Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (116)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mari78 spune:

Multumesc fetelor ! Sa ajungem toate cu bine la 40 saptamani si sa avem bebelusi sanatosi.

Chichiuta,te inteleg, pe caldurile astea, pepenele e numai bun. Eu sa stii ca mananc si am mancat bine toata sarcina, nu am abuzat, dar zic eu ca am mancat sanatos, cu mici exceptii.Si bebelusa tot mai mititica este, dar abia acum, in ultima luna ia in greutate. Noi aveam la aproape 33 saptamani, 1994 grame. Tu vitamine iei ?
Ana, bucatelele mici de finet le poti folosi si pentru bebita, sa o stergi la gurita cand regurgiteaza.

Mari si Teodora Maria (26.03.2006) si 34+ cu Anca Ioana
http://www.flickr.com/photos/10472485@N02/
Poze noi aici http://picasaweb.google.com/marianabatrinu/TeodoraBatrinu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns botosel452 spune:

Ana, dar la ce spital a nascut vara ta?
ce idioti sunt unii medici. Parca ar "lucra" cu roboti, nu cu oameni sau,si mai mult, femei insarcinate.

Valentina 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chichiutza spune:

Liliana nu stiu exact cum e treaba cu tutuitul, cred ca fiecare se simte mai bine-ntr-un fel! Eu de exemplu imi tutuiesc cei mai dragi pacienti, evident cu voia lor! Si ele ma pot tutui dar de obicei nu ma intreaba sa afle daca au voie sau nu! Pot sa spun din experienta ca oamenii pe care-i tutuiesc si cu care vorbesc mai deschis si mai mult, tind sa fie mai relaxati si sa ma sune mai deschisi cand au vreo problema. Pe mine personal ma enerveaza medicii care iau femeile in varsta cu mamaie!

Cristina 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorana_23 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ddanagh

Ana multumesc.
Acum nu am timp, mi-am aruncat doar un ochi rapid si mi-a atras atentia poza cu bebe de la ecograf a lui Buburuza. E uimitoare, oare chiar isi tine ochii deschisi? . Am si eu ceva poze destul de clare ziceam eu, insa asta chiar mi se pare fantastica.

[b]Dana

Si eu am sesizat ca bebele Buburuzei are ochii deschisi. Cica din saptamana 30 incep de deschida ochii. Asa am citit.

sorana 26+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chichiutza spune:

Mari nu iau vitamine! Dr mi-a zis ca nu crede ca e cazul, pt ca bebe practic creste in dimensiuni, doar ca nu se ingrasa! ca sa zic drept aseara am luat o cutie de elevit si de azi cred ca ma apuc sa le inghit! Sa dorm eu bine ca minuni nu cred ca fac!

Ana imi pare rau ca a suferit atat verisoara ta! Merita mai multa atentie! Dar sunt sigura ca va fi bine si ea si bebe si curand o sa uite experienta asta traumatizanta! Oare cum va fi la noi? Mie nu-mi vine sa ma gandesc!

Cristina 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns donna79 spune:

Ana... ce poveste de groaza!!! Incep sa ma sperii...
Pe de o parte e de inteles ca ceea ce pt unele dintre noi e o experienta unica (sau, hai, max de 2-3 ori in viata) pt ei este pura rutina. Probabil din pricina asta ajung tot mai multe femei sa opteze pentru cezariana si nu vad de ce ar fi de condamnat (am citit recent mai multe discutii pe tema cezariana versus nastere naturala si am vazut niste opinii de ti se face rau). Asta e realitatea, au transformat ceva minunat intr-un calvar penibil,in care poti fi lasata sa te tarasti, sa urli, sa vomiti sa.. orice,fara pic de intimitate si fara prea mare ajutor.
Hai ca m-am aprins. Eu in continuare nu am idee cum o sa nasc, as vrea ff mult natural dar parca nu-s pregatita pt toate astea.

Donna 29+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

CHICHI eu am mancat ca o purcica si de aia tot e micuta bebita! Fiecare copil are ritmul lui de crestere,nu conteaza cat balotezi. Nu iei vitamine? De fapt....eu iau si vitamine si tot nu am un copil mare. Eu zic ca in ultima luna mai pun pe ei!! Lasa ca are timp sa creasca! Si apoi,de ce sa te chinui sa nasti un copil de 4kg sau mai mare? Si daca e mai micut nu conteaza,sanatos sa fie!!

Da mami,stiu ca as petrece o zi de vis cu voi dar parca nu m-as incumeta sa fac atata drum acuma!!

MARI ai dreptate,le poti folosi si la bebei,sunt f practice! Se spala usor,se usuca repede,si sunt moi!!

LILIANA bine ca nu te-ai lovit la burtica! Totusi ar trebui sa mergi la dr cu sanul ala ca nu e de gluma. Sper sa nu fie nimic grav!

Ana29+ Maia Elena lu' mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fistiq spune:

Buna dimineata!

Chichi, ma bucur mult ca tu si cuculetzul sunteti bine! Asa si trebuie, sa fii o mama fericita si linistita.

Felicitari fetelor pt semnaturile noi! Tot inainte in pas vioi!

Sper ca Nikesi cuculetzul ei sunt bine. Nu au mai dat nici un semn... Am visat aseara despre ei, din pacate nu prea bine

O zi faina sa aveti!

----------------------------------------------

cu BB Tudor intr-o burticuta de 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorana_23 spune:

Citat:
citat din mesajul lui geniusamb

Pupici burticilor!

Am o intrebare, dat fiind ca voi ati trecut recent sau urmeaza sa treceti prin asta: care dintre medici da concediul prenatal? Cel de familie sau MG care urmareste sarcina? Ieri la control asistenta doctorului meu gineco mi a spus ca medicul de familie acorda prenatalul.. As vrea sa-l iau la 31 de saptamani insa iar m-a ametit ca de la 33-34 e normal..
Voi cum ati procedat?

Multumesc anticipat, sarcini usoare si la termen + BBi cuminti, sanatosi si papaciosi

25+

Medicul de familie da concediul. Si poate sa-l dea chiar incepand cu saptamana 29-30. In total ai dreptul la 126 de zile, dintre care 42 trebuie sa fie obligatoriu dupa ce nasti. Daca faci un calcul o sa vezi ca e ok cum vrei tu. Eu iau din sapt 29 (de la inceput chiar) pt ca nasc cu cezariana si stiu cand e programata.

sorana 26+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

DONNA ai dreptate! Au transformat ceva natural si minunat intr-o afacere si-un chin! Nu-i intereseaza decat cine are plicul mai stufos! Vai si amar!
BOTOSEL nu am mai apucat s-o intreb pe matusa-mea la ce spital s-o dus ca prea m-a impresionat vestea,dar o s-o intreb maine,ca sa stiu sa nu ma duc acolo!
De fapt,toate spitalele au si medici buni si medici mai putin buni!

Ana29+ Maia Elena lu' mama

Mergi la inceput