Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (116)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LUANASHANA spune:

Am vrut sa zic ca pt luna iulie se face o reducere de 20% adica e 280lei, iar intreg e 360lei.
Eu am sa aleg si varianta insotirii in travaliu, pe parcursul nasterii la spital, insotirea peste noapte , consilierea pentru alaptare tot cu tipa care tine cursurile, fiind doula si in ultimul an la facultatea de moase. M-as simti mai confortabil, decat sa misune rudele pe langa mine, sa ma agite si sa ma enerveze. Si suportul psihologic este altul...

30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Buburuza_10 spune:

Sunt in pauza! Imi bubuie creierul! Offff, de abia astept sa scap de examenul asta!

Tare as vrea sa merg si eu la un curs Lamaze, dar din pacate aici nu se organizeaza.

Intre timp, m-am informat despre tehnica masajului perineului in sarcina. Din seara asta, ma apuc de treaba.

34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanamera spune:

Buburuza bafta la examen.

http://lbdf.lilypie.com/QU3kp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiti2205 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Buburuza_10

Sunt in pauza! Imi bubuie creierul! Offff, de abia astept sa scap de examenul asta!

Tare as vrea sa merg si eu la un curs Lamaze, dar din pacate aici nu se organizeaza.

Intre timp, m-am informat despre tehnica masajului perineului in sarcina. Din seara asta, ma apuc de treaba.

34+

Buburuzule, multa bafta la examen! Eu nu cred ca as fi in stare sa invat acum, deoarece neuronii pe care reusisem sa ii mai strang de pe drum in al doilea trimestru de sarcina, au luat-o iar la fuga. Mi-au ramas numai doi activi

Kiti, 29+ si mami de Vlad 15.05.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chichiutza spune:

Mai facui si eu ceva ordine pe-ici! Evident n-am mai avut timp de cumparaturi, dar maine e o alta zi, si poate e mai libera, exceptand dupa-amiaza!
Ma pregatesc sa ma duc la dr! Sper sa zica de bine, sa ma mai calmez si eu cu capul! Apropos de treaba cu spalatul si tunsul eu cred ca pe medic nu-l intereseaza neaparat dar spune multe despre tine ca om! Asa zic io nah!

Cristina 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona24 spune:

buburuzule, spor la invatat!

simona cu matei 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Buburuza_10 spune:

Tanamera, Kiti, Simona,

Kiti, nu numai ca fac eforturi supraomenesti sa ma concentrez, dar problema e ca nu pot sta prea mult pe scaun ca ma dor spatele si cosul pieptului (stomacul, cred). Asa ca pauzele mici si dese... Ma tarasc de la birou pe canapea si invers!

Ce imi place ca ne putem plange amarul aici!!! Hihihihihi!!! Sper sa nu va stric cheful cu vaicarelile mele!

34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chichiutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui kiti2205

Citat:
citat din mesajul lui Buburuza_10

34+

Buburuzule, multa bafta la examen! Eu nu cred ca as fi in stare sa invat acum, deoarece neuronii pe care reusisem sa ii mai strang de pe drum in al doilea trimestru de sarcina, au luat-o iar la fuga. Mi-au ramas numai doi activi

Daaa unul te anunta ca ti-e foame si altul ca trebuie sa faci pisu!

Cristina 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

BUBURUZA bafta la examen!! tinem pumnii!

Ana29+ Maia Elena lu' mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiti2205 spune:

Citat:
citat din mesajul lui chichiutza

Mai facui si eu ceva ordine pe-ici! Evident n-am mai avut timp de cumparaturi, dar maine e o alta zi, si poate e mai libera, exceptand dupa-amiaza!
Ma pregatesc sa ma duc la dr! Sper sa zica de bine, sa ma mai calmez si eu cu capul! Apropos de treaba cu spalatul si tunsul eu cred ca pe medic nu-l intereseaza neaparat dar spune multe despre tine ca om! Asa zic io nah!

Cristina 30+

Ce harnica ai fost! Eu, daca as sta acasa cred ca nu as face nimic. As zace ca o plosnita pe canapea si as dormi non stop
Asteptam vestile bune de la control, sper sa te linisteasca doamna doctor

Mergi la inceput