mamici care fac si cursuri... Da-mi si mie ceva detalii, unde, cat, ce cuprind in mare... sau un link. Eu incep in august cursurile, asa sper. Pana mai ieri nu aveam tentatii catre ele, acum mi-au fost prezentate altfel. Apropo de actul medical, la eco de disgnoistic sarcina era o fata in sala de asteptare care era insarcinata... si nu ar fi vrut, saraca. Au tinut-o pe hol pana au intrat toate gravidele, plangea de mama focului si ii mai spunea asistenta: dv. mai asteptati, ca nu moare nimeni. Era, totusi, o pacienta ca si mine. Nu mai merg la cabinetul acela. La cursuri merg la Romar Polizu, eu am ales varianta cu 7 intalniri saptamanale a cate 2 ore, mi se par mai putin obositoare si ai timp sa rumegi informatiile, dar exista si varianta intensiva de o saptamana zilnic sau de 4 intalniri a cate 4 ore. link-ul cu toate informatiile http://www.nastecumsimti.org/cursuri-lamaze/ Costul pt luna iulie este de 360lei. 32+ ![]() |
30+
LUANASHANA spune:
La cursuri merg la Romar Polizu, eu am ales varianta cu 7 intalniri saptamanale a cate 2 ore, mi se par mai putin obositoare si ai timp sa rumegi informatiile, dar exista si varianta intensiva de o saptamana zilnic sau de 4 intalniri a cate 4 ore.
link-ul cu toate informatiile http://www.nastecumsimti.org/cursuri-lamaze/
Costul pt luna iulie este de 360lei.
30+