Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (116)
Raspunsuri - Pagina 14
chichiutza spune:
Heyyyyyyyyyyy! Am venit! Deci totul e foarte bine, evident am evoluat la calul balan, n-a fost char atat de rau, ceva durere dar suportabil!
A analizat eco, a masurat burtica, mi-a zis ca nu i se pare ca e vreo problema, dar sa fac eco cam la 10 zile- 2 saptamani sa-l supraveghem cum creste! Mi-a zis ca probabil bebe nu va fi prea mare, ca n-are cu cine semana. Colul e posterior si lungut, dar capul lui bebe e destul de jos! Am mai stat de vorba, m-am plimbat sa caut camaruta foto! Am scapat de intalnirea plictisitoare dar va fi maine!
Asa ca ma culc fericita azi!

Cristina
30+
kiti2205 spune:
Chichi - vazusi bre ca nu aveai motive de stres? 
Am pus pozele, sunt ultimele din album - chestia roz cu buline albe este un fel de cardigan de ploaie, mai mult de fason, ca doar nu las copilul in ploaie, dar e mult mai haios decat in poza. Este de 6 luni, sa o poarte la primavara cica
. Apoi o jachetica super dulce si molcuta si un set de vara, de 9 luni, pentru vara viitoare.
Kiti,
29+ si mami de Vlad 15.05.2006
chichiutza spune:
Kiti ce hainiteeeee! Sa le poarte sanatoasa piticania!

Daaa mai mare frica, dar ma simteam ciudat rau, nah, date fiind conditiile!
Ce bine c-am scapat! Acum pap bine sa se ingrase bebe! ca pe purcel asa in ajun il ingrasam!![]()

Cristina
30+
alexuza spune:
KITI sunt f frumoase , chiar ca o sa fie foarte haiosica cu pelerina , de rochita nici nu mai zic , k sunt topita dupa ea 
Burtica de
34 + EMMA ANTONIA
MAMI TE ROAGA SA MAI STAI LA CALDURICA SI SA FACI FALCUTE , CA SA TE
TOATA ZIUA
alexuza spune:
CHICHI ma bucur tare mult ca nu mai esti trista
, ti-am zis noi k este bebe bine
BURTICI EU VA ZIC NOAPTE BUNA CA NU MAI POT DE 
-ICI LA BURTICI
Burtica de
34 + EMMA ANTONIA
MAMI TE ROAGA SA MAI STAI LA CALDURICA SI SA FACI FALCUTE , CA SA TE
TOATA ZIUA
chichiutza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alexuza CHICHI ma bucur tare mult ca nu mai esti trista , ti-am zis noi k este bebe bine BURTICI EU VA ZIC NOAPTE BUNA CA NU MAI POT DE ![]() -ICI LA BURTICIBurtica de 34 + EMMA ANTONIAMAMI TE ROAGA SA MAI STAI LA CALDURICA SI SA FACI FALCUTE , CA SA TE TOATA ZIUA |
daaaa acum imi pare rau ca nu v-am ascultat! Dar ce frumos a fost c-ati fost langa mine!

Cristina
30+
kiti2205 spune:
Chichi, ALexuza 
Ma duc si eu la nani.
V-am pupat!
Kiti,
29+ si mami de Vlad 15.05.2006
simona24 spune:
bine ai revenit, chichi! ai vazut ca Doamne Doamne a avut(si are) grija de tine si de bebe?! 
ma bucur ca totul este ok! si gandacelul meu este destul de mic; la lungime, ma refer. nu are cu cine semana mai lungut.
dar este destul de dolofanel. 1780 gr la 31 sapt.
fetelor, va 

. ne bagam la
ca dl sot doarme si deja a ocupat tot patul... sa vedeti ce ma rog acum de el sa se mute la locul lui.. 

si sa ne citim cu bine maine!
noapte buna si sa visati frumos, burtici !

simona
cu
matei 31+