Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (116)
Raspunsuri - Pagina 7

kiti2205 spune:
kiti2205 spune:
 M-am uitat pe mothercare.com. Nici nu se compara preturile lor cu astea de aici  . Paturica aia de care vorbeati, cea mare, este cca 67ron pe site. Sa nu mai zic de restul...
. Paturica aia de care vorbeati, cea mare, este cca 67ron pe site. Sa nu mai zic de restul...
Kiti,  
  29+ si mami de Vlad 15.05.2006
 29+ si mami de Vlad 15.05.2006

LilianaR spune:
LilianaR spune:
 Mama, ce langosi buni am mancat in zona de vest!! 
Oricum, apropo de ce spunea puiutza, mi se intampla tot mai des sa ma tutuiasca medicii... 
Adicatelea, ok, vin la tine de 3 ani sau de 5, dar m-ai intrebat si pe mine? Ca eu nu am luat-o personal, vin tot aici ca avem o relatie buna profesionala si atat. Nu ne bem cafeaua impreuna, nu ne tutuim. 
Eu nu-mi tutuiesc clientii inainte sa discutam despre asta si chestiunea e reciproca. Ma arde limba sa intreb ceva la medic, stii cum? Stau ca pe ace... 
Si la fel de personala mi s-a parut abordarea aceea de la triplu test: ce rezultate bune aveti! Am, am, dar confidentialitatea actului medical, sufletul!!  

O abordare mai putin personala duce la o abordare mai obiectiva, echidistanta, profesionista. Deci toate astea nu imi inspira deloc incredere. 
Ca sa vezi cate pasarici am si eu si cat de colorate si ciripitoare  sunt... 32+
 32+ 

oramona spune:
oramona spune:
 Buna burticute!
Spre rusinea mea, am intrat de marti in prenatal dar nu am mai scris de vreo doua zile. V-am citit si atat 
La porumb fiert va invit si eu, l-am adus de la mama de la tara. Si la o punga de floricele cu cascaval, acum le-am scos din cuptorul cu microunde. Si azi vrau sa fac un chec, mi-e o pofta si nu am mai mancat de mult.
Chichi si Bebecris, sa va bucurati toata viata de familia voastra, sa fiti fericite alturi de sotii vostrii , de primul puiut si de urmatorii 

Fetelor, eu stiu, ca zice legea ca 6 luni de la intoarcerea la munca(dupa acei 2 ani) angajatorul nu va poate concedia.Acum nu dam in cap ca suntem aparate de lege, dar in mod normal 6 luni sunt obligati sa ne mai suporte.La mine au fost doua gravidute, una nu a stiut , iar cea de-a doua a intrebat, i s-a zis nu si nu a mai facut cerere pentru salariu minim pe unitate acordat la nasterea fiecarui copil.Si cu toate acestea eu o sa fac o cerere pe care o voi trimite prin posta cu , confirmare de primire (stau in PN  si am lucrat in Focsani, deci nu o sa bat un drum numai pt atat).
Felicitari tuturor fetelor care au schimbat semnatura, tot asa pana la 40 s. Ce mari sunteti 35+ 
 .
.
Va pup 
mamica de Maria Lavinia si   29+ cu Elena Elisa
 29+ cu Elena Elisa 

botosel452 spune:
botosel452 spune:
| Citat: | 
| citat din mesajul lui LilianaR Mama, ce langosi buni am mancat in zona de vest!!  Oricum, apropo de ce spunea puiutza, mi se intampla tot mai des sa ma tutuiasca medicii... Adicatelea, ok, vin la tine de 3 ani sau de 5, dar m-ai intrebat si pe mine? Ca eu nu am luat-o personal, vin tot aici ca avem o relatie buna profesionala si atat. Nu ne bem cafeaua impreuna, nu ne tutuim. Eu nu-mi tutuiesc clientii inainte sa discutam despre asta si chestiunea e reciproca. Ma arde limba sa intreb ceva la medic, stii cum? Stau ca pe ace...  Si la fel de personala mi s-a parut abordarea aceea de la triplu test: ce rezultate bune aveti! Am, am, dar confidentialitatea actului medical, sufletul!!   O abordare mai putin personala duce la o abordare mai obiectiva, echidistanta, profesionista. Deci toate astea nu imi inspira deloc incredere. Ca sa vezi cate pasarici am si eu si cat de colorate si ciripitoare sunt...  32+  | 

Si pe mine ma tutuieste doctorul meu. Daca stau bine sa ma gandesc,chiar de la inceput a facut-o. Poate si pentru faptul ca arat ca un copil de 18 ani

In mod ironic, acest lucru nu ma deranjeaza. Nu stiu de ce, pentru ca in mod normal gandesc la fel ca tine.
La mine, nici cand clientii imi spun ca ne putem tutui, tot nu pot face asta (sau foarte greu), din obisnuinta...

