Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (116)
Raspunsuri - Pagina 17
tanamera spune:
Imi plac mult toate pozele adaugate
.
Ana scutecele tale ce dimensiuni au?Ieri am cumparat si eu finet si nu stiu sa ii spun croitoresei de ce dimensiuni sa le faca.
http://lbdf.lilypie.com/QU3kp2.png
ana_25 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui tanamera Imi plac mult toate pozele adaugate .Ana scutecele tale ce dimensiuni au?Ieri am cumparat si eu finet si nu stiu sa ii spun croitoresei de ce dimensiuni sa le faca. http://lbdf.lilypie.com/QU3kp2.png |
Eu le-am facut 1/1.
O sa ma duc sa mai iau 1M de finet alb,sa-l tai bucati mai mici(putin mai mari ca o batista) si sa le duc la croitoreasa sa mi le surfileze pe margini(nu tivite).Sunt f bune pt sani ca sunt moi,le poti folosi pt comprese,cand alaptezi,sau ca prosopel pt ca sanii sunt mai sensibili si mi se pare ca prosopul e cam aspru.

Ana
29+
Maia Elena
lu' mama
ana_25 spune:
DDANAGH m-am uitat la pozele cu Daria! E o scumpa!!!Frumusica foc!! si ea si mami!![]()

Ana
29+
Maia Elena
lu' mama
chichiutza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ana_25 DONNA,TANAMERA ![]() ![]() CHICHI cam lung drumul pana la Bucuresti!! Si pt o zi... ![]() MARI felicitari pt inca o saptamana adaugata la semnatura!!! ![]() DDANAGH cu placere!! ![]() Ana 29+ Maia Elena lu' mama |
Pt o zi dar ce zi!

Cristina
30+
bebecris26 spune:
Neata si de la noi burticute
. Botosel, Mari, felicitari pt semnaturica, sa cresteti mari pana la 40s. Chichiutza, hai ca ne-ai tinut pe jar cu dr. Aseara am fost in oras si can m-am intors am intrat direct sa vad ce ai facut. Ma bucur din suflet ca bebe e bine, dar ce sa-i faci asa suntem noi foarte grijulii.
cristina si bebe in burtica
30+sapt
chichiutza spune:
Tanamera 

Mari multam tare de incurajari! O sa creasca ei mititeii! Acum sunt in dubii cu ce sa mananc si ce nu! Parca nu ma pot indopa cu carnuri si lapte ca vars! Numai pepene as manca dac-ar fi dupa mine!
Cristina
30+
geniusamb spune:
Pupici burticilor! 
Am o intrebare, dat fiind ca voi ati trecut recent sau urmeaza sa treceti prin asta: care dintre medici da concediul prenatal? Cel de familie sau MG care urmareste sarcina? Ieri la control asistenta doctorului meu gineco mi a spus ca medicul de familie acorda prenatalul.. As vrea sa-l iau la 31 de saptamani insa iar m-a ametit ca de la 33-34 e normal..
Voi cum ati procedat?
Multumesc anticipat, sarcini usoare si la termen + BBi cuminti, sanatosi si papaciosi 
25+ 
LilianaR spune:
Stati putin! Adica va deranjeaza o vanzatoare ca va ia la per tu, vanzatoare care, evident, atata stie si atata poate… dar nu va deranjeaza un medic ce ar trebui sa cunoasca mai multe despre tratamentul unui pacient/client???
Va asteptati la mai multe de la o vanzatoare??
Si daca nu e lipsa de respect, care medic luat la per tu nu va sari de fund in sus? Stiti vreunul? Va incerca cineva sa vada vreo reactie?
Mari, nasoala treaba cu varicele alea, chiar asa influienteaza pozitionarea aluia nasterea? E atat de aproape sau cum? Imi pare rau, sincer, trebuie sa fie cel putin neplacut.
Botosel, sa stii ca mie imi dau toti oamenii locul: la rand la CASMB, in metrou, la medicu de familie, la piata ma serveste cineva in fata unei doamna in varzta ca, cica: “Lasati, sa ajungeti mai repede la umbra” si tot asa. E atat de frumos, si in magazine, peste tot. Toata lumea ma intreaba daca imi e pofta de diverse, daca vreau sa gust… e super misto si mai am numai vreo doua luni de asta si atat.
Luana, din pacate desi voiam si eu un curs la aceeasi persoana, am aflat de ea abia dupa 26 iulie, incepuse cursul. Oricum, cred ca raman la alegerea initiala, ca incepe mai devreme cursurile si ma voi duce de 2 ori pe saptamana; sper sa imi tarasc si sotul.
Oricum, pe Ioana Popescu a recomandat-o o colega de-ale ei, deci cred ca va fi super cursul; poate ne impartasesti mici idei.
Azi-noapte am plecat spre geam sa-l deschid, semiadormita probabil, si am cazut. M-am lovit rau tare de marginea patului, dimineata am gasit una bucata tibie scrijelita ca scoarta unui copac.
Partea proasta e ca am cazut cu o parte moale, nu cu burta, de marginea de lemn a patului si ma doare un san de mor acum. Da’ doare rau, ma intreb cat de rau o fi cu lovitura asta. Sotul mi s-a trezit speriat…
MF da concediul, nu inteleg de ce dau ei de la o anumita varsta a sarcinii. Daca nu-ti raman 42 de zile dupa, e treaba ta, te speli pe cap, ce-i intereseaza pe ei?
Ma rog, asa spun mai toti.
32+ 
ana_25 spune:
Azi dimineata a nascut vara-mea!! Saraca,a avut o experienta traumatizanta!! Doctorita ei(nu se stie de ce) a hotarat sa-i provoace nasterea,aseara i-a rupt apa si a lasat-o sa se chinuie pana la 5 dimineata.Nici macar nu era termenul,mai avea 2s!A nascut f greu o fetita de 3,600gr. De fapt ea s-a dus la control,nu sa nasca iar dr,cu toate ca i-a dat 200 de euro,tot nu s-a ocupat de ea. In timpul travaliului,a vomitat si a lesinat de mai multe ori,a rugat-o pe dr sa-i faca cezariana,dar nu a vrut.II tot zicea: lasa ca mai putin! Pai bine ,cand vezi femeia ca se chinuie in halul ala,nu-i faci nimic? o lasi asa?si mai are si astm!!! Si bebelusa a fost epuizata cand a iesit saracuta, nici nu a avut putere sa planga!. Dar acum bebita e bine,si ea(vara-mea) e cam sleita de puteri si.....rupta de foame. O sa-si revina ea!!!
La prima nastere tot dr aia o asistat-o si totul a fost ok,nici nu a durut-o f tare,dar acum.....e adevarat ca nu toate nasterile sunt la fel chiar la aceeasi femeie!
Ana
29+
Maia Elena
lu' mama