Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (116)
Raspunsuri - Pagina 19
maricicutz spune:
buna mamicutelor...azi e ultima zi de munca si pt noi, dar nu mai am mare lucru de facut, ca in mare am rezolvat toate problemele din timp..sper sa am timp sa mai intru sa vad ce mai faceti, macar din septembrie de cand incepe ili gradi ca luna august va fi dedicata toata ilincutei...
am o intrebare: azi am aflat de la sotul meu ca s-a interesat el (pe la alti tatici) si ca daca merg la cabinetul particular al doctorului, unde platesc de la consultatie, ecografie plus analize-care de regula sunt gratuite- si credeti-ma nu sunt deloc ieftine, la nastere nu-i mai dau nimic lui...asa se procedeasza? ati auzit de chestia asta? mie mi se pare un pic cam riscant, mai ales ca eu mai am nevoie de doctor plus ca mi-e si jena sa ma duc la el sa-l intreb face to face..
in rest suntem bine, stefanut misca mereu, asteptam sa vina luna august sa-si ia si tati concediu si sa plecam in vacanta..pupici
mamica capsunicii Ilinca Maria(4 mai 2007) si
28+ de
Stefan Daniel
foto
donna79 spune:
Ana asa m-am aprins ca am uitat ce-i mai important: multa-multa sanatate mamei si puiului mic! ca pana la urma asta conteaza!
Maricicutz dar de nascut ai sa nasti in spital de stat? te intreb pt ca si eu am mers la cab particular, am platit fiecare consultatie, ecografie etc cu bani grei, dar cum nasc in spital si nu la clinica privata, bani la dr tre sa dau. Ca pana la urma sunt servicii diferite
zic si eu...
Eu mai am urmatoarea dilema: cand se dau banii astia? logica mea, pt a ma feri de experiente horror ar fi sa ii dau inainte, nu dupa nastere. Cred ca sunt nedreapta acum, medicul meu pare ok, nu cred ca va astepta sa vada grosimea plicului pt a ma ajuta sa nasc...
Mamicile cu experienta: cum ati procedat?
Donna
29+ cu 
sorana_23 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui LilianaR MF da concediul, nu inteleg de ce dau ei de la o anumita varsta a sarcinii. Daca nu-ti raman 42 de zile dupa, e treaba ta, te speli pe cap, ce-i intereseaza pe ei? Ma rog, asa spun mai toti. 32+ ![]() |
Daca nu iti raman 42 de zile dupa nastere nu beneficiezi de indemnizatia de crestere pt copil doi ani... si nu cred ca si-ar dori cineva sa renunte la ea. Normal ca e treaba ta, dar e obligatia medicului (care stie ceva mai multa legislatie pe teme medicale decat pacientul) sa te informeze si sa te protejeze astfel incat sa nu iei vreo decizie proasta.
sorana
26+ cu 
georgescu oana spune:
Buna burtici
Revin si eu ...
Am sarbatorit cu sotul cateva zile la mare , a fost nemaipomenit dar acum trag un pic ponoasele , am iarasi contractiii , mi-a marit dr doza de gynipral la 3 pe zi eh .. sanatosi sa fim ..
Chichi felicitari pentru ieri !
Maricicutz, eu nu as risca si eu merg cateodata la cab particular dar nu cred ca exclude un bonus la sfarsit
Donna noi am dat banii dupa , nu m-as fi simtit bine saii dau inainte plus ca eu privesc chestia asta ca o recunostinta pentru eforul depus ...
Aaaa , uitam am pus si eu poze cu mine , burtica si Alexandra , ca sa ne cunoasteti si pe noi![]()
Oana si Maria Alexandra(17.04.2004) si Graviduta de 28s +
Martie-Aprilie
chichiutza spune:
Fetelor de cateva zile am observat pe coapse nise mici vergeturi!
Evident ma bucuram ca pana acum am scapat, ca mama n-a facut, si cand ma uit mai atent... Pana acum mi-am dat zilnic de 2 ori cum Elancy special pt vergeturi! Deci oficial e o porcarie! Am primit ieri de la prietena mea din Spania 1l de ulei de migdale! Ea zice ca si-a dat in fiecare zi si la prima sarcina n-a facut nici o vergetura! Acu e in 26s si tot n-a facut! Oare functioneaza?
Cristina
30+
botosel452 spune:
maricicutz, la aceasta chestie m-am gandit si eu. Eu am mers de la inceput la Romar, la acest dr., dar voi naste cu el la Polizu.
Acelasi lucru am intrebat si eu: mai e nevoie sa dau bani, sau ce suma de bani ar trebui sa dau,avand in vedere cat am platit pana acum toate intalnirile cu el. Mi s-a spus ca as putea sa ii dau mai putin si, oricum, dupa nastere.
Toate cunostinele mele care au nascut, mi-au spus ca au dat bani doctorului, moasei etc dupa nastere.
Faptul ca ii dai bani inainte, nu stiu ce garantie este,oricum...
Valentina
30+ 
chichiutza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ana_25 CHICHI eu am mancat ca o purcica si de aia tot e micuta bebita! Fiecare copil are ritmul lui de crestere,nu conteaza cat balotezi. Nu iei vitamine? De fapt....eu iau si vitamine si tot nu am un copil mare. Eu zic ca in ultima luna mai pun pe ei!! Lasa ca are timp sa creasca! Si apoi,de ce sa te chinui sa nasti un copil de 4kg sau mai mare? Si daca e mai micut nu conteaza,sanatos sa fie!! Da mami,stiu ca as petrece o zi de vis cu voi dar parca nu m-as incumeta sa fac atata drum acuma!! MARI ai dreptate,le poti folosi si la bebei,sunt f practice! Se spala usor,se usuca repede,si sunt moi!! ![]() LILIANA bine ca nu te-ai lovit la burtica! Totusi ar trebui sa mergi la dr cu sanul ala ca nu e de gluma. Sper sa nu fie nimic grav! ![]() Ana 29+ Maia Elena lu' mama |

Daca te hotarasti intr-o buna zi noi suntem aci! De azi iau elevit, sa vedem ce minuni face! Parca vad ca tot eu cresc!Cristina
30+
botosel452 spune:
Ce burtica simpatica ai, Oana, in poza cu costumul de baie Arati foarte bine 
Si eu plec la mare in acest week-end, dar imi este groaza sa ma afisez pe plaja in costum de baie. Adica nu ma pot hotara daca sa imi iau costumul de baie intreg sau sa sochez cu cel din 2 parti 
Valentina
30+ 
chichiutza spune:
Fistiq, Georgescu_oana multam din suflet! Adevarul e ca parca mi s-a luat o piatra de pe inima!
Cristina
30+
georgescu oana spune:
Botosel multumesc frumos , sa stii ca initial am cautat costum dintr-o bucata si erau groaznice , mi-am zis ca nici platita nu ma imbrac in corturile alea ... asa ca am apelat la costumul meu de anul trecut si m-am simit minunat ... crema factor 50 pe burta si defilare in toata regula , unii zambeau strengareste , altii ma masurau de sus pana jos de parca as fi batut pe cineva , nu conta oricum decat ca am ajuns si eu la mare in sfarsit , imi era bine .... si sa fiu sincera ma simteam chiar frumusica ![]()
Oana si Maria Alexandra(17.04.2004) si Graviduta de 28s +
Martie-Aprilie

lu' mama