Probabil ca medicii considera ca asa ne simtim mai aproape de ei, cine stie.
Valentina
 29+
29+  

Klarisse spune:
Klarisse spune:
 Liliana apropo de confidentialitate..inainte sa merg la doctorita care ma urmareste acum eram in alta parte si intr-o zi, asteptam sa intru..cand una din asistente iese si striga la o tipa care astepta ca si mine "v-au venit rezultatele..aveti candida"..aia era sa lesine pe scaun. In incapaere mai erau 6 femei, cateva insotite de soti..a fost mai mult decat penibil. Eu i-as fi dat cu foile in cap..
Klarisse graviduta 29+
 graviduta 29+  Matei
 Matei 
http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png

ana_25 spune:
ana_25 spune:
| citat din mesajul lui LilianaR Mama, ce langosi buni am mancat in zona de vest!!  Oricum, apropo de ce spunea puiutza, mi se intampla tot mai des sa ma tutuiasca medicii... Adicatelea, ok, vin la tine de 3 ani sau de 5, dar m-ai intrebat si pe mine? Ca eu nu am luat-o personal, vin tot aici ca avem o relatie buna profesionala si atat. Nu ne bem cafeaua impreuna, nu ne tutuim. Eu nu-mi tutuiesc clientii inainte sa discutam despre asta si chestiunea e reciproca. Ma arde limba sa intreb ceva la medic, stii cum? Stau ca pe ace...  Si la fel de personala mi s-a parut abordarea aceea de la triplu test: ce rezultate bune aveti! Am, am, dar confidentialitatea actului medical, sufletul!!   O abordare mai putin personala duce la o abordare mai obiectiva, echidistanta, profesionista. Deci toate astea nu imi inspira deloc incredere. Ca sa vezi cate pasarici am si eu si cat de colorate si ciripitoare sunt...  32+  | 
Lasa draga ca pasarici avem toate! Eu am un stol intreg!!

Nici mie nu-mi plac tutuielile cu cine nu trebuie!
Ana
 29+
29+ Maia Elena
 Maia Elena  lu' mama
 lu' mama 

sorana_23 spune:
sorana_23 spune:
| citat din mesajul lui botosel452 donna79 dupa 2 ani,oricare dintre noi se poate trezi data afara... postul nu au cum sa-l restructureze.Nu au voie sa ii faca nimic postului celei care este in concediu crestere copil. Este un abuz ce a facut firma si ar trebui anuntat ITM-ul...  Din cate stiu,banii pentru acest ajutor se deduc ulterior. Adica firma ar trebui sa aiba tot interesul sa dea acesta prima. Este un "avantaj" din partea statului pentru firme. Valentina  29+  | 
Postul se poate restructura la 2 ani de la nasterea copilului. Desigur trebuie sa aiba motive justificate pentru aceasta masura insa legea nu interzice si nu mai protejeaza mamicile. Ele nu pot fi concediate pentru "necorespundere profesionala " timp de 6 luni si nu pot fi concediate daca iau concediu de risc maternal (asta tot timp de 6 luni).
Iar referitor la prima de nastere, aceasta suma nu se deduce, singurul avantaj e ca se poate acorda ca atare, fara sa se plateasca taxe suplimentare (ca in cazul salariilor).
sorana
 26+ cu
 26+ cu 

ana_25 spune:
ana_25 spune:
| citat din mesajul lui Klarisse Liliana apropo de confidentialitate..inainte sa merg la doctorita care ma urmareste acum eram in alta parte si intr-o zi, asteptam sa intru..cand una din asistente iese si striga la o tipa care astepta ca si mine "v-au venit rezultatele..aveti candida"..aia era sa lesine pe scaun. In incapaere mai erau 6 femei, cateva insotite de soti..a fost mai mult decat penibil. Eu i-as fi dat cu foile in cap.. Klarisse  graviduta 29+  Matei http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png | 
Vai!!! Chiar ca e penibil! Si eu i-as fi dat cu foile in cap pana i le faceam coif! Numai la noi ai sa vezi asa ceva ca dincolo nu cred ca se intampla asa ceva!
Ana
 29+
29+ Maia Elena
 Maia Elena  lu' mama
 lu' mama

LUANASHANA spune:
LUANASHANA spune:
| citat din mesajul lui mari78 Multumesc pentru aprecieri Fistig si Alexuta. Pozele cu Teodora sunt de cand era micuta, acum e si mai frumoasa  , zice cioara  . Pentru cea din burtica imi doresc sa fie sanatoasa, ca la cate probleme am avut sarcina asta...numai atat imi doresc. Eu va citesc de la inceputul Odiseei, dar nu am scris pana acum cateva zile. O sa va rog sa ma treceti si pe mine in listuta : DPN 9 septembrie, dar va fi la sfarsitul lui august, UM 4.12.2009, carucior roz cu numele Anca Ioana  , dr. Gabriela Dinca, Spitalul Polizu. Data mea de nastere e 23.10.1978. Mari si Teodora Maria (26.03.2006) si  33+ cu inca o fetita http://www.flickr.com/photos/10472485@N02/ Poze noi aici http://picasaweb.google.com/marianabatrinu/TeodoraBatrinu | 
Ce bine ca am mai gasit pe cineva care naste cu doctorita mea.Poate schimbam niste pareri, fiindca eu am incredere in ea ca profesionist, merg la ea de 10 ani, dar la nastere nu am gasit prea multe pareri.
 30+
30+ 

crina-s spune:
crina-s spune:
| citat din mesajul lui bebecris26 Buna dimineata burticute. Astazi este pt mine o zi tare fericita, implinesc 10 ani de cand sunt cu sotul meu si bebe face 30s deci, schimbam prefixul de doua ori  . Ar fi fost ziua perfecta daca reuseam sa si ajung la dr sa-l vad pe bebe dar cum nu am primit inca rezultatul analizelor de la MF voi merge marti. Felicitari pt fetele care schimba azi semnatura, bafta Chichi azi la dr. va  pe toate. cristina si bebe in burtica  29+sapt | 
Felicitari pentru aniversarea casatoriei si prefixul frumos!La mai mare!
Sa fiti fericiti si sanatosi!

31+
crina
 cu
 cu