Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (116)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Panseluta spune:

chichiutza, treaba cu vergeturile e cam la fel ca cea cu celulita: nici un produs nu te scapa de ele...in cel mai bun caz poate preveni aparitia lor/ameliora.
Deci nu-ti fa iluzii ca vei gasi vreun product care sa faca minuni.

Eu am folosit la inceput ulei de la Weleda (nu stiu daca exista si la voi), cotat ca fiind foarte bun...vergeturi mi-au aparut totusi, pe sani. Intre timp mi-am cumparat o crema de la Vichy care imi face foarte bine. In primul rand nu e uleioasa, apoi am senzatia ca imi calmeaza pielea.
Vergeturile reprezinta de fapt o problema a tesutului conjunctiv,care isi pierde elasticitatea. "Actiune" numai din exterior nu poate ajuta prea mult.Important e cica sa te hidratezi f.f.bine, deci lichide la greu !Partea pozitiva e ca aceste vergeturi, dupa nastere, se estompeaza foarte mult. O fi asa, nu stiu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fistiq spune:

Anuto, ghici ce gatesc azi? Chili con carne, caci pt mine e suficient ca reteta sa cuprinda fasole, ca preparatul sa fie bun.
Si mai fac si fasole pastai cu usturoi si mamaliga. Daca nu am innebunit inca, nu mai e mult oricum de la atita fasole cita am mincat in sarcina

Chichi... imi pare rau pt vergeturile (micute) pe care le-ai decoperit. Din auzite, e ff bun uleiul de migdale pt vergeturi. Si pt celulita. Sper sa functioneste si la tine, daca tot ai facut rost de asemenea cantitate, si daca o iei din timp.
La mine inca nu e nimic, dar am zis sa incep acum in ultima luna sa ma dau cu ulei de masline. Poate cine stie... se intimpla vreo minune.
Am citit aseara ca acum spre sfirsit, ne ingrasam cu 0.5kg pe saptamina (bine... unele ca mine si mai mult), asa ca s-ar cam putea sa plesneasca pielea

----------------------------------------------

cu BB Tudor intr-o burticuta de 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorana_23 spune:

Si eu mi-am luat pt vergeturi un ulei de la Sanosan, special pt masaj in timpul sarcinii. Contine o combinatie de uleiuri : floarea soarelui, migdale si jojoba. E o sticluta mica, de 100 ml, dar imi dau f putin. Si a costat si f putin, vreo 20 RON cu tot cu un gel de dus, care cica e tot pt gravide ..

sorana 26+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maricicutz spune:

eu cand am nascut-o pe ili, tot cu acelasi doctor, la sf pantelimon, am dat dupa banii, de fapt doar anestezistului i-am dat inainte, restul dupa..de fapt s-a ocupat sotul ca eu am nascut prin ceza si nu ma puteam misca...dar acum...nici nu mai stiu cat se da..poate mamicutele care vor naste prin septembrie si fac cezariana or s ne spuna si noua care mai sunt tarifele..multumesc pt raspunsuri..pup

mamica capsunicii Ilinca Maria(4 mai 2007) si 28+ de Stefan Daniel
foto

Mergi la inceput

Mda, si inca o "bucurie" la mine: au inceput iar cosurile.

Mergi la inceput

Ma apuc de capitol nou, ca pe urma ma duc la treburi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns septoct2010 spune:

CAPITOLUL 117

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgescu oana spune:

Fistiq si eu ma zgaiesc la unul de dimineata si nu stiu ca sa ii mai fac ...probleme nu am avut pana acum , ma gandesc ca o fi de la gynipral ...sau lipsa de..

Oana si Maria Alexandra(17.04.2004) si Graviduta de 28s +
Martie-Aprilie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chichiutza spune:

Fistiq acu`ce sa fac? Plezneste plezneste, s-o lipi ea la loc! Prea ma bucuram eu! Incerc de azi si cu uleiul asta, am zis ca pun jumate ulei de migdale, jumate ulei de masline, vitamina a si e! sa vedem ce succese am!

Cristina 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flori.de.mai spune:

Cam de cand ar putea sa apara vergeturile? Mie mi s-a schimbat mult aspectul tenului... e mult mai fin. Nu stiu daca se datoreaza sarcinii sau faptului ca am sase luni de cand iau Omega 3 in fiecare zi si are un efect benefic asupra pielii... beau poate si ceva mai multa apa decat inainte... As vrea sa fiu vesnic insarcinata

Stie cineva cum se schimba semnatura? Eu am ramas tot cu

Mergi la inceput